Şehirler arası aşk yaşayan arkadaşlar

ben uçak biletimi ayırtım ayın 21 inde beraberiz aşkımla offfya ya daha çok var nasıl dayancam nasıl gecer

Ben salak gibi ne dedim ona hep biliyo musunuz? o askerliği yapmıştı biz tanışmadan yıllar önce... ya asker yolu beklemek nasıl bir şey hep merak ederdim insan beni bekler falan diyodum şakasınaalsanaalsanasmile ama 40 kere söyledim oldu valla yaa asker yolu en azından 15 ay ama bizim 30 ayımız var yaa hay dilimi eşşek arısı soksaydıı:oklava:

Bir de giderken askerlik fotosunu aldım öyle melül melül bakıyom sanki askerdeymiş gibikaydirigubbakcemile4

ilahi canım yaa al gördün mü asker yolu beklemek nasıl oluyormuş ne merak ettin o kadar....
neyse Rabbim hayırlısını versin inşallah...
Ama beklemek özlemek çok zor yaa istediğin an ay canım sıkıldı gideyim yanına başımı omzuna yaslıyım unutayım herşeyi diyemiyorsun nasıl koyuyor insana anlatılmaz yaşanır mafoldumben

bizde ayrıyııızmafoldumben :gitme: o istanbulda çalışıyor bense ankarada öğrenciyim en son 2 ay önce görüştük ve bi dahaki ne zaman olacak Allah bilirsenağlama

aynen canım beklemek çok kötü... özlemekten bahsetmiyorum bile her sn artıyo sanki...off hala onu suçluyorum bazen gitti diye bana bunu yaşatmaya ne hakkı vardı diye ama sevince susuyor insan sadece özlemekle kalıyor:gitme:

aynen canım beklemek çok kötü... özlemekten bahsetmiyorum bile her sn artıyo sanki...off hala onu suçluyorum bazen gitti diye bana bunu yaşatmaya ne hakkı vardı diye ama sevince susuyor insan sadece özlemekle kalıyor:gitme:

olsun canım yaa böyleside güzel bence hem kendimizi hem sevdamızı sınıyoruz bir şekilde Yaradan tarafından....

Rabbim hepimize herşeyin en güzelini en hayırlı olanını versin inşallah....
:Saruboceq::nazar:

kütahyada, memlekette. bende 2 senedir burdayım. yaz tatilinde 2 ay kaldım orda. eylülde geldim. şubatta tekrar gittim ama 3 gün kaldım. 16 nisanda da o geldi 2 günlüğüne. 4 temmuzdan öncede gidemem.büyük ihtimalle 2-3 sene daha ayrıyız. tartışmalar mutlaka oluyor ama herşey o günde kalıyor bizde. ertesi günü hiçbirşey olmamış gibi davranıyoruz. hiç konusu açılmaz. konuştuk ve buna karar verdik. yoksa olmuyor. uzadıkça uzuyor. hayırlısı olsun artık. Allah sevenleri ayırmasın ne diyelim :))

Bende varııımmm yerimseniben Bizde ayrı şehirlerdeyiizz... Aslında memleketimiz aynı ama ikimizde öğrenciyiz. En son 2 hafta önce görüştük, beraber memlekete gittik :utangac: Her geçen saniye onu çok özlüyorum kızlar yaa :gitme: 19 mayısda geleyim diyo ama istemiyorum oturup ders çalışalım değil mi ama sempatiksalakcinni Ama hiç belli olmaz baktımki dayanamıyorum atla gel derim delikafadulden Of of Rabbim herkese sabır versiinn hakkımızda hayırlısı olsunnn bu hasret çabuk bitsiinnn bilmiyorumkismile (Daha okulumuzun bitmesine 3 yıl var :bbo: ) :asigim: :asigim:​

