Şehir dışına evlenenler yardım

Valla ben gezmeye bile ilce disina cikmiyorum. Evlilikle asla cikmazdim herhalde. İs icin ulke bile degistiririm ama sadece evlilik benim icin cevremi ve aliskanliklarimi birakmak icin yeterli degil.

Ben daha küçük bi şehre gidicem, tabi gidersem 😊 sakin yer isterim ama bu bi evlilik olunca nası olur bilemedim🙄 kv de o şehirde😅 çok karışcak bi tipe benzemiyo şimdilikk, aile apartmanı falan değil uzak oturma şansım var

O üye benim alıştım :)))) ama çok sancılı oldu

Ay sanki pınarlı bir şeydi o üyenin nicki. Adınızı mı değiştirdiniz benim mi kafam karıştı 😅 Sevindim alışmanıza, yazıyorduk hep zaman içinde illa alışırsınız diye. Gündelik hayatın karmaşasında illa alışmak durumunda kalıyor insan ☺️

Ay sanki pınarlı bir şeydi o üyenin nicki. Adınızı mı değiştirdiniz benim mi kafam karıştı 😅 Sevindim alışmanıza, yazıyorduk hep zaman içinde illa alışırsınız diye. Gündelik hayatın karmaşasında illa alışmak durumunda kalıyor insan ☺️
Nikimi değiştirmiştim evet alışıyor insan ama o an bunu düşünemiyorsun herşey boş geliyor alışmam için eşimin ve ailesinin desteği benim için cok önemli oldu onlardan yana şansım olmasa çeker giderdim sanırım o psikolojiyle :))

Kızlar özellikle tecrübesi olanlar şehir dışına evlendiğiniz için memnun musunuz? İyi tarafları, kötü tarafları nedir? Tamam birini sevdik ama hayatını değiştirmek için yeterli mi 😅
Gittigin sehirde mustakbel esin ailesi olacak mi onemli olan bu

Ben yalnız yaşadım gerçekten çok zevkli de, aileden sürekli uzak olmak başka🙄 Bi de karşı tarafın ailesi o şehirde ama ben çok sorun olacağını düşünmedim ta ki burdaki yorumlara kadar 😁
Eş ailesinin olduğu ile taşınmak ,,,,
Büyük risk
Mümkünse yapma asla asla
Ömür boyu ailemden uzak çok Zor
Hastalık var doğum var özel gün var
Kız annesi ile yakın olmak bence çok çok karlı
Ben yapma derim
Yaptım yapmaz olaydım

Öğrenciyken dışarı da okudum çok zorlandım.
İzmir den başka şehir de yapamazdım.
Bu nedenle de gitmezdim.
Çok şükür eşim bir alt mahalleden çıktı :D
Bu arada giden kuzenlerim falan var çok üzgünler.
Bir yanları hep eksik.
Çocukları oldu bırakıp bir yere bile gidemiyorlar.
İzmir'e geliyorlar sınırlı gün.
Sıkıntı yani.
Burada en azından başımız sıkışınca ailelere gidebiliyoruz. ( Tabi ben hiç gidemedim :D )

Gerçekten bu derece güçlümüsünüz
Güçlü olmak zorundayım yapabileceğim bişey yok. Elektrik su doğalgaz habire gelip duruyor kimse senin acın var al şunu demiyor. Napabilirim çok uğraştım 1 gün daha hayatta kalsın diye olmadı. Vicdanen çok rahatım bende ölecem herkes ölecek onun rahatlığına sığınıyorum benden önce gitti bu kadar.

Güçlü olmak zorundayım yapabileceğim bişey yok. Elektrik su doğalgaz habire gelip duruyor kimse senin acın var al şunu demiyor. Napabilirim çok uğraştım 1 gün daha hayatta kalsın diye olmadı. Vicdanen çok rahatım bende ölecem herkes ölecek onun rahatlığına sığınıyorum benden önce gitti bu kadar.
Çok haklısınız tebrik ederim sizi kendinizi çok gerçekçi yetiştirmiş siniz

Back
X