Bisküvi - Kurabiye Tarifi Şeker Hamurlu, özel tasarım kurabiyeler... (Bakmadan geçmeyin!)

Erica Arborea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
109
0
316
Merhaba kızlaaarrrr...

Bendeniz birbirinden güzel, leziz hem de şirin mi şirin kurabiyeler yapıyorum. Özel günleriniz için hoş sürprizler yapmayı düşünürseniz aklınızda bulunmasını şiddetle tavsiye ederim.. Özellikle, düğün, nikah, nişan, sevgililer günü, bebek doğum, doğum günleri, diş buğdayı partileri, mevlütler... vb. daha bir çok etkinliğiniz için sizlere yardımcı olabilirim.. Ve işte bir kaç örnek fotoğraf ile karşınızda kurabiyelerim :

Eklentiler

• $Fotoğraf0353.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
Anneler, anne adayları... İlgilenen yok mu aaaa çok şaşırdımmm :44:

Bu da bu sabahın şeker kurabiyesi.. Güne tatlı bir başlangıç yapmak isteyenlere

Eki Görüntüle 543058

merhaba, öncelikle yaptıkların çok güzel olmuş,
birşeyi çok merak ediyorum yardımcı olursan çok sevinirim
bu kurabiyedeki kalpleri nasıl yerleştirdin, ayrıca kesip yapıştırsan çok pot duruyor bu nasıl yapıyorsun?

canım ben buyuk kalpın uzerınden once kucuk kalplerı kesıp cıkardım.. sonra farklı renklerde kalpler kesıp cıkardıgım kalplerın yerıne yapıstırdım esas uygulaması patcwork kalp kalıplarla yapılıyor ancak elımde henuz mevcut olmadıgından ben de bu yontemı buldum

çok sağol canım, patchwork'u araştırınca istediğimin o olduğunu anladım, teşekkürler

Yılbaşı kurabiyelerimiz hazır.. YEni yılda sevdiklerinizi mutlu etmeye, yılbaşı sofralarınızı bu şirin kurabiyelerle renklendirmeye ne dersiniz? Bize ulaşınn..

Kesin karar verirsem burdan ulaşırım ben size.Teşekkürler

Ben size iletişim numaramı gondereyim,, kısa bir süre kaldı mesaj hakkımın dolmasına :) Bugun alışveriş yaptım, belki siz sipariş verirsiniz diye de şimdiden kutu aldım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…