seh123 ün çeyiz serüveni :)

evet bunlar çok güzel bende beğendim moruda çok seviyorum ama kırmıızı mor tuaf durur :1: oturma odamı mor düşünüyorum. yani şimdilik takipteyiz. yapmaya çalıştım oldu heralde yardımların için çok ama çok teşekkür ederimmmm:38:

rica ederim canımm:)

bende öyle mor yapmaya başladım mor olarak mutfak için ne buluyorsam alıyorum ama her istediğimnde moru olmuyor maalesef o yüzden bulmadığım ürünlern pembesini alıcam o şeklde mor pembe olarak tammalıycam çünkü tek bi renk düzeninde olmuyor maalesef :1:

zaten mor açık pembe koyu pembe 3 lüsüne bayılıyorum çok güzel oluyolar :16:

evet güzel duruyor bu üçlü o yüzden bu şekilde devam edicemm öyle tamamlıycam çok zıt renkler olmasın yeter:16:

​evet kırmızıyada yeşil beyaz siyah yakışıyo ama pembeyide soktum araya artık yakışmasada var çeyizimde yapıcak bişey yok :1:

8247_kucuk.jpg
kısalarına uysun diye aldım 6 uzun 6 kısa takım oldu böylelikle :1: kısalarda bunlar
MAG_1852114.jpg

teşekkür ederim canım güzel mi bardaklar sence? kırmızıya yakışıcığanı düşünerek almıştım :16: :18:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım güzel mi bardaklar sence? kırmızıya yakışıcığanı düşünerek almıştım :16: :18:

çok şirin canım güzeller gayet beğendim birbirni tammlamış meşrubat ve su bardağı olarak takım olmuş biraz zıt renkler ama yan yana güzel kombini olurlar canım:16:

çok şirin canım güzeller gayet beğendim birbirni tammlamış meşrubat ve su bardağı olarak takım olmuş biraz zıt renkler ama yan yana güzel kombini olurlar canım:16:

bunların pembesi ve mavisi vardı ikisininde yakışıcağını düşünmedim o yüzden tercih ettim yeşili bende yakışcağını umuyorum inşallah :1:

bunların pembesi ve mavisi vardı ikisininde yakışıcağını düşünmedim o yüzden tercih ettim yeşili bende yakışcağını umuyorum inşallah :1:

canım kırmızıya mavi renkte gider haberin olsun yan yana gerçkten güzel şık duruyor mavi kırmızı zıt renk gibi görünüyor ama çok şık oluyor aklında bulunsun :)

ama böyle güzel olur diye tahmin ediyorum herşey birbirine uycak diye bişey yok ya bırak biraz zıt oolsun :)

bilmem mavi mutfak eşyası bana pek şirin gelmiyor maviyi fazla sevmediğim için heralde :1:
ama madem öyle diyorsun mavi birkaç bişeylerde düşünebilirim o zaman :1:

bilmem mavi mutfak eşyası bana pek şirin gelmiyor maviyi fazla sevmediğim için heralde :1:
ama madem öyle diyorsun mavi birkaç bişeylerde düşünebilirim o zaman :1:

renk seni pek fazla çekmediği içindir canım :) araya katarsın bi kaç ufak şeyler gözüne canlılık gelir:16:

canım bardakların çok tatlı güle güle kullan kırmızı yeşil çok yakışıyor benim kahvaltı takımımda kırmızı yeşil çkb takımı aldım birde yeşil 6 kişilik çok tatlı oldular:))

Back
X