Boy: 1.63
Kilo: 50,600
22.08.2016 Pazartesi günü yukarıdaki kilodaydım. Bunun üzerine, pazartesi ve cuma günü (2 gün) kaçamağım oldu, henüz tartılmadım, 1 hafta filan da tartılmam sanırım.
Oldum olası minyon yapılıyım, yalnız kilo ile ilgili hep bir problemim vardı, pek çok Türk kadını gibi. Ama bu birkaç kiloluk farklardan ibaretti. Birkaç kilo alırdım, 2-3 haftalık diyetlerle verirdim, yeme bozukluğum yoktu. Mesela diyetteyken, canım kaşarlı pide isterdi, yerdim diyeti bozardım. Ama sonrasında, senin de dediğin gibi, üzerine şunu da yiyeyim bunu da yiyeyim gibi tıkınırcasına yeme durumları oluşmazdı. Bu tip yeme bozukluğu, son birkaç yıldır başladı. Hâttâ bugün düşündüm, bu bende ne zaman başladı diye, çıkış noktasını bulamadım.
Bu kış, ilk defa 62'li kilolara çıktım ve yeme bozukluğum da tavan yaptı. Bunun üzerine okumaya araştırmaya başladım, takip ettiğim instagram hesapları vardı, gerçekten de çok faydasını gördüm. Yeme ataklarımı oldukça kontrol altına almıştım. Ama bu haftaki 2 gün içimden o bildik canavar çıktı yine ve korktum açıkçası, tekrar o alışkanlık döngüsüne gireceğim diye. Şimdi tekrar o mutsuz ve çaresiz ruh haline bürünmüş durumdayım. Şu saate kadar iyi gittim, tek tek gün saymalar başladı yine diye üzülüyorum da bir taraftan, işte böyle canım.