• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seh123 ün çeyiz serüveni :)

yok topselviye giden durakları bilmiyorum :1: ,
ama alt geçitten çıktım farz sayalım leke var hemen yan tarafta o taraftan bahsediyorsun dimi :1:

ewt şimdi lekeden karşıya geçtin karşıda pastane var royal diye işte ordan dümdüz yürü hiç bir yere sapmadan ve sonunda kaldırım bitiyor karşıya geçiyorsun, karşıya geçtiğin yoldan da dümdüz yürüyorsun hiç bir yere sapmadan bu yolun sonunda 1 tane züccaciyeci var zaten

ewt şimdi lekeden karşıya geçtin karşıda pastane var royal diye işte ordan dümdüz yürü hiç bir yere sapmadan ve sonunda kaldırım bitiyor karşıya geçiyorsun, karşıya geçtiğin yoldan da dümdüz yürüyorsun hiç bir yere sapmadan bu yolun sonunda 1 tane züccaciyeci var zaten

bunu çantamda taşıdığım deftere yazıyorum pendiğe gidince okuyarak devam edicem teşekkür ederim canım anlattığın için :1:
başka güzel şeyler var mı kırmızı özellikle :16:

Hepsi birbirinden güzel sen almaya başladın ya devamı gelir merak etmee :) Aşkla kullan :16:

yani bende siyah alıcam beyaz eşyalarımı oda tozu belli ediyo ama katlanıcam yani :1:

ya birde bu inoxlarda öylede camlarda da çizilme çok olur değil mi inoxların el izi yapmayanı falan oluyor ama bilmiyorum ki :6:
Allah'tan daha vaktim var ben evimi kurana kadar gelişsin gelişebildiği kadar teknoloji :1:

ya birde bu inoxlarda öylede camlarda da çizilme çok olur değil mi inoxların el izi yapmayanı falan oluyor ama bilmiyorum ki :6:
Allah'tan daha vaktim var ben evimi kurana kadar gelişsin gelişebildiği kadar teknoloji :1:

canım inox un parmak izi yapmayanları denildiğinde şunu demek istiyolar yapar ama sildiğinde çıkar ama benden tavsiye inanma :34:
siyah camda tozu belli ediyo ama evde nekadar tozlanabilir ki :1:

canım inox un parmak izi yapmayanları denildiğinde şunu demek istiyolar yapar ama sildiğinde çıkar ama benden tavsiye inanma :34:
siyah camda tozu belli ediyo ama evde nekadar tozlanabilir ki :1:

neyse sen toza katlanırsın ben parmak izine geçinir gideriz :9:

Emsan tencere setine bayıldımmm.. Yaa bir sürü tencerem var ama bundan da istiyorum :( Çeyizin çoook güzel cnm, hepsini iyi günlerde kullan :6:

Back
X