Şehir degisikligi velayet

Edremit körfezine doğal gaz bu sene geliyor. Ama Ayvalık a gelecek mi bilmiyorum. Ayvalık kira olarak sizi zorlayabilir ama Edremit, Akçay biraz daha hesaplı. Kaloriferli ev bulabilirsin . Eğitim konusunda da şunu söylemek istiyorum, buralarda da okul var ve binlerce çocuk bu okullarda okuyor, bu çocukların şehirlerdeki çocuklardan ne eksiği var? Hatta bence daha bile şanslılar. Çocuklar burada sokakta oynayabiliyor, istersen Kaz Dağları na götürürsün, canı mı sıkıldı çocuğun 15 dk da deniz kıyısına inersin.
Evet ilkokul eğitimi standart.ogrrtmenlere eğitim veriliyor.tutun ki küçük yerler benim için daha iyi

Edremit körfezine doğal gaz bu sene geliyor. Ama Ayvalık a gelecek mi bilmiyorum. Ayvalık kira olarak sizi zorlayabilir ama Edremit, Akçay biraz daha hesaplı. Kaloriferli ev bulabilirsin . Eğitim konusunda da şunu söylemek istiyorum, buralarda da okul var ve binlerce çocuk bu okullarda okuyor, bu çocukların şehirlerdeki çocuklardan ne eksiği var? Hatta bence daha bile şanslılar. Çocuklar burada sokakta oynayabiliyor, istersen Kaz Dağları na götürürsün, canı mı sıkıldı çocuğun 15 dk da deniz kıyısına inersin.
Altıeylül karesi ilecelerinasil

İnsan Samsun’dan nasıl sıkılır ki ? Keşke ben de gidebilsem.. Ayvalık çok güzel bir yer evet ama arkadaşlar tedavi için bile İzmir’e gittiği oluyor .. Bence önce ilçe değişikliği yapın , Atakuma tayin isteyebilirsiniz , Alaçam - Yakakent olabilir küçüktür ama deniz kenarı mis gibi. Yaşam kolaydır bu yazdığım ilçelerde
Alaçam sence yaşamak için nasıl.gecende oradaydım ama çok küçük bir yer.

İlkokul eğitimi bence heryerde olabilirsiniz. Özel okul değilse tabi. Devlet okulu tercih edecekseniz zaten ülkenin heryeri aynı. Küçük yerlerin öğretmenleri daha bile ilgili olabiliyor. Zaten asıl iş sizde bitiyor çocuğunuzun dersleriyle o dönemde ilgilenmelisiniz.hangi şehirde olursanız olun eğitimiyle ilgilendiğiniz sürece herşey yolunda gider.
mutlu anne mutlu çocuk demektir. Eğer istediğiniz buysa taşınabilirsiniz.
Ayvalık doğal ortamı zengin. Çocuk dışarda oynayarak doğayla içiçe büyür.
yalnız zorluğu da olur. Olmaz diyemem. Arabanız olmalı araba kullanmalısınız. Ev için en iyi ısınma sistemini kurmaya çalışın. Yaz uzun sürüyor fakat Kışın soğuk oluyor oraları . UFO ısıtıcıları öneririm. Havayı biraz kuruttuğu için hava nemlendirici ile çalıştırabilirsiniz. Ekonomik ısıtıyor.
çocuk babasını rahat görse daha iyi tabiki ama herkes kendi hayatına devam edecek. Adamın uydusu gibi etrafında yaşamaya çalışmanıza gerek yok. Herkes kendi hayatını kurup devam edecek. Çocukta anne ve babasından sevgi ve emek gördüğü sürece , onları sevip sayacak çok fazla sorgulamayacak. Bazı kararlara anlayış gösterecek.
Taşınınca babasıyla görüntülü konuşturun. Herzaman. Temas halinde olsunlar.
velayet davasını bilemiyorum. Babası ne diyor bu duruma kızına düşkün mü.

