Şehir dışından doktorlardan bilgi almaya çalışıyorum hepsi mi ilgisiz?

mineli

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
664
92
298
Çankırı
Birine karar verip olayım diyorum tam bu doktor iyi diyorum ya doktorun asistanı cvp veriyo ya doktor bi kaç cvp yaziyo bi daha yazmiyor bu kadar burnunuz havada olmasın doktorlar sözüm size

Ne zormus dr aramak hangi sehrdesiniz siz

Alpaslan Yıldırım ve Bora Karaali whatsapttan her mesajınıza cevap veriyorlar.

Alpaslan Yıldırım ve Bora Karaali whatsapttan her mesajınıza cevap veriyorlar.
Bora Karaali Izmrde ama instagrama attgi fotoğraflar mükemmel burda icime sinen bir dr bulamazsam son care o . Ozelde mi devlet hastanesinde mi birde

Bütün doktorlar mı bilemem ama benimki ameliyat öncesinde ve hastaneden çıktıktan sonra yüzüme bakmadı desem yalan söylemiş olmam.

Hepsi aynı benim konuşmadığım doktor kalmadı burun bu yanı en detayına kadar soru sormak hakkım revizyon zaten bu iletişimsizlikten oluyo ama ins burnun güzel olmustur paslotap

nasılsın peki memmun musun ilgili bir doktor mu
İlgi derken tabi ki gün gün nasıl oldugunu sormuyor ama ne zaman whatsapptan yazarsan en geç 1 saate cevap veriyor. En azından asistanla değilde doktorunla konuşmuş oluyorsun. Ben suan memnunum

İlgi derken tabi ki gün gün nasıl oldugunu sormuyor ama ne zaman whatsapptan yazarsan en geç 1 saate cevap veriyor. En azından asistanla değilde doktorunla konuşmuş oluyorsun. Ben suan memnunum
Çook sevindim canım :) darısı bize inşallah

Doktorlar da oturup biri bana bilgi almak icin danissa da cevap yazsam diye beklemiyor.
Yuzyuze gorusmek en sagliklisi. Uzaktan sadece fiyat ve ameliyatin geneli hakkinda konusulabilir. Imkaniniz oldukca gideceksiniz, gostereceksiniz burnunuzu aklinizdaki tabiplere :))

Bende Turkiyeye uzak oldugum icin doktorlarla uzaktan gorusmem gerekiyor. SImdiye kadar cok memnun kaldigikm bi doktor var, Bulent Koc, Istanbuldan. Whatsapptan mesaj yazin hemen cevap veriyor cok guzel bi konusmamiz oldu. Abdulkadir Goksel'in asistaniyla da Whatsapptan konusmustum o pek hosuma gitmemisti acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…