- 25 Ocak 2021
- 980
- -73
- 18
- 47
- Konu Sahibi gamzelihaller
-
Ne var ki küçücük çocuklarda bile diyabeti varŞeker hastasiyim. Ömür boyu vurulmam gereken iğneler var.bazen ne uğruna yaşadığımı sorguluyorum. Hap olsa katlanilabilir olurdu.
iğne aman aman acıtmıyor ama bıktım. Bunun rutinim olmasından hiçbir zaman geçmeyecek olmasından delik deşik olmaktan bıktım.
Çok güzel bir hayatım olsa bu uğurda yaşadığım bir tatsızlık gibi görürdüm. Ama b.k gibi bir hayatım var.
Bitmeyen çile yapmışlar adını diyabet koymuşlar
Sağolun. inanin insan cocukken daha güçlü oluyor.Cocukken ne olduğunu anlamiyordum.dirayetliydim. iğneden sonra verdikleri dondurma oyuncak bile avutuyordu.Ne var ki küçücük çocuklarda bile diyabeti var
Halinize şükretdin
Beterin beteri var bu isyan hiç iyi değil
Geçmiş.olsun
Öyle kanser hastaları var,ağır cerrahi işlemlerden geçenler ,ağır engelliler var.Ama böyle olmaz ki isyan ediyorsunuz..
Halinize şükür edin daha nice kötü hasta insanlar var. Şu mübarek günlerde Dua edin Allah'a sığının..
Teşekkür ederim güzel temennin içinBende tip 1 dm yim sizi coook öpüyorum. Zor ama düzenli olunca herşey güzel olacak ben inanıyorum sizde inanın. Birde diğer meseleler icin herşey umarım yoluna girer sağlıklı güzel bir ömrünüz olur inşallah. ❤
Ah canım Allah şifa versin kayinvalidem de 30 senedir şeker hastası hergun iğneleri var oda bıktı kadin kaç senedir var sende şifa Allah'tan canım Allah bir an önce sifani versin. Şekerin sürekli düşüp cikarmiŞeker hastasiyim. Ömür boyu vurulmam gereken iğneler var.bazen ne uğruna yaşadığımı sorguluyorum. Hap olsa katlanilabilir olurdu.
iğne aman aman acıtmıyor ama bıktım. Bunun rutinim olmasından hiçbir zaman geçmeyecek olmasından delik deşik olmaktan bıktım.
Çok güzel bir hayatım olsa bu uğurda yaşadığım bir tatsızlık gibi görürdüm. Ama b.k gibi bir hayatım var.
Evet dengesizAh canım Allah şifa versin kayinvalidem de 30 senedir şeker hastası hergun iğneleri var oda bıktı kadin kaç senedir var sende şifa Allah'tan canım Allah bir an önce sifani versin. Şekerin sürekli düşüp cikarmi
Zor yani gözümün önünde örnek olduğu için ama napalim Rabbim beterinden korusun öyle düşün en azından iğnesi ilacı var öyle teselli et kendini zor ama yapicak bişey yok.benimde göbeğim dusuyo düşün 24 saat basım ağrır bunun çaresi de yok mesela bugünüm mahvoldu ama yapacak bsieyim yok oda AllahtanEvet dengesiz
imtihan diyip geçiyorum. Ama bazen insanın sabrı tükeniyor. Yoksa her gün ağlayıp sızlayarak ömür zaten geçmiyorZor yani gözümün önünde örnek olduğu için ama napalim Rabbim beterinden korusun öyle düşün en azından iğnesi ilacı var öyle teselli et kendini zor ama yapicak bişey yok.benimde göbeğim dusuyo düşün 24 saat basım ağrır bunun çaresi de yok mesela bugünüm mahvoldu ama yapacak bsieyim yok oda Allahtan
Babanem 60 yaşlarındayken şeker hastalığını yenmişti şuan 87 yaşında o gün bugündür şeker çıkmıyor. Doktor bile şaşırmıştı. Nasıl yendi fikrimiz yok. Bu rahatsızlıkta sanırım en etken şey karaciğere iyi bakmak ve onarılması için yardımcı olmak. Zira biz karadenizliyiz. Sanırım beslenmeyle çözüldü. Ve hareketleŞeker hastasiyim. Ömür boyu vurulmam gereken iğneler var.bazen ne uğruna yaşadığımı sorguluyorum. Hap olsa katlanilabilir olurdu.
Şeker hastasiyim. Ömür boyu vurulmam gereken iğneler var.bazen ne uğruna yaşadığımı sorguluyorum. Hap olsa katlanilabilir olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?