• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker Orucu Hedef:21

Selaaam kızlar muhtemelen siz 21 günü bitirmek üzeresiniz fakat yeni keşfettim konuyu ve ben de aranıza katılmak istiyoruum :)

hoşgeldin canım.. sen dün benim konuma yorum yapmıştın sanki hatırlıyorum seni :D

1. günü tamamladığında listeye adını ekleyip 1. gün yazabilirsin.. hoşgeldin:)

Merhabalar 2.günümdeyim ben de.Kahvaltıda 7 küçük dilim salatalık,1 küçük dilim de domates,1 kk ezine peynir,2 dilim salam ve yarım dilim tam buğday ekmeği
Az önce de 1 armut ve ayran
Şimdilik tatlı isteğim çok yok

Yok canım henüz tartilmadim pazar veya pazartesi tartilmayo düşünüyorum :KK66:

daha iyi yaparsın biliyor musun.. diyet süresince ne kadar az tartılsak o kadar iyi.. çünkü sabırsızlanıyoruz aa bugün 300 gr gitmiş, dün 800 dü filan saçma sapan şeylerdüşünüyoruz.. hatta bazen artı oluyor ödemden filan.. ben dayanamayıp sürekli tartılıyorum :)

daha iyi yaparsın biliyor musun.. diyet süresince ne kadar az tartılsak o kadar iyi.. çünkü sabırsızlanıyoruz aa bugün 300 gr gitmiş, dün 800 dü filan saçma sapan şeylerdüşünüyoruz.. hatta bazen artı oluyor ödemden filan.. ben dayanamayıp sürekli tartılıyorum :)

Aynen canım 1 kg verdim haydi yiyeyim veya vermememisim ay nasıl olur nasıl kilo vermedim diye bu sefer yine yemeğe saldırma ben de :rolleyes: ahaha böyle daha rahat ; )

hoşgeldin canım.. sen dün benim konuma yorum yapmıştın sanki hatırlıyorum seni :KK70:

1. günü tamamladığında listeye adını ekleyip 1. gün yazabilirsin.. hoşgeldin:)

Evett canım yorumlaşmıştık dün, yeni hayata yeni kararlar yakışır diye düşündüm. Tamamdır yazıyoruum:)

Ben bugün sigara böreği yiyerek şeker orucunu bozmuş oldum.. Artık listede yokum ama dikkat etmeye devam edicem.. Baştan başlamak da istemiyorum çünkü:)

ya bende malesef bozdum çikolataya dayanamıyorum:110:kalori hesabı yapmayı deneyeceğim sanırım bilmiyorum

Ben de ilk gunler bozdum sonra yine başladım. Denw birkaç kez daha bence :) ben gunde 4 5 çikolata, hamurisi, pasta, kek mutlaka yiyordum baslamadan onceki ay (her gün). Bol da kola :/ ben biraktiysam herkes birakir gibi geliyor :KK45:

Ben de ilk gunler bozdum sonra yine başladım. Denw birkaç kez daha bence :) ben gunde 4 5 çikolata, hamurisi, pasta, kek mutlaka yiyordum baslamadan onceki ay (her gün). Bol da kola :/ ben biraktiysam herkes birakir gibi geliyor :KK45:

İnşallah ay bilmiyorum arkadaşlarla beraberken çok fena oluyor:KK1:Şu tatlı hastalığı olmasa kilo alınmaz zaten:halay:

İnşallah ay bilmiyorum arkadaşlarla beraberken çok fena oluyor:KK1:Şu tatlı hastalığı olmasa kilo alınmaz zaten:halay:

Aynen :) arada da krize girdigim oldu 1 2 kez. Ama buraya bildirim yapmak için tuttum kendimi :) simdi canim çekmiyor pek

Back
X