Şeker bağımlılığı

Sahurda 100 gramlık 1 paket çikolata yedim.. 565 kalori.. Başka da bi şey yemedim.. Yemek aramam bana çikolata bisküvi versinler.. Hatta pasta, baklava filan.. Her tatlıyı afiyetle yerim :D Kilom ne alemde.. Normal.. Ben kalori sayarak denge kurmaya çalışıyorum, ama yine de zararlı tabii.. Yoğurda meyve, bal filan katıp yiyordum bi ara tatlı olarak.. O da güzel ama bi çikolata kahve ikilisinin yerine geçmiyor :(

bn defalarca karataya başlayıp bırakan kadınım.sizden farkım yok.bakalım kaç gun dayancam.1 aydan fazla dayanırsam rekor olcak benm ıcın :)

Sahurda 100 gramlık 1 paket çikolata yedim.. 565 kalori.. Başka da bi şey yemedim.. Yemek aramam bana çikolata bisküvi versinler.. Hatta pasta, baklava filan.. Her tatlıyı afiyetle yerim :KK70: Kilom ne alemde.. Normal.. Ben kalori sayarak denge kurmaya çalışıyorum, ama yine de zararlı tabii.. Yoğurda meyve, bal filan katıp yiyordum bi ara tatlı olarak.. O da güzel ama bi çikolata kahve ikilisinin yerine geçmiyor :KK43:
Davranış olarak % 100 aynı şeyleri yapıyoruz. Ben de yemek yemek yerine sürekli kahve ya da çay eşliğinde bisküvi, çikolata yiyorum.
Kilonuz normal kalsa da şeker tüm hücrelere zarar veriyor. Tiroid ya da insulin probleminiz olmadığı için kilo almamışsınızdır. Üzerine Allah korusun kilo problemi eklenirse, benim gibi çıkmaza girersiniz. Yol yakınken dönün. Dün gece ağlayarak uyudum yine. Çünkü dışarı çıktık ve ben ne kadar fazla kilom olduğu gerçeğini yine acı bir şekilde yaşadım....

Back
X