• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker Orucu Hedef:21

Zaten fazla zayifim sekeri biraksam iskeletim de kalmiycak herhalde :)))
Acaba ters etki yapar mi ...sekeri birakip kilo alirmiyim?
Bu bunyeden herseyi beklerim vhala :)))

Ya arkadaşlar kendine beynime isleyemiyorum şeker orucu yapmayı. Az önce hic farketmeden şekerleri götürdüm. Ama sonra birden aklıma geldi şeker orucu yaptığımı. Siz dede böyle oluyor mu?

Canım önce istemelisin ben aynaya bakınca mutsuz olmaya başladığım an hırs yaptım. Sen iste gerisi gelir. Şeker ataklarını önlemek için tarçınlı sut içebilirsin yada elmayı dilimleyip üzerine tarçın dokebilirsin tatlı isteğini bastırıyor.
Ayrıca The Sugar Film adında belgesel var onu izlemeni tavsiye ederim.

Merhaba bugün şekersiz 3.günüm biraz yorgunum ve her şeye saldırmak istiyorum ama tutacağım kendimi bu kilolar gitmeli :) bu arada doğum gunume sayılı günler kaldı off bir gün bozacağım için şimdiden vicdan azabı çekiyorum :KK43:
Sakin ol Can'ım tarçınlı süt iç merak etme vücudun şekersizliğe alışınca istesende yiyemezsin

10 TEMMUZ PAZAR

Miyav_su Miyav_su
C cranial
brunettee brunettee
incesaz3506 incesaz3506 3.gun :)
@Dilakzn
T turkuaz86
leila leila
B bitufully 1. GÜN tamamlandı

Arkadaslar her günün sonunda kacinci günü tamamladiysak ismimizin yanina yazalim.
Bu mesaji cevapla diyip bastaki ve sondaki qoute yazisini silerek alintilayabilirsiniz

10 TEMMUZ PAZAR

Miyav_su Miyav_su 3. Gün:KK200:
C cranial
brunettee brunettee
incesaz3506 incesaz3506 3.gun :)
@Dilakzn
T turkuaz86
leila leila
B bitufully 1. GÜN tamamlandı

Arkadaslar her günün sonunda kacinci günü tamamladiysak ismimizin yanina yazalim.
Bu mesaji cevapla diyip bastaki ve sondaki qoute yazisini silerek alintilayabilirsiniz

Bu iki mesaj da, dünkü en son mesajdan kopyalanmamış ama, ben yokum listede :KK12:.

Back
X