--şekeer hastalığğı--

öncelikle geçmiş olsun
benim annem de şeker hastası
insülin kullanmıyor ilaçları var
şeker de moral çok etkili
azcık bi morali bozulsun bi şeye kızsın şeker tavan yapıyor
moralin yanında birde kabuk tarçın şekerini düzene sokuyor
kabuk tarçını kaynatıp bi iki bardak içiyor
şekeri bi oranda düşürüyor
ama siz yine de dr unuza bi sorun

öncelikle geçmiş olsun
benim annem de şeker hastası
insülin kullanmıyor ilaçları var
şeker de moral çok etkili
azcık bi morali bozulsun bi şeye kızsın şeker tavan yapıyor
moralin yanında birde kabuk tarçın şekerini düzene sokuyor
kabuk tarçını kaynatıp bi iki bardak içiyor
şekeri bi oranda düşürüyor
ama siz yine de dr unuza bi sorun

saol canm sizede geçmiş olsun .. herşeye istem dışı sinir yapıo :) şaka bile yapamıyoruz artık:)
tarçın maalsef alerjik astımdan dolayı içemiyor:) bakalım yine doktor kontrolüne gidicek yarın teşekkür ederim ilgin için

saol canm sizede geçmiş olsun .. herşeye istem dışı sinir yapıo :) şaka bile yapamıyoruz artık:)
tarçın maalsef alerjik astımdan dolayı içemiyor:) bakalım yine doktor kontrolüne gidicek yarın teşekkür ederim ilgin için

ah meleğim benim çok geçmiş olsun
benim kaynanamda aynı senin annen gibi hem şekeri var hem astımı
astım için bişey alıyoz şekere yaramıyo
şeker için alıyoz astıma iyi gelmio
çok zor valla peki şimdi nasıl

ah meleğim benim çok geçmiş olsun
benim kaynanamda aynı senin annen gibi hem şekeri var hem astımı
astım için bişey alıyoz şekere yaramıyo
şeker için alıyoz astıma iyi gelmio
çok zor valla peki şimdi nasıl

ayh geçmiş olsun sizedee . şimdi en son iyiydi ama belli olmuyor ki akşam ölçtük 125 çıktı 1 saat geçmeden tekrar ölçtük ki o ara bişeyde yemedi 225 'e çıktı . yarın tekrar bi dr kontrolü var bakalım ne dicekler :26:

ayh geçmiş olsun sizedee . şimdi en son iyiydi ama belli olmuyor ki akşam ölçtük 125 çıktı 1 saat geçmeden tekrar ölçtük ki o ara bişeyde yemedi 225 'e çıktı . yarın tekrar bi dr kontrolü var bakalım ne dicekler :26:

Seker aleti bozuk olabilirmi once 125 cikmis bir saat bile olmadan 225 cikmis tamam sekerin aninda yukselede bilir dusede bilir ama bisey yemedi diyorsun sinirlimiydi o an.Dahiliye doktoruna mi gidecek.Diyabet has.buldunuzmu

seker aleti bozuk olabilirmi once 125 cikmis bir saat bile olmadan 225 cikmis tamam sekerin aninda yukselede bilir dusede bilir ama bisey yemedi diyorsun sinirlimiydi o an.dahiliye doktoruna mi gidecek.diyabet has.buldunuzmu

yok cnm alet bozuk değil büyük ihtimal çünkü birkaç yükseldiğinde doktorun damardan aldığı kanla aynı sonucu verdi. Ve baş ağrısıyla kendisini belli ediyor. Endokrine gidiyor canım diyabet hastanesi baktımda öyle detaylı bakmadım ankara numune felan yazıyor ama endokrine birdaha gitsin bakalım ne dicekler dier sonçlarıda alsın ona göre oryada gider artık. Yok sinirli değildi bizde anlamıyoruz birden oynamasını

peki bu insülin ve ilaç arasındaki fark ne ? Yani insülin dahamı zararlı hastalığı dahamı hızlandırıyor, daham ı riskli bi durum

Canim bende 2 yildir seker hastasiyim. Ben 400le hastaneye yattim. Direk insuline basladim. 2 yildir kullaniuorum. Hap ve diyetten daha iyi. Yok onu yeme bunu yeme durumu yok. İnsulini yap yemegini ye ohh hic cikmiuo. Tabi ki yinedr abartmamk lazim

canim bende 2 yildir seker hastasiyim. Ben 400le hastaneye yattim. Direk insuline basladim. 2 yildir kullaniuorum. Hap ve diyetten daha iyi. Yok onu yeme bunu yeme durumu yok. Insulini yap yemegini ye ohh hic cikmiuo. Tabi ki yinedr abartmamk lazim

çok geçmiş olsun canım..
Dün bunun konusu oldu haastanede diyetisyen seminer verdi olayını anlattı:) işte insülin yazmıs kadına arkdasından bende çıktım diyor baktım diyeti çöpe attı gittim sordum dio noluo diye. Artık iğnem var diyeti ne yapıcam dedi bana ya ölürmüüsn öldürürmüsün diyo:)))))))))))))9
aman dikkat yeme içme yinede okadar diyete dvam:)

Kabuk tarçın kaynatıyoruz babaanneme her gün.. Bir su şişesini, bazen iki şişe de oluyor, çeşitli periyotlarla içiyor.
Bir ondan şifa bulduk..

Kabuk tarçın kaynatıyoruz babaanneme her gün.. Bir su şişesini, bazen iki şişe de oluyor, çeşitli periyotlarla içiyor.
Bir ondan şifa bulduk..

Konu sahibinin annesinin alerjik astim hastaligi varmis o yuzden kabuk tarcini kullanamaz canim.Sizede gecmis olsun.

Gecmis olsun tekrar o zaman ama kullanirken zorlanmiyor mu cunku kokusu oluyor.Babaanneniz hapmi kullaniyor.

He kokudan dolayı dediniz siz..
Ben farklı etkileri var sanmıştım..
Hayır hap değil, evde kaynatıyoruz..
Tek nefeste içiyor, koklamadan etmeden.
Biz ağzım burnum diyene kadar o yutmuş bitirmiş oluyor. :)

Back
X