- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi incesaz3506
Aaa iyiymis bu topic. :)
Bende mi başlasam?
Bende mi başlasam?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya ciddenmi süper valla ,bağımlılık işte bu da bunun kanıtı sigaradan beter bu arada tebrikler !Bu şeker diyeti benim kadar tatlı kolik birini bile tatlıya karşı isteksizleştirdi. Bugün bir top sade dondurma yiyeyim dedim. Bir topu bile yiyemeden eşime verdim. Çok tıkadı ve aşırı şekerli geldi. Bunu hissetmek bile müthiş.![]()
Tamamzaten sigara böreği şeker değil yani
![]()
kızlar bişiy sorcam u şeker yememe deki olay kilo verme amaçlımı sağlıklı beslenme adına mı ?öyle olsa bile bir taşla iki kuş..ama 21 gün sabretmek lazım yapanlar sonuçlarınıda yazarmı çok merak ettik kiloda verdinizmi diyette yaptınızmı ay heycanlandım şmdi![]()
kızlar bişiy sorcam u şeker yememe deki olay kilo verme amaçlımı sağlıklı beslenme adına mı ?öyle olsa bile bir taşla iki kuş..ama 21 gün sabretmek lazım yapanlar sonuçlarınıda yazarmı çok merak ettik kiloda verdinizmi diyette yaptınızmı ay heycanlandım şmdi![]()
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim:)Mesajı alıntıla yapıp mesajın başındaki ve sonunda ki "quote" yazısını silerek yapabilirsin canım.. Hoşgeldin:)
Evet çok mantıklı geldi aslinda
Ben baştan başlamıştım bugün 1. günümdü kazasız atlattım![]()
Nerelerdesiniz kızlar :)
Uğramayanlar bıraktı mı
Uğramayanlar bıraktı sanırım.. Benim 1 kez yanlışlıkla, 1 kez iradesizlikten bozuldu ama devam ettim.. Bugün son günümüz olucak seninle :) nasıl, kilo verebildin mii
Ben de bi dilim börek yemistim de börek yenmedigini bilmiyordum o zaman aklima gelmemisti seker oldugu saymıyorum onu
Valla o 2 kilodan sonra bilmiyorum ki. Annemin tarti bozuk galiba onda tartilmiyorum. Ama uzatacagim icin 2 3 haftaya donunce tartilcam artik