Cidden çok zor kızlar ama bir o kadarda iyi, özledikçe sevgin artıyor kıymet biliyorsun. Benimde sevgilim izmitte ben istanbulda, o kadar uzak değil gerçi ama benim hemen her hafta sonu ailemin yanına eskişehire gitmem gerekiyor, hafta içleride onunda benimde derslerim falan derken 2 3 haftada görüşüyoruz anca. 2 haftadır görmedim ama cumartesi günü gelicek, artık saat bile geçmek bilmiyor :gitme:

Cidden çok zor kızlar ama bir o kadarda iyi, özledikçe sevgin artıyor kıymet biliyorsun. Benimde sevgilim izmitte ben istanbulda, o kadar uzak değil gerçi ama benim hemen her hafta sonu ailemin yanına eskişehire gitmem gerekiyor, hafta içleride onunda benimde derslerim falan derken 2 3 haftada görüşüyoruz anca. 2 haftadır görmedim ama cumartesi günü gelicek, artık saat bile geçmek bilmiyor :gitme:

Bu ayrılık mı kuzum yaa... bizim bugun tam 5 hafta oldu ve 1,5 ay falan var daha görüşmemize... şükret valla..her ay görüşebilsek sesimi çıkarmam benkaydirigubbakcemile4

Keske sehirler arasi ayrilik olsaydi bizimkisi...Bizde ülkeler giriyor araya, sehiri gec..
Aramizda kilometrelerce yol.. yaklasIk 3 yildir böyle..
Kisa evleniyoruz, hasret bitiyor Allah'in izniyle. Cok zor. Heleki kavusmaya az bir zaman kaldigini biliyorsunya, iste sanki dahada zorlasiyor, sabirsizlaniyorsun..
Birbirine uzak olmanin dezavantajlarida cok avantajlarida. Simdi hepsini siralamama gerek yok sanirim, burdaki herkes yasamis biliyor bunlari. Ama benden daha sansli oldugunuz kesin, yine 2 ayda bir görüsenler var, ben nisanlimi 8 agustos 2009'dan beri görmedim:(

en son kasımın 8ınde gormustum kendısını artık gunlerı saymıyorum ben..

of ya bazen 3 ay gorusemedigimiz oluyor ama askerdeyken hic problem olmuyor alısıgım cunku o yonden rahatım..ama hergun goren insandan daha heyecanlı oldugumuz kesin geldigi gun hazırlanmak falan cok baska birsey oluyor

aşkım izmitte asker. ben burdur dayım. 5 aydır ayrıyız. en son dağıtım izninde 4-5 gün görüştük o kadar. kaç ay oldu bilmiyorum 3 mü ney :sinifsinif:

çook zor çook

Ya benim nişanlımda dbakırda bense ....senağlamasenağlamasenağlama

GÖRÜŞMEYELİ 5 AY OLDU.senağlamasenağlamasenağlama

bizimde aramızda 8 saatlık yol var her ay gelıyor oyle gorusuyoruz..

askerkende beklemıstım 6 ay hoc gorusemeden..

ama su gunlerde hatta su bı kac aydır bozuguz..

sankı ayrılsak ustumden bı yuk kalkacak :(

of ya bazen 3 ay gorusemedigimiz oluyor ama askerdeyken hic problem olmuyor alısıgım cunku o yonden rahatım..ama hergun goren insandan daha heyecanlı oldugumuz kesin geldigi gun hazırlanmak falan cok baska birsey oluyor

aynen katılıyorum kalbim pır pır kuş gibi oluyor geleceği gün...
saati kuruyorum erken kalkayım diye ama saatten önce kalkıyorum :asigim:

Sehirler arasini birak, bizimki ülkeler arasi..
3000 km, ucakla 3.5 saat arabayla 34 saat..
pfffffff... Kocacim askerde.. allahin izniyle sag saglim bitirsin hic bir zaman daha ayri kalmicaz.. Artik $afak saymak olmucak hayatimizda allahin izniyle...

Allah butun sevenleri kavustur insallahhh :Saruboceq:

Back
X