- Konu Sahibi Duka Tesla
-
İnanırım ben bir kere sesiniduydum depar ata ata kaçtım
Ama keşke herkes sen gibi olsa pinkpin
Ahahaha ben o durumu demir kapının dibine çöktüğüm esnada kapının öbür tarafında burnumun dibinde aniden domuz bittiği bi kaç sefer yaşadımçok güzel bi heyecanı var biz resimde görünen demir kapıya güveniyoruz amma velakin onu da aşma kabiliyetleri varmış kendilerinin
Çok teşekkür ederim düşüncelerin için ve evet keşke herkes insan hayvan ayırmadan yardıma muhtaç olan her canlıya elinde geldiğince destek olabilse ama Türkiye'de nerdeeee
Çok teşekkür ederim düşüncelerin için ve evet keşke herkes insan hayvan ayırmadan yardıma muhtaç olan her canlıya elinden geldiğince destek olabilse ama Türkiye'de nerdeeee
ben de kedi köpekleri beslemekle, sığınak yapmakla yetinebiliyorum buraya domuz inmiyor
gerçekten zıplayabiliyor muymuş domuzlar o kadar
ben hep hantal olarak düşünmüştüm onları
sen ciddimisinsuriyede eşeğin kafasına benzin döküp yakanları, kafası yanan hayvancağızın acı içinde sağa sola koşturduğunu büyük bir keyif ve coşkuyla izlediklerini gördükten sonra anladım ki bu coğrafyanın insanı hiçbirşeyi haketmiyor. Bu olay çok daha hafif geldi. İnsanlar şerefsizlikte çıtayı sürekli yukarı taşıyorlar çünkü.
maalesef....sen ciddimisin
içim acıdı yaamaalesef....
facebookta biri paylaşmış bunlar insan mı diye. Videoyu açtım eşeği yere yatırmışlar ben de kafasını kesecekler sandım bi baktım kafasına bidonla bir şeyler döküyorlar birden biri çakmağını bi çaktı ve eşeği serbest bıraktılar hayvan sağa sola koşuyor kafası alev içinde bunu yapanlar da bağırıp gülüyorlar. Daha fazlasını izleyemedim.maalesef....
ne garip şeyler oluyo . noluyo yaafacebookta biri paylaşmış bunlar insan mı diye. Videoyu açtım eşeği yere yatırmışlar ben de kafasını kesecekler sandım bi baktım kafasına bidonla bir şeyler döküyorlar birden biri çakmağını bi çaktı ve eşeği serbest bıraktılar hayvan sağa sola koşuyor kafası alev içinde bunu yapanlar da bağırıp gülüyorlar. Daha fazlasını izleyemedim.
facebookta biri paylaşmış bunlar insan mı diye. Videoyu açtım eşeği yere yatırmışlar ben de kafasını kesecekler sandım bi baktım kafasına bidonla bir şeyler döküyorlar birden biri çakmağını bi çaktı ve eşeği serbest bıraktılar hayvan sağa sola koşuyor kafası alev içinde bunu yapanlar da bağırıp gülüyorlar. Daha fazlasını izleyemedim.
hatırladum onlarıBen de bir grup yaratığın, bir sıpayı köprüden kayalıklı bir yere atarak eğlendiklerini görmüştüm bir videoda. Hayvan kayalıklara çarpıp suya kapılıp gidiyordu. Bununla nasıl eğlenebilir bir insan anlayamıyorum.
Şimdi bu domuzcuğa hayvan derken bu gözü dönmüşlere insan demek reva mı?
bu ne ki biz İstanbul un göbeğinde yaşıyoruz. geçen hafta komşumuzun köpeği mahalleden birini ısırdı diye adam 6-8 kişi topladı sopalarla gece 02:30 da köpeği dövmeye geldiler. pencereden bir baktım ki korktum kafamı geri çektim içeriSamsun'un Canik ilçesinde "bu kadarı da olmaz" denen görüntüler yaşandı.
İlçedeki ormanlık alanda avcılardan kaçan bir yaban domuzu kent merkezine indi. İlçede domuzu fark eden onlarca kişilik kalabalık bir grup hayvanı taş ve
sopalarla linç etti.
http://www.milliyet.com.tr/sehre-inen-domuzu-linc-ettiler-gundem-2000612/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?