- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
3,5 yaşındalarKaç aylıklar? Ne zaman tek bakmaya başladın. Ben daha yeni evime gideceğim. 7 aylık oldular gidene 7.5 olacaklar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3,5 yaşındalarKaç aylıklar? Ne zaman tek bakmaya başladın. Ben daha yeni evime gideceğim. 7 aylık oldular gidene 7.5 olacaklar![]()
hayatin be gosterecegi belli olmuyor ki. ben sehir disina evlenmemistim simdi kıta dışındayım.Kızlar özellikle tecrübesi olanlar şehir dışına evlendiğiniz için memnun musunuz? İyi tarafları, kötü tarafları nedir? Tamam birini sevdik ama hayatını değiştirmek için yeterli mi![]()
Hatırladım o üyeyi napıyo acaba şimdi alışabildi mi acaba Bursa da güzel şehir hani ne bileyim.Benim ailem eşim artık. Dolayısıyla onunla her yerde yaşarım. Bu demek değil tabi kök ailemi sildim attım ama önceliğim kendi kurduğumuz ailemizdedir. Bu benim için de eşim için de böyle. İki aileden ayrı şehirde yaşıyoruz, üstelik tek çocuğum. İlk zamanlar elbette zorluk oluyor evliliğe alışmak, şehire alışmak ama ben biraz da bunun insanın kendi elinde olduğunu düşünüyorum. Benim kuzenimin polis talibi çıkmıştı yaşı da küçük değildi 35 yaşındaydı, sırf tayini çıkarsa ben ailemin olmadığı şehirde yaşayamam diye istemedi mesela. Ailelere bağlı olmak başka bağımlı olmak başka. Burda bir üye vardı her gün konu açıyordu İstanbul’dan Bursa’ya gelin gitmişti, her söylenene olumsuz cevap verip ailemi özledim dayanamıyorum diyordu. İnsan alışmak istemezse bu uğurda çaba göstermezse elbette alışamaz. Şehir dışına evlenmek isteyenlerde bence zorluk kolaylıkta belirleyici kriter eş. Eşiniz size destek mi, yardımcı mı, yanınızda mı bunlar önemli. Yoksa burda çok gördük yaşadığım şehirde kimsem yok eşim her gün arkadaşlarıyla geziyor beni onların eşleriyle bile tanıştırmıyor diye konu açanları
acınızı hatırlatmaz istemiyorum ama acaba neyden kaybettinizBiz kavuşmak üzere ayrıldıkkaybettim ben eşimi.
Hatırladım o üyeyi napıyo acaba şimdi alışabildi mi acaba Bursa da güzel şehir hani ne bileyim.
İyiki ta kırk milyon uzağa gelin gelmişim çok şükür gerçekten.Kızlar özellikle tecrübesi olanlar şehir dışına evlendiğiniz için memnun musunuz? İyi tarafları, kötü tarafları nedir? Tamam birini sevdik ama hayatını değiştirmek için yeterli mi![]()
O üye benim alıştım :)))) ama çok sancılı olduBenim ailem eşim artık. Dolayısıyla onunla her yerde yaşarım. Bu demek değil tabi kök ailemi sildim attım ama önceliğim kendi kurduğumuz ailemizdedir. Bu benim için de eşim için de böyle. İki aileden ayrı şehirde yaşıyoruz, üstelik tek çocuğum. İlk zamanlar elbette zorluk oluyor evliliğe alışmak, şehire alışmak ama ben biraz da bunun insanın kendi elinde olduğunu düşünüyorum. Benim kuzenimin polis talibi çıkmıştı yaşı da küçük değildi 35 yaşındaydı, sırf tayini çıkarsa ben ailemin olmadığı şehirde yaşayamam diye istemedi mesela. Ailelere bağlı olmak başka bağımlı olmak başka. Burda bir üye vardı her gün konu açıyordu İstanbul’dan Bursa’ya gelin gitmişti, her söylenene olumsuz cevap verip ailemi özledim dayanamıyorum diyordu. İnsan alışmak istemezse bu uğurda çaba göstermezse elbette alışamaz. Şehir dışına evlenmek isteyenlerde bence zorluk kolaylıkta belirleyici kriter eş. Eşiniz size destek mi, yardımcı mı, yanınızda mı bunlar önemli. Yoksa burda çok gördük yaşadığım şehirde kimsem yok eşim her gün arkadaşlarıyla geziyor beni onların eşleriyle bile tanıştırmıyor diye konu açanları
Alıştım ama çok sancılı oldu ilk zamanlar depresyon sürecim oldu eşim ve ailesi beni çok idare etti kendi ailemde destek oldu sık sık gelip gitmeler oluyo arayı açmıyoruz 1 yıl sonra alıştım şuan bir sıkıntım yok bebek bekliyorum :)Hatırladım o üyeyi napıyo acaba şimdi alışabildi mi acaba Bursa da güzel şehir hani ne bileyim.
Ayakta alkışlıyorum seni3,5 yaşındalarhastaneden gelince 15 gün kaynanam kaldı onun dışında hep tek baktım gece bile ayda 3-4 kez tek kaldığım oldu
Herkes gider Mersin'e, ben giderim tersineçok acı olmuş.
ben de tam ters bir değişim oldu bayrampaşa kadıköy. Bayağı mutluyum hahahah
Bu şehrede bağlı bir durum. Hangi şehir meselaKızlar özellikle tecrübesi olanlar şehir dışına evlendiğiniz için memnun musunuz? İyi tarafları, kötü tarafları nedir? Tamam birini sevdik ama hayatını değiştirmek için yeterli mi![]()