- Konu Sahibi RenklerinIcinde
Teşekkür ederim
Bağımlıların tedavi edildiği merkezler gibi bir yere git deseler, gidicem. O kadar yıldım
Ama bu da birşey en azından farkındasın ve bir çözüm arıyorsun. Sadece biraz irade

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim
Bağımlıların tedavi edildiği merkezler gibi bir yere git deseler, gidicem. O kadar yıldım
Çok kafa patlattım bu konu üzerine çünkü resmen kendimi bile bile zehirliyorum.Bende aynı durumdayım ve bunu cozemiyorum. Çok nadir dek geldim bile tatlının beni kestiğine. Nasıl yapcaz hiç bilmiyorum
Ramazan ayında da akşam geliyor bir tatlı aşkıÇok kafa patlattım bu konu üzerine çünkü resmen kendimi bile bile zehirliyorum.
Stresle başa çıkmak için abur cubura sarıldım ben. Şimdi bunu geri çevirmem lazım. Her şeyi ama her şeyi denedim.
Yarın tekrar başlıyorum. İradem zayifladigi anlarda dua edeceğim, tespih çekeceğim. Zaten niyetli olacağım inşallah. Bakalım![]()
Aynen....Ramazan ayında da akşam geliyor bir tatlı aşkıonu yemesem sanki eksik olcam gibi hissediyorum. Meyve fln da denedim ama kesmiyor malesef
Sizde bana edin tatlizade olarakAynen....
Bir de düşünsene, tatlıyı bizzat ben kendim yapıyorum
Dua et benim için
İnşallah sen de kurtulursun
bende karataya başlıyana kadar diyet falan yapamıyordum bence tekrar karataya başlaBen 1 hafta boyunca ne yiyeceğimi planliyorum. Kahvaltıdan akşam yemegine. En fazla 4-5 gün dayaniyorum. Sonra amaaaan karnını doyur, olsun bitsin diyorum ve en başa dönüyorum.
20'li yaslarimin başından beri tiroid problemim olduğu için hep dikkat ettim, egzersiz yaptım.
Geçen yıl çok kilo alınca doktora gittim, polikistik over çıktı. Mensturasyon dönemim gayet düzenli.
D vitamini eksikliği vardı, onu da hallettik. Belki düzelirim demiştim. Yine olmadı.
bende senin gibiydim şeker krizlerine giriyordum karatay diyetiyle normale döndümÇok sanslisiniz
Son 3 yılda 20 kilo aldım. Berbat bir iş hayatı yüzünden sürekli abur cubur yemeye başladım ve şimdi sürekli gofret, çikolata, bisküvi gibi şeyler yemeden duramıyorum. Son 1 yıldır uğraşıyorum, didiniyorum, yok olmuyor. Her basarisizliktan sonra günlerce kahroluyorum.
Var mı bu durumu yaşayıp, kurtulan?
20'li yaslarimin başından beri tiroid problemim olduğu için hep dikkat ettim, egzersiz yaptım.
Geçen yıl çok kilo alınca doktora gittim, polikistik over çıktı. Mensturasyon dönemim gayet düzenli.
D vitamini eksikliği vardı, onu da hallettik. Belki düzelirim demiştim. Yine olmadı.
Bir yılı aşkın süredir şekeri kesmeye çalışıyorum. En fazla 1 hafta dayanabiliyorum. Defalarca başarısız olmama rağmen defalarca baştan başladım.İçine bişey konulmasına gerek yok, şeker zaten tütün gibi, uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor.
Denenmiş test edilmiştir: 1 ay boyunca sıfır şeker, sıfır unlu mamüller, aynı şekilde pirinç, patates vs tüketmezseniz, 1 ay sonunda şekerin ş si bile aklınıza gelmiyor. Tezgahta pasta, bisküvi görün; gıda olarak dahi algılamıyorsunuz.
Hayır bunların hiçbiri yok çok şükürPeki
sık idrara çıkma
ağız kuruluğu
öğle yemeklerinden sonra uyku hali
geceleri yemek yemek için uyanma
bu tür şikayetleriniz var mı?
Bir yılı aşkın süredir şekeri kesmeye çalışıyorum. En fazla 1 hafta dayanabiliyorum. Defalarca başarısız olmama rağmen defalarca baştan başladım.21 gün sekersiz diye bişey vardı . Şekeri 21 gün yemeden durursan vücud bidaha istemiyomus. Bunu deneyin . Canınız tatlı isteyince incir yiyin kuru incir . Şeker ihtiyacını goturuyo
Ramazan gerçekten büyük bir fırsat; ben de bu dediğimi Ramazanda denedim zaten. Sahur ve iftarda yemeyince, zaten bütün gün hiç şeker almamış oluyorsunuz.Bir yılı aşkın süredir şekeri kesmeye çalışıyorum. En fazla 1 hafta dayanabiliyorum. Defalarca başarısız olmama rağmen defalarca baştan başladım.
Tamamen kesmeyi de denedim, azar azar yiyerek kesmeyi de. Kuru meyve, bitter çikolata, şu bu hepsini denedim. Olmuyor. Bilinç, irade tamamen gidiyor.
Eroinden daha fazla bağımlılık yapiyormuş şeker.
Çocuklarıniza şeker vermeyin....
Ramazan sayesinde ilerleme kaudedebilirim diye umuyorum. İçimden bir ses tamamen kesmelisin diyor çünkü.