Tamam vizyonum sıfır, kullandığım emojiler de vahim. Lütfen şimdi bu konuyu terkediniz ufkunuz daralmasınSordugunuz sorudan ve kullandiginiz emojiden durumun ne oldugu belli. "Sehir disina evlenmek" ifadesi bile basli baslina bir vahamet.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam vizyonum sıfır, kullandığım emojiler de vahim. Lütfen şimdi bu konuyu terkediniz ufkunuz daralmasınSordugunuz sorudan ve kullandiginiz emojiden durumun ne oldugu belli. "Sehir disina evlenmek" ifadesi bile basli baslina bir vahamet.![]()
Anadolu'dan Avrupa yakasına geldim. Allah kahretmesin böyle yerin. Başka sözüm yokKızlar özellikle tecrübesi olanlar şehir dışına evlendiğiniz için memnun musunuz? İyi tarafları, kötü tarafları nedir? Tamam birini sevdik ama hayatını değiştirmek için yeterli mi![]()
Deme öyle valla ben çok zorlanıyorum. Kimseden yana sıkıntım yok ama alışamadım buraya insanlaraMillet dunyanin diger ucuna gidiyor, siz sehir disini soruyorsunuz. Vizyonunuzdaki sikintinin farkinda misiniz?
Deme öyle valla ben çok zorlanıyorum. Kimseden yana sıkıntım yok ama alışamadım buraya insanlara![]()
Aynen ya ben gayet memnunum. 6 sene oluyor ilk gün alıştımDoğduğun değil doyduğun yer
Ailelerden uzak olmak iyidir bağımsız hayat sahibi olur ona göre yaşarsın
Yani alt sokakta annen oturursa hasta oldum çorba yap dersin ana annen 10 saat uzakta ise ya kalkar yaparsın o çorbayı ya da eşin yapar
Anadolu'dan Avrupa yakasına geldim. Allah kahretmesin böyle yerin. Başka sözüm yok![]()
Valla tam yerinde oturuyorum.az daha öteye gelseydin böyle demezdin![]()
Üsküdar'dan Bağcılar'da geldim. Söyleyeceklerim bu kadarNeyine alisamadiniz ki?
Ilceleri de merak ettim.![]()
Üsküdar'dan Bağcılar'da geldim. Söyleyeceklerim bu kadar![]()
Hemde nasılDegisim buyuk olmus.![]()
evlenip yurtdisina gitmis biri olarak hic bir olumsuzluk yasamadim ama beni alip Cin'e bile biraksan uyum saglayabilecek bir insanim o yuzden bizim tecrubemizden cok senin karakterin de onemli. ve sadece sehir disi demissin, sehir disinda sadece esinle sen mi olacaksin yoksa esinin ailesi de olacak mi ? ayrica sehir dedigin cok kucuk bir sehir mi nasil bir yer yani Istanbul'dan Agri'ya gidiyorsan yadirgarsin tabii ama Sivas'tan Kayseri'ye giden o kadar zorlanmaz diye dusunuyorum.Kızlar özellikle tecrübesi olanlar şehir dışına evlendiğiniz için memnun musunuz? İyi tarafları, kötü tarafları nedir? Tamam birini sevdik ama hayatını değiştirmek için yeterli mi![]()
+100000.... el üstünde tutmayı falan geç de bi terazi kurmayınca işte elin adamı, bi muhakeme yapacak kabiliyette çıkmayınca, benim ne işim vardı buralarda deyip dövünüyorsun. Koyuyor çoluk çocuk ve onca sorumluluk insana...En kötüsü ne biliyor musun ailenden uzak evleniyorsun (bu senin açından büyük bir fedakarlık) ama bu fedakarlığa kıyasen aynı yükseklikte bir sevgi ilgi olmuyor. Sıradan yani. Hatta görücü usulü evkenmislerin yaşamadığı sorunları yaşayınca noluyo ya diyebilirsiniz ben bunu hak etmedim diyebilirsiniz, yapmayın.