- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi Pitikareligomlek
Anladım ama mahkemede hemen vermez her halde araştırırlar .Adam diyebilir ki.ilcenin koşulları kötü, oturduğu ev kötü.ben daha iyi imkanlar sunabilirim.mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım ama mahkemede hemen vermez her halde araştırırlar .Adam diyebilir ki.ilcenin koşulları kötü, oturduğu ev kötü.ben daha iyi imkanlar sunabilirim.mesela
Samsundan mı sıkıldınız yoksa rutinden mi ?Babam alacaklı samsun.annem dereli Giresun'da.ben de alacmliyim.onlar istanbuldalar.ben yine Samsun'un bir ilcesindeyim
Eve uzman geliyor vs.zaten eşim anamı babamı dövdü.olay adliyelik.kamera kayıtları var.onjn geliri 9000. Korkuyorum yine de.o yüzden evin imkanları iyi.olmali.eve uzman gelebilir.kaloriferine kadar bakiliyorAnladım ama mahkemede hemen vermez her halde araştırırlar .
Çevre edinemedim.yeni bi r başlangıca ihtiyacımvar.samsun tabi.ki güzel.avm.si faulkiltesi.dogal güzellikleri ama sanki marmara çocuğa da bana da iyi gelecek.Samsundan mı sıkıldınız yoksa rutinden mi ?
Neden taşınmak istiyorsunuz ?
Eşim sürekli evlenelim diyo.ben de ona.megilliyim ve bu saçma.iliski bitmeli.burada onunla.ayni.ilcede yaşayamam.bosandim.ama hala evli gibiyimSamsundan mı sıkıldınız yoksa rutinden mi ?
Neden taşınmak istiyorsunuz ?
Çocukla zaman geçiriyorsa . Çocuğunu yürekten seviyorsa ilgileniyorsa ( yüzeysel sevgi vardır bir de içten yürekten sevmek vardır ya hani ) o zaman çocuğu rahat sarıp öpüp koklayamayacağı bir düzende o adam çok üzülür. Sizin durumunuzu anlıyorum tabiki kendi hayatınızı istediğiniz gibi devam ettirmek hakkınız. Ama çocuğun babasıyla olan durumunu da düşünün . ilgisiz bir baba olsaydı düşünmeye gerek yoktu ama bu durumda babaya da haksızlık olabilir. Babanın çocukla iletişiminin devam etmesi lazım. Bu konu düşünmeniz gereken temel konulardan biri.Git diyir ama velayet isticek.cocukla zaman geçiriyor.bugun onda mesela.iletisimleri iyi.cocuk babaya da düşkün.pencerede balkonda bekliyor babayı.
Çocuğu gerçekten seviuor..mu bilmiyorum.zamaninda bu çocuk benden olmayabilir demişti.ihtiyaclaribi karşılamadı.hamile iken iki kez dayak yedim.karnimin üstüne çıkıp tokatladi.ama şu an ccougum diyor.sevgisine iananmiyorum.cocuk onu seviyor.bu adam bana o....u dedi.hep diyor.amaci çocuğun kalbimi fethwdip velayeti.almak.nafaka odememekÇocukla zaman geçiriyorsa . Çocuğunu yürekten seviyorsa ilgileniyorsa ( yüzeysel sevgi vardır bir de içten yürekten sevmek vardır ya hani ) o zaman çocuğu rahat sarıp öpüp koklayamayacağı bir düzende o adam çok üzülür. Sizin durumunuzu anlıyorum tabiki kendi hayatınızı istediğiniz gibi devam ettirmek hakkınız. Ama çocuğun babasıyla olan durumunu da düşünün . ilgisiz bir baba olsaydı düşünmeye gerek yoktu ama bu durumda babaya da haksızlık olabilir. Babanın çocukla iletişiminin devam etmesi lazım. Bu konu düşünmeniz gereken temel konulardan biri.
Çocuk onu deli gibi seviyor.cocuk babasına üzülür ama o üzülür mü.cocuk.gitti.ki.diye.vilmiyorumÇocukla zaman geçiriyorsa . Çocuğunu yürekten seviyorsa ilgileniyorsa ( yüzeysel sevgi vardır bir de içten yürekten sevmek vardır ya hani ) o zaman çocuğu rahat sarıp öpüp koklayamayacağı bir düzende o adam çok üzülür. Sizin durumunuzu anlıyorum tabiki kendi hayatınızı istediğiniz gibi devam ettirmek hakkınız. Ama çocuğun babasıyla olan durumunu da düşünün . ilgisiz bir baba olsaydı düşünmeye gerek yoktu ama bu durumda babaya da haksızlık olabilir. Babanın çocukla iletişiminin devam etmesi lazım. Bu konu düşünmeniz gereken temel konulardan biri.
