• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker Orucu Hedef:21

C cranial sağol canım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya çok kısa bi sürede sağlıklı bi şekilde düşerizz..
şimdiye kadar 1 sütlü kahve içtim, 1 muz, biraz ceviz, biraz kuru üzüm ve kuru dut yedim.. bunların kalorisi toplamda 294 şu an için.. birazdan kahveyle elma yemeyi düşünüyorum, akşam da balık.. bakalım kaç kaloriyle kapatıcam günü, kahve de çok tok tutuyor insanı tavsiye ederim kızlar..

C cranial sağol canım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya çok kısa bi sürede sağlıklı bi şekilde düşerizz..
şimdiye kadar 1 sütlü kahve içtim, 1 muz, biraz ceviz, biraz kuru üzüm ve kuru dut yedim.. bunların kalorisi toplamda 294 şu an için.. birazdan kahveyle elma yemeyi düşünüyorum, akşam da balık.. bakalım kaç kaloriyle kapatıcam günü, kahve de çok tok tutuyor insanı tavsiye ederim kızlar..
amin canim benim.
afiyet olsun yediklerin cok güzel sağlıklı şeyler :)

Günaydın kızlar.. Hepinize iyi haftalar dilerim..

N nesevenezaket maşallah canımi bencede gtartıya odaklanma bazen vücutta ödem oluyor kilo sanıp moralimizi bozuyoruz.. sonra yemeklere saldırıyoruz..
C cranial ay ben akşam 5 gibi bile yeşilçay içsem gece 3te 4te zar zor uyuyorum.. benim acaip uykumu kaçırıyor ama çoğu kişiye de etki etmiyor.. yoksa sürekli içerdim ben dee:) en iyi diyet dostlarından biri :)

Ya geçen yaptığımız şeker orucundan sonra 2 hafta annemlerin yanına gitmiştim orda o kadar çok yedim ki, ve geldim regl oldum, çok fazla ödem var şu an vücudumda bence.. ama yine de sabah tartı sonucuma yıkıldım.. 59kg.. bence aslında gerçek sonuç 57 filandır.. geçen sene bu zamanlar 52lerdeydim.. kalori sayıyordum.. o yüzden bugün 1 aylık kalori çizelgesi oluşturucam kendime, 1000 kaloriyi aşmamaya çalışıcam ve hergün 10000 adım atıp 2 lt su içmeye çalışıcam.. normalde zar zor 1.5 içiyorum ama sabah uyanır uyanmaz içmeye başlıcam..

Canım, ödemdir tabii, şeker de tuz da vücutta çok fazla su tutuyor. E biz böyle çok yediğimiz dönemde bolca şekerli ve tuzlu şeylere dadandığımız için, vücudun su tutmuştur. Zaten şeker orucu yapıyorsun, suyu da günlük 2,5-3 litre içersen birkaç haftada ödem filan kalmaz vücudunda, üzme kendini.

N nesevenezaket

canim bacaklarini inceltti mi gercekten ne kadar zamandir yuruyosun ve kac dakika sürüyor ben 2 aydir 2 günde 1 yürüyorum ama tık yok üst bacak çok kalin :KK43:

cok sagol canim benim
dedigin gibi saglikli beslenme psikolojiye yansiyor iyiyim çok şükür :)

Tempolu şekilde 45 dakika-1 saat arası (aralıksız) yürüyorum, haftada 4 kez. Kıştan beri düzenli yürüyorum, alt bacağımla üst bacağım aynı gibi duruyor neredeyse, hiç bu kadar incelmemişlerdi.

Balığın yanında salata ya da sebze olacak mı Elisya? Proteinin yanında mutlaka sebze yiyin diyorlar ya, onun için sordum. Bu günler için kabağı tavsiye ederim, hem pişirmesi kolay, hem de çok güzel ödem attırıyor.

Canım, ödemdir tabii, şeker de tuz da vücutta çok fazla su tutuyor. E biz böyle çok yediğimiz dönemde bolca şekerli ve tuzlu şeylere dadandığımız için, vücudun su tutmuştur. Zaten şeker orucu yapıyorsun, suyu da günlük 2,5-3 litre içersen birkaç haftada ödem filan kalmaz vücudunda, üzme kendini.

Tempolu şekilde 45 dakika-1 saat arası (aralıksız) yürüyorum, haftada 4 kez. Kıştan beri düzenli yürüyorum, alt bacağımla üst bacağım aynı gibi duruyor neredeyse, hiç bu kadar incelmemişlerdi.

