Şeffaf Oda 8.Hafta Konuğumuz "hürrem 2000 " -Buyrunuz :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gülşahım...canımsın....Şeniz
ıst da avrupa yakasında yaşıyorum....her zaman beklerim. çok da mutlu olurum....
adım alev....:kedi:
ewet gelen arkadaşlarım ve misafirlerim .. hemen her yemeğimi beğenirler.ben her soframda ayrı bir süpriz yaptığımdan onlar süpriz görmeyi tercih ederler...:kedi:

benim size soracak bir sorum yok,hepsini sormuşlar çünküa.s
okuduklarımdan ve fotoğraflarınızdan gördüğüm kadarıyla çok tatlı,çok zarif bir bayansınız.ailenizle birlikte çok güzel ve uzun yıllar geçirmenizi dilemek istedim sadece opuyorumnanaktan

Hürremcim bi merhaba demeye geldim...
Kızımla dışarı çıkıcam...
1 sayfa okuyabildim... bende 1 kızın var sanıyordum şaşırdım...
Maşallah prenseslerin çok tatlıı
Eşinle yaşadıklarına çok üzüldüğümü biliyorsun.Atlatabilmiş olmana sevindim canım...
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun evlatlarınla mutlu bir yuva diliyorum çok çok mutlu ol :Saruboceq:

hosgeldın ablacım
ablacım dıorum ama masallahınız war
nekadar sıcak kanlı bırısınız ınsanın konustukca konusası gelıo.
hostes oldugunuzu ben bılmıodum aslında bende hostes olmak ısterdım zewklı olması gerek pekı zor mu?bana tawsıye edermısın meselaa:kedi:
bırde esınle nerde we nasıl tanıstıgını merak ettım.ozel olmazsa tabıkıı.
we ucuncu cocuk dusunur musun?hihoyyyt

hhürrem2000 hayırlı olsun öncelikle. seni ilk defa bugün ne giydin topiğinde gördüm ve çok beğendim
gelmişken bi soru sorim:roflol:
şimdiye kadar aldığın en anlamlı hediye neydi?

bittersweetsim... çok teşekkürler ziyaretin , yorumun ve iyi dileklerin için...opuyorumnanaktan

jadem canım benim... hoş geldin tatlım...
ewet ya benim iki meleğim var....demek sende bilmiyordun... :uhm:ama çok tatlılar dimi ablasııııı...:asigim:
ewet tatlım huzursuz bir dönemi geride bıraktım inşallah ...yanımda olmanız zaten bana çok güç vermişti....iyiki varsınız ...iyiki varsın...Şeniz
hepimizin hakkındahayırlısı olsun inşallah....AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN inşallahhhhhhhh....
sende benim için meleğini öpermisin?Şeniz

hoşbuldum ,sende hoşgeldin tatlım...Şeniz
içinden nasıl geliyorsa öle söle bilanem...
yaa ewet hosteslik yaptım uzun yıllar.elbette çok zevkli bir meslek...ama bence çok özveri isteyen bir meslekte... bekar lar için ideal.bu meslekte ast üst ilişkisi var..biraz zorlanabilirsin...eğitim hiç bitmiyor. brifing vb.ama ben işime aşıktım ve hala aşığım.. sevilmeden yapılması zor diyebilirim.
eşimle aynı arkadaş ortamındaydık...ve dolayısıyla aynı ortamda olmak bizi yakınlaştırdı.ben kimse ile flört etmiyordum. sanırım beni gözüne kestirmiş ve nihayet emeline ulaştı ve 13. yılında evliliğimiz....:kedi:

heyy masallahhh 13 yıl ıns hep mutlu olursunuz
aslına bakıldıgında her meslekte ast ust ılıskısı oluo.baslamadan yorum yapmak benım ıcın zor ama bı fırsat oldugunda degerlendırmek ısterım bakalım gelecek gunler ne gosterecekopuyorumnanaktan

hhürrem2000 hayırlı olsun öncelikle. seni ilk defa bugün ne giydin topiğinde gördüm ve çok beğendim
gelmişken bi soru sorim:roflol:
şimdiye kadar aldığın en anlamlı hediye neydi?