Eski konu eski konu...abi insanlar degisemez mi.su evi tuttum ya beynim berraklasti.hersey daha güzel.ben hiç yaşamışim hayatı.nefes almışım.su an hissettiğim duygu sıcak kumlardan soğuk havuza atlamak gibi.berrak özgür güzel.iyi hisseidyorum
Evlenmicem.acik.mi yeterince.su an tayin düşünüyorum.amac evlenmemek.evlilikndisi ikinci bir çocuk yapabileceğimi.nasil dusunebilirsinİnsanlar değişebilir de değişmeyebilir de, senin değişebileceğini düşünmüyorum. Değişecek insan değişim sinyalleri verir, sende o sinyaller yok maalesef. Mayısa doğru evleniyorum konuşarı açarsın, hiç şaşırmayız. Bir de ortada heba olacak bir çocuk daha yapar tüy dikersin.
Bu arada kumdan havuza atlanmaz kız, denize atlanır.
Benim havuzun kumlu olandan.hayallerime karışma.İnsanlar değişebilir de değişmeyebilir de, senin değişebileceğini düşünmüyorum. Değişecek insan değişim sinyalleri verir, sende o sinyaller yok maalesef. Mayısa doğru evleniyorum konuları açarsın, hiç şaşırmayız. Bir de ortada heba olacak bir çocuk daha yapar tüy dikersin.
Bu arada kumdan havuza atlanmaz kız, denize atlanır.
Tayin zamanına beş ay var ve ben bunu düşünüyorum.burada en azından babası varHayallerimiz hepimizin var ama önceliğimizin çocuklar ve imkanlar olması gerekiyor bence, hiç bilmediğiniz bir şehir ve hiç akraba vs yok Allah korusun bi yardıma ihtiyacınız olsa 5 yaşındaki bir çocukla ne yapacaksınız, ben çok korkarım açıkçası, şu an çocuğum yok eşimle alıp başımızı şu şehire gidelim bile diyemiyoruz yetişkinler için bile zorken çocuklu siz için bilemedim, bence iyi araştırın iyi düşünün...
Tayin zamanına beş ay var ve ben bunu düşünüyorum.burada en azından babası var
O burdan ayrilmaz.atakuma yerleşme hayalleri var.En azından babası Bursaya gelse 3 saatte olsa yakın sayılır, inşallah hakkınızda hayırlısı olur
O burdan ayrilmaz.atakuma yerleşme hayalleri var.
Senin isteklerine ve yaşam kalitene göre değişir , sessiz olsun sakin olsun , çocuğumu alıp deniz kenarına nefes almaya gitsem yeter dersen olabilir .. Ama sosyal olsun , çocuğum etkinliklere katılsın dersen olmazAlaçam sence yaşamak için nasıl.gecende oradaydım ama çok küçük bir yer.
Ben bu adamdan kaçmak istiyorum.yakin olmamamız lazkmİki tarafında hayalleri farklı.. peki çocuğunuz için oturup konuşsanız düzgünce çünkü burda 5 yaşındaki bir melek söz konusu.. Ortak biryerde karar kılabilirsiniz belki..
Ben çok seviyorum buraları. Kendinize, çocuğunuza ayıracak vaktiniz ve enerjiniz kalıyor çalışsanız da. Samsun u bilmiyorum ama ben senelerce İzmir de yaşadıktan sonra buraya yerleştim ve İzmir e gidesim gelmiyor açıkçası. Kiralar 1000-1500 aralığında değişiyor. Daha ucuza da bulursunuz ama daha eski binalarda. Çocuğunuzla size küçük bir ev yeter zaten. Bir arkadaşım Akçay da 1+1 kaloriferli eşyalı yeni binada 900 TL ye oturuyor mesela. Araştırmak lazım.Güzel mi gerçekten.kiralar nasıl.samsunda olsanız balikesire gelir.misiniz.
Burda da aynı kiralar.heryer aynı demek, eşyalı yeni ev 1000+aidat 45 liraBen çok seviyorum buraları. Kendinize, çocuğunuza ayıracak vaktiniz ve enerjiniz kalıyor çalışsanız da. Samsun u bilmiyorum ama ben senelerce İzmir de yaşadıktan sonra buraya yerleştim ve İzmir e gidesim gelmiyor açıkçası. Kiralar 1000-1500 aralığında değişiyor. Daha ucuza da bulursunuz ama daha eski binalarda. Çocuğunuzla size küçük bir ev yeter zaten. Bir arkadaşım Akçay da 1+1 kaloriferli eşyalı yeni binada 900 TL ye oturuyor mesela. Araştırmak lazım.