Manolya çocuğundan çocuğum, oğlum, yavrum, bebeğim diye bahsetmek yerine “çocuk” der ama eski eş hep “eşiM”... Öncelikler çok açık değil mi?
Nasıl düşünmek istiyorsan öyle düşün...öncelik esim ve ben o eşten kaçmak için yer arıyorum.lutfen yazma bana.negatif enerjin bana geciyor

İlkokul eğitimi bence heryerde olabilirsiniz. Özel okul değilse tabi. Devlet okulu tercih edecekseniz zaten ülkenin heryeri aynı. Küçük yerlerin öğretmenleri daha bile ilgili olabiliyor. Zaten asıl iş sizde bitiyor çocuğunuzun dersleriyle o dönemde ilgilenmelisiniz.hangi şehirde olursanız olun eğitimiyle ilgilendiğiniz sürece herşey yolunda gider.
mutlu anne mutlu çocuk demektir. Eğer istediğiniz buysa taşınabilirsiniz.
Ayvalık doğal ortamı zengin. Çocuk dışarda oynayarak doğayla içiçe büyür.
yalnız zorluğu da olur. Olmaz diyemem. Arabanız olmalı araba kullanmalısınız. Ev için en iyi ısınma sistemini kurmaya çalışın. Yaz uzun sürüyor fakat Kışın soğuk oluyor oraları . UFO ısıtıcıları öneririm. Havayı biraz kuruttuğu için hava nemlendirici ile çalıştırabilirsiniz. Ekonomik ısıtıyor.
çocuk babasını rahat görse daha iyi tabiki ama herkes kendi hayatına devam edecek. Adamın uydusu gibi etrafında yaşamaya çalışmanıza gerek yok. Herkes kendi hayatını kurup devam edecek. Çocukta anne ve babasından sevgi ve emek gördüğü sürece , onları sevip sayacak çok fazla sorgulamayacak. Bazı kararlara anlayış gösterecek.
Taşınınca babasıyla görüntülü konuşturun. Herzaman. Temas halinde olsunlar.
velayet davasını bilemiyorum. Babası ne diyor bu duruma kızına düşkün mü.
Git diyir ama velayet isticek.cocukla zaman geçiriyor.bugun onda mesela.iletisimleri iyi.cocuk babaya da düşkün.pencerede balkonda bekliyor babayı.

Evet geçerli.sorun o değil.tekrar evlenmicem
Buraya bir bilgi düşeyim o zaman .Evlenme yasağı istenirse çok rahat kaldırılabilir.Hastaneye gidip hamile olmadiginiza dair rapor alırsaniz basit bir dava ile yasağı kaldirabilirsiniz.Burada amaç soy bağının karışmaması .Hamile değilseniz soy bağı da karismaz.Bi şekilde rapor alıp başkası ile evlenen çok oluyor.

Ben memurum.baska bir gelirim yok.tabi ki kirayı düşüneceğim.evin doğalgazlı olup olmadığını tabi sorgulayacagim.cocugum hasta olur.klimayla nasıl olacak ya da sobayla.ev konforu önemli.sen iyi misin ayrıca.herseye olumsuz bişi yazıyorsun.su an bulunduğum ilçeyi biliyor.musun.insanlar gelir gelmez buradan tayin düşünüyor.

Şekerim eski konularını bildiğimiz için sana olumlu yorum yapamıyoruz.

Çocuğum ilkokula başlayacak.ilkokul eğitimi ülkemizde senelerdir veriliyor.egitim standartları her yerde ayni.bu bakımdan eğitim konusunda zaten bir sikintiyok.ben samsun merkezde değilim.samsunun ilçesinde yaşıyorum.dogalgaz var burda.kinfirumuz iyi.egitimde ne gibi bir sıkıntı olabilir.busene sadece cocugum icinkaldim burda.ama seneye gidicem.buradaolmuyor.eski eşle aynı yerde mümkün degil
Sen Nerelisin ailen nerede ?

Tayın ile velayetin ilgisi ne?
Sadece şehir değiştireceksin, ülke değil.

Olumlu olumsuz yorum.yapma lütfen.
Ben yeni bir sayfa açtım hayatımda.hatalarimi fark ettim.ben artık başka bir ben olma yolunda huzurla ilerliyorum.o yüzden yazma bana.onceki yorumlarında acı yazsan da takdir ettiğim yorumların vardı ama bu sabah kiler asılsız can sıkıcı vs vs.bir şehre adapte olacaksan ince kira ve doğalgazın düşünüyorum.sen tutmususn aaaa çocuğunun egitimini düşünmüyor diyorsun.olacak şey mi abi.be alaka.

Eski konu eski konu...abi insanlar degisemez mi.su evi tuttum ya beynim berraklasti.hersey daha güzel.ben hiç yaşamışim hayatı.nefes almışım.su an hissettiğim duygu sıcak kumlardan soğuk havuza atlamak gibi.berrak özgür güzel.iyi hisseidyorum

Back
X