- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
- Konu Sahibi Duka Tesla
-
Yazıktır ya, yavru bir de. Aynen uyuşturucu iğne ile uyutulup ormana bırakılabilirdi, taş ve sopalarla hayvan linç etmek nedir?
aynen onun da canı var bizim milletimizde savunmasız hayvanlara karşı hemen hücuma geçiyor
dün gece karşımızdaki apartmanda bir olay oldu çocuk istismarı
kimse sapıklara hücum etmedi bir kaç kişi dışında.
Dün haberlerde izledim kanım dondu ne biçim insanlar bunlar? Ne zararı var ki o yavrunun? Uyuştur götür doğal ortamına bırak eziyet ederek öldürmek nedir? Oturduğum yerde domuz çok olur özellikle yaz aylarında geceleri arka taraftaki patika yola inerler. Akşamdan yiyecek su koyarız gece gelip yesinler diye hem de belgesel heyecanını canlı yaşamak için bi köşeye siner gelmelerini bekleriz fotoğraflarını videolarını çekeriz. Bir de bu ...ların (tabir bulamadım) yaptığına bak.. İçlerindeki kini nefreti kusmuşlar resmen hayvancağıza.. Çok üzüldüm ya..
Benim anlamadığım bir kişi de çıkıp ne yapıyorsunuz durun dememiş. Sürü psikolojisiyle daha da vahşileşmişler.
Biz hayvanların gözünün içine bakalım aç, susuz kalmasınlar diye birileri gelip taşla, sopayla linç etsin ve hiçbir ceza almasın.
Hayır sadece korkmuşlar bi zararı da yok üstelik daha yavru pekala uyutulup doğal ortamına bırakılabilirdi... Bizim dibimize geliyorlar hiç de saldırdıkları falan yok hatta korkuyorlar bile.
Burası bizim arkadaki patika yol ve domuzların nasıl en ufak hareketten korkup kaçtığı çok net olmasa da görülüyor.
Ben vahşileşmiş derken bu zavallıya saldıran canilerden bahsediyorum. Hayvancağızın korktuğu belli.
Ne güzel besliyorsunuz hayvanları çok takdir ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?