• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker Orucu Hedef:21

Merhabalar :) ben tatlıya aşırı düşkün değilim, arada canım ister tabi ama kuru pasta, pasta, çikolata çok tüketmem. Sütlü tatlıları severim ama arada yerim onları da yoksa her gün yiyebilirim:D çayı kahveyi şekersiz içerim. O yüzden çok zorlanmam diye umuyorum ama :D bugün yediklerimi sayayım:

Sabah:
2 yumurta
Peynir
Domates salatalık
Ceviz fındık

Öğle:
Şekersiz sert kahve
İki yudum buzlu (sanırım şekerli) içecek (cafeden ikram ettiler yoksa içmicektim :D)
100 gr peynir (of çok seviyorum)

Akşam:
Bir kase çorba
Birkaç kaşık etli fasülye
Maydanoz marul
Şekersiz bitki çayı

İşte bu kadar. Ben de bugün bu diyete başlamış sayılır mıyım? :)

Merhabalar :) ben tatlıya aşırı düşkün değilim, arada canım ister tabi ama kuru pasta, pasta, çikolata çok tüketmem. Sütlü tatlıları severim ama arada yerim onları da yoksa her gün yiyebilirim:KK70: çayı kahveyi şekersiz içerim. O yüzden çok zorlanmam diye umuyorum ama :KK70: bugün yediklerimi sayayım:

Sabah:
2 yumurta
Peynir
Domates salatalık
Ceviz fındık

Öğle:
Şekersiz sert kahve
İki yudum buzlu (sanırım şekerli) içecek (cafeden ikram ettiler yoksa içmicektim :KK70:)
100 gr peynir (of çok seviyorum)

Akşam:
Bir kase çorba
Birkaç kaşık etli fasülye
Maydanoz marul
Şekersiz bitki çayı

İşte bu kadar. Ben de bugün bu diyete başlamış sayılır mıyım? :)

evet başlamışsın canım, hoşgeldin..

Yediklerime dikkat etsem de şekeri hayatımdan tamamen çıkartmak istiyorum. Beni de alın aranızaaa :KK5: Şuana kadar sadece sade türk kahvesi, 50 gr peynir, 4 zeytin ve tost yedim o_O

Bugünden başlamış olayım ben de :21::21:

kızlarrrrrr benide alın aranıza bende tam bi tatlı manyağıyım şimdedin 2 çikolata bi tanede baklava yuttum :KK43:((
Yediklerime dikkat etsem de şekeri hayatımdan tamamen çıkartmak istiyorum. Beni de alın aranızaaa :KK5: Şuana kadar sadece sade türk kahvesi, 50 gr peynir, 4 zeytin ve tost yedim o_O

Bugünden başlamış olayım ben de :21::21:

hoşgeldiniz kızlar.. 1. günü tamamlayınca listeye adınızı ekleyip 1. gün yazın.. ne yiyip içeceğimiz 1. mesajda yazıyor.. başarılar, hoşgeldiniz..

Back
X