• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker Orucu Hedef:21

:KK51:Buyrun foto :cool: IMG-20160411-WA0000.webp

Kilom 59 du başladığımda şuan 59.4 :( Belim 73 cm dı. Hâlâ 73... Oysa ki az kalori alıyorum. Tartı beni motive etmiyor :KK12: 11 gün de az değil ki en azından 1 kilo gitseydi ya :KK43:

Dün yeşil çay- soda- limon kürüne başladım. Umarım tartı da ve ölçülerimde değişim görürüm. Sizlerde durumlar nasıl?

Ilk hafta iki kilo verdim ama 1i ödemsir kesin. Hic bir fark göremiyorum kendimde. Ölçülerimi de almamistim. 14. Gun tekrar tartilacagim.

O kadar dikkat ediyorsan büyük ihtimal odemdendir. Bol su icip ve odem azaltan yiyecekler yemelisin. Lifli gidalar, meyve ve koyu yesil sebzeler. Maydanoz vucuttaki siviyi atmaya yardimci olur. Yarim demet maydanoz yiyebilirsin kahvaltıda. Maydanoz kürü de olabilir diye biliyorum ( maydanoz suyu değil). Lifli gıda bakımından yulaf çok iyi yiyebiliyorsan. Cok da tok tutuyor.

Denemişsindir belki de yazayim dedim :)

Ilk hafta iki kilo verdim ama 1i ödemsir kesin. Hic bir fark göremiyorum kendimde. Ölçülerimi de almamistim. 14. Gun tekrar tartilacagim.

O kadar dikkat ediyorsan büyük ihtimal odemdendir. Bol su icip ve odem azaltan yiyecekler yemelisin. Lifli gidalar, meyve ve koyu yesil sebzeler. Maydanoz vucuttaki siviyi atmaya yardimci olur. Yarim demet maydanoz yiyebilirsin kahvaltıda. Maydanoz kürü de olabilir diye biliyorum ( maydanoz suyu değil). Lifli gıda bakımından yulaf çok iyi yiyebiliyorsan. Cok da tok tutuyor.

Denemişsindir belki de yazayim dedim :)

Bol su içmeye çalışıyorum ama meyve ve yeşillik az tüketiyorum. Daha çok domates ve salatalık yiyorum :) Önerilerin için teşekkürler. Bugün adet bitimimin 2.günü ödemde vardır hala umarım yarın sabah 58 çıkarım tartıda ki motivasyon olsun :)

Bol su içmeye çalışıyorum ama meyve ve yeşillik az tüketiyorum. Daha çok domates ve salatalık yiyorum :) Önerilerin için teşekkürler. Bugün adet bitimimin 2.günü ödemde vardır hala umarım yarın sabah 58 çıkarım tartıda ki motivasyon olsun :)

Hadi inşallah :) 1 2 gune düşer

internette şekersiz 21 günü deneyimleyen çok kişi war hatta bi dietisyen 40 gün denemiş nese uzatmayım onları okurken ewet herşey çok güzel sonuçlar harika derken biri 21. gün we ŞÖBİİYEET yazmış çok güldüm yaa :D umarım ben 21. gün sonunda çok hafif bi dondurmayı bile yerken içi bayılıp bırakanlardan olurum :D

Back
X