Balığın yanında salata ya da sebze olacak mı Elisya? Proteinin yanında mutlaka sebze yiyin diyorlar ya, onun için sordum. Bu günler için kabağı tavsiye ederim, hem pişirmesi kolay, hem de çok güzel ödem attırıyor.
o zaman yürüyüşe devaam :)

Ben de bugün iyi hissediyorum kendimi :nazar:. Kahvaltımı yaptım, çay içiyorum. Şekersiz 2 günü devirdim, pazartesi gününe kadar tartılmayı düşünmüyorum, geçen haftaki 2 günlük facianın hasarını ancak gideririm sanırım. Hem de tartıda göreceğim sonuç moralimi bozup, şeker orucumu sekteye uğratabilir. Bu hafta rakamlara değil, hissettiklerime odaklanacağım. Göbeğim indi, enerjim yerinde, şimdilik yeterli.

Bir kez daha şunu anladım, bana kaçamak yaramıyor. Hani kimi insanlar minik bir kaçamak yapıp, düzenlerine kaldığı yerden devam edebiliyor ya, son birkaç yıldır ben bunu yapamıyorum maalesef. Bunun zaten farkındaydım ama uzun zamandır ataklarımı kontrol edebildiğimden, yendiğimi düşünüyordum. Halbuki yeme bozukluğum, sinsi sinsi bir köşede bekliyormuş ve hep de bekleyecek. Öncelikle bunu kabul ediyorum ve bununla yaşamanın yollarına bakacağım. Nasıl ki, alkolü-sigarayı-uyuşturucuyu bırakan bir insanın, her ne kadar bu meretlerden kurtulsa da, geri dönme tehlikesi hep mevcutsa benim için de aynısı geçerli.

Sonuçta şu anda kilo koruma dönemindeyim, çok şükür kilo verme işi bitti. Sonuçta kiloyu korumak, vermekten daha az yorucu. 2 günlük kaçamağı, çığ gibi büyütüp haftalık-aylık kaçamaklara dönüştürmemeliyim ve yeme bozukluğumu iyice hortlatmamalıyım.
maşallah canim sana:nazar::nazar:

aynen senin gibiyim kacamak yapip hicbir sey olmamis gibi davranamiyorum her şeye saldirmam gerekliymis gibi geliyor.beynimizin bir oyunu bu.
21 gün bize iyi gelecek insallah dogru yoldayız :KK200::KK200:

Günaydın kızlar, dün 59'dum, bugün 57.8.. Ödem gitmeye başlamış.. Bugün muz süt detoksu yapıyorum, ne zaman yapsam 1 kg'ye yakın gidiyor.. Ödem bile olsa eksi eksidir.. Eğer yapmak isteyen olursa;
Sabah: 1 bardak laksozsuz süt ve 1 muz
Ara: 1 muz
Öğle: 1 bardak laksozsuz süt ve 1 muz
Akşam: 1 bardak laksozsuz süt ve 1 muz

Aslında detoks yapmayı pek önermem ama böyle vücudunuzda fazla ödem olduğunu düşündüğünüz zamanlarda işe yarıyor.. Sizde durumlar nasıl ki acabaa :KK19:

Günaydın kızlar, dün 59'dum, bugün 57.8.. Ödem gitmeye başlamış.. Bugün muz süt detoksu yapıyorum, ne zaman yapsam 1 kg'ye yakın gidiyor.. Ödem bile olsa eksi eksidir.. Eğer yapmak isteyen olursa;

Aslında detoks yapmayı pek önermem ama böyle vücudunuzda fazla ödem olduğunu düşündüğünüz zamanlarda işe yarıyor.. Sizde durumlar nasıl ki acabaa :KK19:

Süpersin canım, bak nasıl da gidiyor ödemler. Ben de annemdeyim, pazara çıkıp domates alacağız, kışlık konserveleri hazırlayacağız. Sağlıklı besleneceğiz değil mi ama? :)

ohh gitsin ödemler :)

iyiyim ben de canim yeni beslenme aliskanliklari kazanmaya calisiyorum
her sey güzel bir vücut icin :)

selam kızlar, nasılsınız.. bugün 57 kiloydum.. ödem filan kalmadı diye düşünüyorum.. ve şu an çok aç hissediyorum kendimi.. ve bunun duygusal açlık olduğunu düşünüyorum.. su içiyorum, zaten işteyim yanımda yiyecek bir şey yok.. ama işten çıkınca umarım bi delilik yapmamm...:KK57:

Back
X