- 28 Kasım 2010
- 42.542
- 141.301
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O üye benim alıştım :)))) ama çok sancılı oldu
Kalp krizi sonrasında beyin dahil pıhtı ordan organ yetmezliği dolu doluacınızı hatırlatmaz istemiyorum ama acaba neyden kaybettiniz
Rabbım sıze sıfa versin bende hayat arkadasımı kaybettimKalp krizi sonrasında beyin dahil pıhtı ordan organ yetmezliği dolu dolu
Napalım bizden önce gittiler üzülmeyin ölüm tek gerçekRabbım sıze sıfa versin bende hayat arkadasımı kaybettim![]()
bızım askımız ölümsüz...Napalım bizden önce gittiler üzülmeyin ölüm tek gerçek
Nikimi değiştirmiştim evet alışıyor insan ama o an bunu düşünemiyorsun herşey boş geliyor alışmam için eşimin ve ailesinin desteği benim için cok önemli oldu onlardan yana şansım olmasa çeker giderdim sanırım o psikolojiyle :))Ay sanki pınarlı bir şeydi o üyenin nicki. Adınızı mı değiştirdiniz benim mi kafam karıştıSevindim alışmanıza, yazıyorduk hep zaman içinde illa alışırsınız diye. Gündelik hayatın karmaşasında illa alışmak durumunda kalıyor insan
![]()
Gittigin sehirde mustakbel esin ailesi olacak mi onemli olan buKızlar özellikle tecrübesi olanlar şehir dışına evlendiğiniz için memnun musunuz? İyi tarafları, kötü tarafları nedir? Tamam birini sevdik ama hayatını değiştirmek için yeterli mi![]()
Evet olacak, herkes bu konu üstünde durmuş yaGittigin sehirde mustakbel esin ailesi olacak mi onemli olan bu
ne yiğitler bu yolda zararı olacağını düşünmedi bir bir bilsenEvet olacak, herkes bu konu üstünde durmuş yaben zararları olcanı düşünmedim ama
![]()
Eş ailesinin olduğu ile taşınmak ,,,,Ben yalnız yaşadım gerçekten çok zevkli de, aileden sürekli uzak olmak başkaBi de karşı tarafın ailesi o şehirde ama ben çok sorun olacağını düşünmedim ta ki burdaki yorumlara kadar
![]()
Gerçekten bu derece güçlümüsünüzTeşekkür ederim ölüm gerçek üzülecek bişey yok![]()
Güçlü olmak zorundayım yapabileceğim bişey yok. Elektrik su doğalgaz habire gelip duruyor kimse senin acın var al şunu demiyor. Napabilirim çok uğraştım 1 gün daha hayatta kalsın diye olmadı. Vicdanen çok rahatım bende ölecem herkes ölecek onun rahatlığına sığınıyorum benden önce gitti bu kadar.Gerçekten bu derece güçlümüsünüz
Çok haklısınız tebrik ederim sizi kendinizi çok gerçekçi yetiştirmiş sinizGüçlü olmak zorundayım yapabileceğim bişey yok. Elektrik su doğalgaz habire gelip duruyor kimse senin acın var al şunu demiyor. Napabilirim çok uğraştım 1 gün daha hayatta kalsın diye olmadı. Vicdanen çok rahatım bende ölecem herkes ölecek onun rahatlığına sığınıyorum benden önce gitti bu kadar.