• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehre inen domuzu linç ettiler

10898163_10153062809166913_856516044426823300_n.jpg

Amaç ne ya, hadi kurt, ayı falan olsa neyse de (tabi saldırdıklarını varsayarsak) bu ne şimdi :KK51:

Banım yeni kalkti kotu sozlerimi icimden soyluyorum :KK12: onlar kendilerine insan demesin hic, caniler...

Dün haberlerde izledim kanım dondu ne biçim insanlar bunlar? Ne zararı var ki o yavrunun? Uyuştur götür doğal ortamına bırak eziyet ederek öldürmek nedir? Oturduğum yerde domuz çok olur özellikle yaz aylarında geceleri arka taraftaki patika yola inerler. Akşamdan yiyecek su koyarız gece gelip yesinler diye hem de belgesel heyecanını canlı yaşamak için bi köşeye siner gelmelerini bekleriz fotoğraflarını videolarını çekeriz. Bir de bu ...ların (tabir bulamadım) yaptığına bak.. İçlerindeki kini nefreti kusmuşlar resmen hayvancağıza.. Çok üzüldüm ya..

valla mı? fotoğraflarını atsana ya bir ara :27: ben yavruş domuzları çok severim *-*

valla mı? fotoğraflarını atsana ya bir ara :KK53: ben yavruş domuzları çok severim *-*

Olur biraz işim var mutfağı boşaltmam lazım fırsat bulunca atarım bi önceki sayfada çektiğimiz bir video var şimdilik ona bakabilirsin Hoppa

Eklentiler

• SDC10423.webp
    SDC10423.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 98
  • SDC10429.webp
    SDC10429.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 68
  • SDC10434.webp
    SDC10434.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 91
  • SDC10435.webp
    SDC10435.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 75
  • SDC10436.webp
    SDC10436.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 70
  • SDC10437.webp
    SDC10437.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 65
  • SDC10441.webp
    SDC10441.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 68
Bodrum yokuşbaşı. Yazın her gece inerler o anlar çok heyecanlı oluyo hele çıkardıkları sesler yok mu oohohohov :KK17: benim tüyler diken diken :rolleyes: Yazık o sıcakta yiyecek bulamayıp iniyorlar zaten

Heheh tebrikler valla doyuruyosunuz onları. Benim bahçede kedi, köpek, kirpi, angut beslemişliğim var ama domuza denk gelemedim :)

Heheh tebrikler valla doyuruyosunuz onları. Benim bahçede kedi, köpek, kirpi, angut beslemişliğim var ama domuza denk gelemedim :)

Sizde de çeşit çokmuş hayvana merhamet etmeyenden korkarım ben de sizi tebrik ederim. Ön bahçede kedi, köpek, tavuk, kirpi beslemişliğim var benim de, bir de arada nasiplenen akrep ve yılanları saymazsak tabi. Hayvanlarla iç içe yaşıyoruz bakmayıp napcen :KK53:

ahahah ay çok şekerler küçük olanlar yaa tombul tombul
ama büyükleri görsem tırsardım :eek:

Aralarında bi tane var dev gibi resimlerde yok onu gören herkes tırsıyor zaten :confused: inanılmaz bir heyecan çok tehlikeli aslında ama hayvanların tek derdi yemek bulmak 2 senedir hiçbirinin saldırdığını görmedim

Aralarında bi tane var dev gibi resimlerde yok onu gören herkes tırsıyor zaten :confused: inanılmaz bir heyecan çok tehlikeli aslında ama hayvanların tek derdi yemek bulmak 2 senedir hiçbirinin saldırdığını görmedim
Saldırmazki fukaracıklar, insanlar gördüğünde nasıl panikliyorsa hayvanlarda insanla karşılaşınca korkuyor, seneler önce bir yaz gecesi tüm kapılar açık otururken yatak odama gelincik girmiş, odaya birşey almak için girdim ışığı açar açmaz aniden gelinciği görünce korktum, gelincikte benden korktu, zavallım nasıl kaçacağını bilemedi.

Şimdi görsem aynı tepkiyi vermem, göre göre alıştım artık, bazı geceler dışarda oturup hususi gelmesini bekliyorduk gelinciklerin.

İnanırım ben bir kere sesiniduydum depar ata ata kaçtım :KK70:
Ama keşke herkes sen gibi olsa pinkpin :KK68:

Saldırmazki fukaracıklar, insanlar gördüğünde nasıl panikliyorsa hayvanlarda insanla karşılaşınca korkuyor, seneler önce bir yaz gecesi tüm kapılar açık otururken yatak odama gelincik girmiş, odaya birşey almak için girdim ışığı açar açmaz aniden gelinciği görünce korktum, gelincikte benden korktu, zavallım nasıl kaçacağını bilemedi.

Şimdi görsem aynı tepkiyi vermem, göre göre alıştım artık, bazı geceler dışarda oturup hususi gelmesini bekliyorduk gelinciklerin.

Gelincik de nasıl tatlı hayvan yavrum senden çok o korkmuştur abla :KK45: Ben de domuzları ilk gördüğümde kalbim yerinden fırlayacakmış gibi olmuştu sanki bir korku filminin içindeydim :KK53: O duygular anlatılmaz yaşanır gerçekten neyseki geliş saatlerini öğrendim onlar gelmeden yemeklerini sularını bırakıyorum gece de sizin gibi pusuya yatıp gelmelerini bekliyoruz fakat öyle bir bekleyiş ki çıt yok :KK53: Bir de resimde görünenden çok daha fazlalar yaklaşık 13-14 tane sürü halinde geziyorlar geldiklerini homurtularından anlıyoruz onlar da çok dikkatli ama bi kere yemeği buldular mı ufak tefek hareketlerimiz korkutmuyor onları bildiğin belgesel çekiyoruz domuzların davranışları hakkında az çok bilgi sahibi oldum şu 2 yılda :KK45:

Back
X