Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben salak gibi ne dedim ona hep biliyo musunuz? o askerliği yapmıştı biz tanışmadan yıllar önce... ya asker yolu beklemek nasıl bir şey hep merak ederdim insan beni bekler falan diyodum şakasınaalsanaalsanasmile ama 40 kere söyledim oldu valla yaa asker yolu en azından 15 ay ama bizim 30 ayımız var yaa hay dilimi eşşek arısı soksaydııklava:
Bir de giderken askerlik fotosunu aldım öyle melül melül bakıyom sanki askerdeymiş gibi![]()
aynen canım beklemek çok kötü... özlemekten bahsetmiyorum bile her sn artıyo sanki...off hala onu suçluyorum bazen gitti diye bana bunu yaşatmaya ne hakkı vardı diye ama sevince susuyor insan sadece özlemekle kalıyor:gitme:
Cidden çok zor kızlar ama bir o kadarda iyi, özledikçe sevgin artıyor kıymet biliyorsun. Benimde sevgilim izmitte ben istanbulda, o kadar uzak değil gerçi ama benim hemen her hafta sonu ailemin yanına eskişehire gitmem gerekiyor, hafta içleride onunda benimde derslerim falan derken 2 3 haftada görüşüyoruz anca. 2 haftadır görmedim ama cumartesi günü gelicek, artık saat bile geçmek bilmiyor :gitme:
Ya benim nişanlımda dbakırda bense ....senağlamasenağlamasenağlama
GÖRÜŞMEYELİ 5 AY OLDU.senağlamasenağlamasenağlama
Bende varım.ben adana nişanlım yozgat.
özlem var
of ya bazen 3 ay gorusemedigimiz oluyor ama askerdeyken hic problem olmuyor alısıgım cunku o yonden rahatım..ama hergun goren insandan daha heyecanlı oldugumuz kesin geldigi gun hazırlanmak falan cok baska birsey oluyor