• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker Orucu Hedef:21

incesaz3506

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
1.751
3.027
208
35
Merhaba ne kadar kalabalık olursak o kadar motive ederiz birbirimizi.
Şeker bir bağımlılık. Sağlıklı ve göbeksiz vücutlar için bu bağımlılığımızdan kurtulalım.
21 gün hedefimiz olsun. 21 gün boyunca rafine şeker ve şekerli herhangi bir gıda tüketmiyoruz. Yerine meyve var mis gibi yaz meyveleri hemde.

The Sugar Film adından belgesel var kızlar şekerin zararlarını anlatıyor herkese tavsiye ederim.

Topiği Miyav_su Miyav_su ile açtık hayırlı olsun
wp_ss_20160707_0002.webp

Son düzenleme:

Canım maalesef bitter de masum değil. Sadece kalori olarak bakmamak lazım. Glikoz şurubu ve fruktoz şurubunu hayattan çıkarmak gerek. Bel bolgesindeki basenlerdeki tüm yağların nedeni çünkü. Paketli gıdalardan olabilirliğince uzak duralım hem kilomuz hem karaciğerimiz için.

Hayırlı olsun.
Ozge Bezirci (diyetisyen) bir sure önce paylaşmış. bende buraya bırakıyorum. Buyrun kurallar. Biz sadece şeker şekerli gıdalar dedik ama diğer kurallarda zaten kilo vermek için şart.
Zorlanacağız ama başarabiliriz.
Eki Görüntüle 1856069
Ben bunların hepsi yapıyordum 1 aydır malesef meyve yiyorum Karatay'da meyvede yasak yarından itibaren meyve yemiyorum :KK76::KK76::KK76::KK76:

Back
X