Kusura bakma canım anca bakabildim siteye

konuya gelirsek te inan anlattığından farksız değildim tatlı krizlerimde 2 tablet çikolata yediğimi bilirim tabi sonra pişmanlık

bu arada bende hipotiroiti var daha önceden bunu farketmedim çoğu diyetim hüsran oldu

neyseki 3 aydır herşey kontrol altında gayet kilo verebiliyorum .. bence öncelikle dahiliyeye git ve tahlil yaptır kilo vermene engel bi durum var mı diye sonrasında hedef belirle hergün aynanın karşısıma geç vucuduna bak mutlu muyum de mutsuzum dediğin her gün için düzenli beslen ama asla diyetteyim kafasına girme sağlıklı besleniyorm de ki beyin sinyallerini korkutma

benim 2 ay snra düğünüm var ben bu şeker orucuna 42 bedenle başladım şuan 40 kiloyum 38 e kadar devam :) İste olur canım yaparsın ama ilk bi hafta çok dirayetli ol çünkü en zor günlerin

ama bir hafta sonrasında canın istememeye başlayacak zaten vucudundaki değişimi görünce sen yemek istemeyeceksin :) bu arada ben ekstradan hergün 1 saat tempolu yürüyorm her akşam da 40 squat yapıyrm belki ondan da bu kdar hıZlı kilo veriyorumdur canım yaz mutlaka devam eden günlerde ,haberdar olmak isterim :)