hürremcim nasıl unutabilirim ki;ciddi anlamda tanımasam da güzel elektrikler alıyordum senden..
cidden asilsin;bakımını bas bas bagırmadan gösteriyorsun!göz yormadan;abartmadan..Barçman abla da öyle mesela..
soruma gelince;umarım sorulmamıştır;gözümden kaçmış olabilir..misafirlerin geldiginde yaptıgın;genellikle senden istenen yemek;hamurişi vs.. var mı?
asıl ismini bilmiyorum;merak ediyorum;ama tabi söylemek istemezsen saygı duyarım..
istanbul'un hangi yakasında oturuyorsun?(belki gelip bir kahve içerim:)))
benim size soracak bir sorum yok,hepsini sormuşlar çünküa.s
okuduklarımdan ve fotoğraflarınızdan gördüğüm kadarıyla çok tatlı,çok zarif bir bayansınız.ailenizle birlikte çok güzel ve uzun yıllar geçirmenizi dilemek istedim sadece opuyorumnanaktan
Hürremcim bi merhaba demeye geldim...
Kızımla dışarı çıkıcam...
1 sayfa okuyabildim... bende 1 kızın var sanıyordum şaşırdım...
Maşallah prenseslerin çok tatlıı
Eşinle yaşadıklarına çok üzüldüğümü biliyorsun.Atlatabilmiş olmana sevindim canım...
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun evlatlarınla mutlu bir yuva diliyorum çok çok mutlu ol :Saruboceq:
hosgeldın ablacım
ablacım dıorum ama masallahınız war
nekadar sıcak kanlı bırısınız ınsanın konustukca konusası gelıo.
hostes oldugunuzu ben bılmıodum aslında bende hostes olmak ısterdım zewklı olması gerek pekı zor mu?bana tawsıye edermısın meselaa:kedi:
bırde esınle nerde we nasıl tanıstıgını merak ettım.ozel olmazsa tabıkıı.
we ucuncu cocuk dusunur musun?hihoyyyt
hoşbuldum ,sende hoşgeldin tatlım...Şeniz
içinden nasıl geliyorsa öle söle bilanem...
yaa ewet hosteslik yaptım uzun yıllar.elbette çok zevkli bir meslek...ama bence çok özveri isteyen bir meslekte... bekar lar için ideal.bu meslekte ast üst ilişkisi var..biraz zorlanabilirsin...eğitim hiç bitmiyor. brifing vb.ama ben işime aşıktım ve hala aşığım.. sevilmeden yapılması zor diyebilirim.
eşimle aynı arkadaş ortamındaydık...ve dolayısıyla aynı ortamda olmak bizi yakınlaştırdı.ben kimse ile flört etmiyordum. sanırım beni gözüne kestirmiş ve nihayet emeline ulaştı ve 13. yılında evliliğimiz....:kedi:
hhürrem2000 hayırlı olsun öncelikle. seni ilk defa bugün ne giydin topiğinde gördüm ve çok beğendim
gelmişken bi soru sorim:roflol:
şimdiye kadar aldığın en anlamlı hediye neydi?
heyy masallahhh 13 yıl ıns hep mutlu olursunuz
aslına bakıldıgında her meslekte ast ust ılıskısı oluo.baslamadan yorum yapmak benım ıcın zor ama bı fırsat oldugunda degerlendırmek ısterım bakalım gelecek gunler ne gosterecekopuyorumnanaktan
hımm ablacım kucuk ama detaylı bı ornektı ben anlıcagımı anladım
cok saolbuyrunnnnnnnnn
çok zor gerçekten... tekrar başın sağ olsun...tatlım nur içinde yatsın babalarımız...
babamı kaybettikten sonra babacığıma yazdığım bir şiiri paylaşmak isterim...
babam hayata gözlerini yumduğunda annemin söylediğine göre yüzünde bir tebessüm varmış... annemin bu sözü hiç aklımdan çıkmadı ve bu dizeler döküldü gönlümden...
BABA…!!!!!
Mutluymuşsun , Gülüyormuşsun Giderken Sonsuzluğa Sessizce.
Öyle dediler,inanamadim Bu Son Gidişine...
Günler sonrayeni Gördüm Seni Düşümde...
Gülümsemeni Izledim Sadece Sessizce....
Öyle Yeşildiki Gözlerin,derinderin Bakarken,
Bakma öyle Ne Olur, O Son Bakişi Sezdirme...
Gitmee ..
Uyansam Bilirim Yoksun,soğukgelir Düşlerim.
Uyanmak Istemez Hassas Bedenim.
Batar Kiriklari Yorgun Ellerinin,
Sikar Yüreğimi Dayanmaz Dayanamaz Kirilir Kalbim...
Düşlerim Karişirken Korkularima,
Yaşamla ölüm Arasinda
O Incecik çizgide Dolaşiyorum...
Şimdi Gittin...
Ama Giderken Düştün Kor Gibi Yüreğime..
Nereden çikti Sanki Bu Gimek..?
Seni Bu Kadar çok Sevdiğim Halde....
Babaaa ...! senağlama
Ne Olur Gitmee-
Ne Olur Uyandir Benii....
Hepsi Kabustu De .............:a015:
jadem canım benim... hoş geldin tatlım...
ewet ya benim iki meleğim var....demek sende bilmiyordun... :uhm:ama çok tatlılar dimi ablasııııı...:asigim:
ewet tatlım huzursuz bir dönemi geride bıraktım inşallah ...yanımda olmanız zaten bana çok güç vermişti....iyiki varsınız ...iyiki varsın...Şeniz
hepimizin hakkındahayırlısı olsun inşallah....AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN inşallahhhhhhhh....
sende benim için meleğini öpermisin?Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?