- Konu Sahibi incesaz3506
Canım bravo inşallah artık böyle düzenli gider beslenmen30 TEMMMUZ CUMARTESİ
Miyav_su
C cranial
brunettee
incesaz3506
@Dilakzn
T turkuaz86
leila
B bitufully
@Baharherbahardiyetyapar
@_Nun_
Elisya 21. Gün
sss35 20.gün
Feministka 21. Gün
C cerulean 13. gün
L Lalalala1
21. Gün biterr.. 1 kez yanlışlıkla arkadaşımın şekerli kahvesini içtim, bir kez de çok aç olduğum ve o an yiyecek başka bir şey bulamadığım için (piknikteydik cips filan vardı) sigara böreği yedim.. Regl dönemime denk geldiğinden net bi şekilde kaç kg gittiğini 2 gün sonra söylerim.. Bu halimde bile 2.3 kg gitti.. Tatlı isteğim azaldı, reglken deli gibi canım tatlı çekti ama sonra geçti.. Şu an buzdolabı çikolata dolu, ama umrumda değil çok şükür.. Eskiden hepsini bitirmeden rahat etmezdim.. Beklediğim efsanevi kilo vermeyi göremedim, kalorinin çoğunu paket gıdadan aldığım için onlar azalınca çok zayıflarım sanıyordum ama beni bu 21 günde batıran kuruyemişi abartmam oldu.. Daha ölçülü yeseydim bence daha da zayıflayabilirdim.. Gerçi dediğim gibi şu an tartı sonucu yanlış olabilir, 2 -3 sonra tekrar tartılıp yazarım.. Bu hafta da şeker orucuna devam etmek istiyorum ama belli de olmaz.. Haftaiçi en az 1 gün muz süt detoksu yapmayı düşünüyorum bi de.. Bakalımm hızla zayıflamam lazım, ailemin yanına gitmeme 5 gün kaldı beni görünce çook şaşırsınlaar
Sırf şekeri kesmekle olmuyor
-dediğin gibi ölçülü yemek benim de her zaman başaramadığım şey

- akşamı mümkün mertebe çok ama çok hafif tutmak
- ne kadar hareket / fiziksel aktivite var vs
- meyve hurma vs de kilo vermeyi engelliyor süt bile insülin salgılattıkları için
- Şeyda nın muz süt detoksu işe yarıyor orası ayrı (birazda kalori kısıtladığı için)