Şeflerin Düellosu Show Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
"ŞEFLERİN DÜELLOSU..." SHOW TV'DE BAŞLIYOR!

Kendine güvenen, yemek konusunda gerçekten iddialı olan herkesi Show TV ekranlarında bambaşka bir heyecan bekliyor...

ŞEFLERİN DÜELLOSU!
Mutfak bilgisine ve tabii ki yemek yapma yeteneğine güvenen herkesin katılabileceği bir yarışma olan "ŞEFLERİN DÜELLOSU", bugüne kadar yapılan tüm yemek programlarına bambaşka bir boyut kazandırıyor! Stüdyo ortamında, kendi seçtikleri yemekleri yapacak olan yarışmacıların tek bir hedefi vardır: Türkiye'nin en ünlü 3 yemek gurmesine, yaptıkları yemekleri beğendirmek!

HAYATINIZIN YEMEĞİNİ YAPMAYA HAZIR MISINIZ?
Her gün, "Bu yemeği benden daha iyi yapan yok!" diyebilecek iki yarışmacının yarışacağı programda yarışmacılar, yapmayı istedikleri "Tek çeşit" yemeği hazırladıktan sonra, yemeklerini sunacakları masayı da hazırlayarak, jürinin tatması için stüdyodaki yerlerini alırlar...

Jüri; stüdyoda, karşılıklı olarak -kendilerine verilen süre içerisinde- istedikleri tek bir çeşit yemeği yapan 2 yarışmacının yemeğini de tadar.. Yemek lezzeti+sunum+temizlik üzerinden puanlamasını yapan jüri üyeleri, iki yarışmacı arasında birinciyi belirler... İkinci günde yine aynı şekilde yarışmacıların yaptığı yemekleri tadan jüri, yine iki kişi arasında gün birincisini belirler.

Ve iki günün birincisi bir sonraki gün final için yarışır! Tüm şartların her gün için eşit olduğu yarışmanın son gününde, jüriden en yüksek puanı alan yarışmacı 25.000 liralık büyük ödülün sahibi olur!

"ŞEFLERİN DÜELLOSU" yarışmacıların sadece yemek yapacakları bir yarışma değil, aynı zamanda yemeğe dair her türlü bilgiyi ekran başındaki izleyicilerle paylaşacak, yepyeni tecrübeler ve deneyimler yaşatacak bir SHOW programı olacak!
 
bugün ilk defa eskaza bu programı izledim gerçi hala bakıyorum yemekler çekiyor ama sesler feci beynimi yordu.

sunucu daha farklı biri olmalıydı bence. belki biraz acımasızca olacak ama daha deneyimli biri olmalıydı.

ayrıca bana stüdyoda nasıl hareket etmeleri gerektiğini bilmiyor gibiler.
 
Yaz dizilerini izlemediğim için bu yarışmayı izliyorum. Ancak sunucuyu hiç beğenmiyorum çok gereksiz konuşmalar yapıyor, süre belirlenmesine müdahele ediyor, yarışmacıları çok fazla oyalıyor haddi olmadığı şeyleri konuşuyor yemek bilisi zaten sıfır ama yine de hep bir yorumu var. Zaman kaybettiiriyor yani boş konuşuyor bence öykü ya da ebru akel olsaydı bu programda süper olurdu diye düşünüyorum. Mehmet çok eleştiri yapıyor kapta malzemelerin kalması kadar ama kendi programında kendi de malzeme arttırıyor hepsini kullanmıyor bir de süre konusunda çok cimriler az süre veriyorlar sonra yemek pişmeyince yetişmeyince puan kırıyorlar evet çok fazal isteyip o sürede layıkıyla bitirenlerde var ama bu kadar acımasız olmamak lazım.
 
Saçma yani ama napıyım tv.de bişey bulamıyorum.Yemeklerde ilgimi çekmiyo değil hani.Onun dışında Mehmet Özerin konuşurken rap yaptığını düşünüyorum.Çok hızlı konuşuyo.Sakin ol diyesi geliyo.
 
ne saçma bi yarışma programı ya... offf çok gereksiz...hiç beğenmedim..
 
Back
X