Merhabalar herkese... 4. günümdeyim. Şeker aramıyorum açıkçası. Üstelik adet öncesi durumdayım. Şuan çok iyi hissediyorum.
9 Temmuz- İlk gün 41 gram şeker almışım. Bu 40 gramın içerisinde 10.54 gramı kuru incir onun dışındakiler ise süt, domates, soğan, kabak gibi gıdaların içerisinde ki doğal şeker miktarları. Kalori programı kullandığım için net olarak aldığım şeker miktarını biliyorum.
10 Temmuz- 2. gün 17 gram şeker almışım. Bu da kırmızı domates, tam buğday ekmeği gibi doğal gıdalarla aldığım şeker miktarı.
11 Temmuz- 3. gün 18 gram şeker almışım. 13 gramı starbucks cool lime adlı 40 kalorilik diyet içeceğin içerisinde ki 13 gram şeker ki bu kadar şeker olduğunu sanmıyorum çünkü tatlı değil di ama program öyle hesapladı.!
12 Temmuz- 4. Gün ise 8 gram şeker almışım. 3 gramı 2 dilim karpuzdan aldığım şeker miktarı diğerleri de doğal gıdaların içerisinde bulunan şeker miktarları...
13 Temmuz yani bugün yurt dışından getirilen çikolatalardan küçük bir tane ağzıma attım ama aşırı şekerli geldiği için çiğneyip tükürdüm yutmadım. Ama şeker almış oldum yine birazcık.
Şuan iyi gidiyor ama ölçüm yapmıyorum ödem'den dolayı ki adetim çok gecikti. Bir olsam da rahatlasam o zaman tartılıp ölçüm yapacağım.

Sizlerin nasıl gidiyor?