gece kuşum...çok teşekkürler...hoş geldin tatlım...Şeniz
iki tane var demek istiyorum. biri küçük mucizeme hamile olduğumu doğum günümde öğrenmiştim. ki dr lar bebeğim olmayacağına karar vermişti.. o yüzden bu Rabbimin bana en büyük armağanı...
birde eşim 10. yılımız dolduğunda bana süpriz bir toplantı eşliğinde (kalabalık bir toplantıydı) evlilik yıldönümümüzde, herkesin önünde yastık üzerine diz çöküp.... benimle yeniden evlenirmisin demişti bir tek taş elinde......fonda düğün müziğimiz...tüm tanıyan tanımayan bize bakarken....çok hoş ve unutulmaz bir deneyimdi....:kedi:

canımsın rockerx im...
hakısın her meslekte var ama burada daha katı... bir amirin var kabin amiri.ve uçağa göre mesela 8 kişi uçacaksan..amir önde uçar hep.yeni gelenlerde kanatlarda (büyük uçaksa.)ve tüm angarya işleri kanatlar yapar....bu küçücük bir örnekti...:sm_confused:
umarım herşey gönünce olur tatlım.. bide unutmadan bu meslekten emekli olan çok fazla kişi yok....ayrılanların sayısıyla emekli olanların sayısı kıyaslanamaz bile....yani geleceği olan bir meslek tercih et derim ben...olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
hımm ablacım kucuk ama detaylı bı ornektı ben anlıcagımı anladım
cok saolbuyrunnnnnnnnn

Amiin canim, amiin... Rabbim rahmet eylesin; mekanlarini cennet eylesin babalarimizin...
Ne kadar da güzel yazmissin; duygularima tercüman olmussun resmen :gitme:
Bu güzel siiri bizimle paylastigin icin cok tesekkür ederim Şeniz
Ayni senin babaciginda oldugu gibi benim de babacigimin yüzünde cok tatli bir
tebessüm vardi; canim benim... mafoldumben

Neyse... konuyu daha fazla dagitmadan soruma geceyim en iyisi: bilmiyorum
soruldu mu; son bi kac sayfayi okumadan soruyorum cünkü. Spor yapiyor musun canim?

canim merhaba öncelikle hosgeldin ...:1hug:
sayfalarin cogunu okudum canim güzel ve mutlu bir tablo gördüm fotograflarina bakinca, dilerim hic eksik olmasin ,yavrularinada rabbim hayirli ömürler versin canim .. acinda cok büyük rabbim mekanini cennet etsin babanin sizlerede sabirlar versin .......sorulacak fazla bisey kalmamis gibi ,sadece sana bir merhaba demek istedim hayatin boyunca mutluluk yakani hic birakmasin canim hoscakal:1hug:

canım esınle senın burcun soruldumu bılmıyorum
bu arada cok guzel pozıtıf bır enerjın var bunu neye borclusunuz canım

hürremcimmm keşke hep çocuk kalsaydım diyesin oluyor mu cnmm hiçç ???bilmiyorumkismileŞeniz

Canım benim sende iyiki varsın..Kızların annesi gibi tatlımı tatlı çok güzeller özellikle minik mucizen daha çok sana benziyor sanırsam...
Öperimm tatlımm zaten öpe öpe bitirdimm... Şeniz
Çok öpüşüyoruzz bu ara :asigim: kaydirigubbakcemile3

yoruldunmu hürrem sultan :)))
dayan son 3 gün :))

Hürrem şeffaf odaya hoşgelmişsin....seni daha geçen hafta tanıdım bi macunu anlatıyordun hamilelik için . bizde 2. bebeği istiyoruz ama kısmet olmuyor tatlım ya.. daha sonra yorum yazmışsın ben mucizeme kavuştum diye o şekilde tanıdım hatta moral oldun bana..
burayada 10 yaşında bi kızın varken diğeri oldu diye yazınca demek ki oluyor diye içime bi ümit kapısı daha açıldı.. Rabbim inşaallah yavrularımızı bağışlasın. insan bi tane var diye kenara çekilemiyor, 2. de ilk bebekmiş gibi isteniyor değil mi ......

sana birkaç sorum olacak arkadaşım..
kendinde eleştirdiğin yönlerin var mı, beğenmediğin yönlerin..
şöyle olabilsem diye imrendiğin kişilik yapısı var mı..
fiziki anlamda nerelerin gözüne batar...
ve en çok nerelerini beğenirsin..
kızların kime benziyorlar canım..
aile efradından erkek bebek lafı yapanlar oldu mu oluyor mu...(toplumumuzun özürlü yönü)
kayınpederin var mı , varsa iletişiminiz nasıl.. seni tutarlar mı..
yalnızken aynada kendine bakarak ne düşünürsün...
kötü bi alışkanlığın var mı..
çok daraldığın zaman biriyle paylaşmayı mı, yalnız kalmayı mı tercih edersin..
a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…