- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.687
- 248
- Konu Sahibi Duka Tesla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün haberlerde izledim kanım dondu ne biçim insanlar bunlar? Ne zararı var ki o yavrunun? Uyuştur götür doğal ortamına bırak eziyet ederek öldürmek nedir? Oturduğum yerde domuz çok olur özellikle yaz aylarında geceleri arka taraftaki patika yola inerler. Akşamdan yiyecek su koyarız gece gelip yesinler diye hem de belgesel heyecanını canlı yaşamak için bi köşeye siner gelmelerini bekleriz fotoğraflarını videolarını çekeriz. Bir de bu ...ların (tabir bulamadım) yaptığına bak.. İçlerindeki kini nefreti kusmuşlar resmen hayvancağıza.. Çok üzüldüm ya..
valla mı? fotoğraflarını atsana ya bir araben yavruş domuzları çok severim *-*
valla mı? fotoğraflarını atsana ya bir araben yavruş domuzları çok severim *-*
Şimdilik bunlar var elimde
Sevimliler yaa kıyamam :) Burası neresi böyle domuzlu?
Bodrum yokuşbaşı. Yazın her gece inerler o anlar çok heyecanlı oluyo hele çıkardıkları sesler yok mu oohohohovbenim tüyler diken diken
Yazık o sıcakta yiyecek bulamayıp iniyorlar zaten
Şimdilik bunlar var elimde
Heheh tebrikler valla doyuruyosunuz onları. Benim bahçede kedi, köpek, kirpi, angut beslemişliğim var ama domuza denk gelemedim :)
ahahah ay çok şekerler küçük olanlar yaa tombul tombul
ama büyükleri görsem tırsardım![]()
Saldırmazki fukaracıklar, insanlar gördüğünde nasıl panikliyorsa hayvanlarda insanla karşılaşınca korkuyor, seneler önce bir yaz gecesi tüm kapılar açık otururken yatak odama gelincik girmiş, odaya birşey almak için girdim ışığı açar açmaz aniden gelinciği görünce korktum, gelincikte benden korktu, zavallım nasıl kaçacağını bilemedi.Aralarında bi tane var dev gibi resimlerde yok onu gören herkes tırsıyor zateninanılmaz bir heyecan çok tehlikeli aslında ama hayvanların tek derdi yemek bulmak 2 senedir hiçbirinin saldırdığını görmedim
Aralarında bi tane var dev gibi resimlerde yok onu gören herkes tırsıyor zateninanılmaz bir heyecan çok tehlikeli aslında ama hayvanların tek derdi yemek bulmak 2 senedir hiçbirinin saldırdığını görmedim
Saldırmazki fukaracıklar, insanlar gördüğünde nasıl panikliyorsa hayvanlarda insanla karşılaşınca korkuyor, seneler önce bir yaz gecesi tüm kapılar açık otururken yatak odama gelincik girmiş, odaya birşey almak için girdim ışığı açar açmaz aniden gelinciği görünce korktum, gelincikte benden korktu, zavallım nasıl kaçacağını bilemedi.
Şimdi görsem aynı tepkiyi vermem, göre göre alıştım artık, bazı geceler dışarda oturup hususi gelmesini bekliyorduk gelinciklerin.