• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker orucu

Nesrin cnblt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
531
555
103
34
Merhaba balık etli hatunlar bugün şeker orucumun 6. Günündeyim şuan bu beslenme şeklini uygulayan varsa bu topikte birleşelim :KK49: güncel kilom 70 di başlamadan önce bu arada boyumda 172 60 kiloya düşmeye hedefliyorum ama daha tartılmadım yarın tartılmayı düşünüyorum :)
 
Sabah kahvaltım kepek ekmeğine tost 2 küçük salatalık ve 1 yumurta ..sabah ta kahvaltı yapmadan bi su bardağına limon suyu karıştırıp içtim
 
Merhaba canım evet devam ediyorum 1 ay oldu ve 4 kilo veerdim :)
Haftada bir ne güzel
Ben aşırı tatlı düşkünüyüm de
Sanki şişman gibi
Aynı anda onlarca tulumba
Lokum tok karnıma bile 10 tane
Cafede bit tramisu bir cheseecake aynı anda
Kriz gelio
Zahmet olmassa biraz bahseder misin tatlı geçmişinden :)))
Ben de bıgün başladım ama çoooook zorrr
 
Haftada bir ne güzel
Ben aşırı tatlı düşkünüyüm de
Sanki şişman gibi
Aynı anda onlarca tulumba
Lokum tok karnıma bile 10 tane
Cafede bit tramisu bir cheseecake aynı anda
Kriz gelio
Zahmet olmassa biraz bahseder misin tatlı geçmişinden :)))
Ben de bıgün başladım ama çoooook zorrr
Kusura bakma canım anca bakabildim siteye :( konuya gelirsek te inan anlattığından farksız değildim tatlı krizlerimde 2 tablet çikolata yediğimi bilirim tabi sonra pişmanlık :D bu arada bende hipotiroiti var daha önceden bunu farketmedim çoğu diyetim hüsran oldu :( neyseki 3 aydır herşey kontrol altında gayet kilo verebiliyorum .. bence öncelikle dahiliyeye git ve tahlil yaptır kilo vermene engel bi durum var mı diye sonrasında hedef belirle hergün aynanın karşısıma geç vucuduna bak mutlu muyum de mutsuzum dediğin her gün için düzenli beslen ama asla diyetteyim kafasına girme sağlıklı besleniyorm de ki beyin sinyallerini korkutma :D benim 2 ay snra düğünüm var ben bu şeker orucuna 42 bedenle başladım şuan 40 kiloyum 38 e kadar devam :) İste olur canım yaparsın ama ilk bi hafta çok dirayetli ol çünkü en zor günlerin :( ama bir hafta sonrasında canın istememeye başlayacak zaten vucudundaki değişimi görünce sen yemek istemeyeceksin :) bu arada ben ekstradan hergün 1 saat tempolu yürüyorm her akşam da 40 squat yapıyrm belki ondan da bu kdar hıZlı kilo veriyorumdur canım yaz mutlaka devam eden günlerde ,haberdar olmak isterim :)
 
Kusura bakma canım anca bakabildim siteye :KK43: konuya gelirsek te inan anlattığından farksız değildim tatlı krizlerimde 2 tablet çikolata yediğimi bilirim tabi sonra pişmanlık :KK70: bu arada bende hipotiroiti var daha önceden bunu farketmedim çoğu diyetim hüsran oldu :KK43: neyseki 3 aydır herşey kontrol altında gayet kilo verebiliyorum .. bence öncelikle dahiliyeye git ve tahlil yaptır kilo vermene engel bi durum var mı diye sonrasında hedef belirle hergün aynanın karşısıma geç vucuduna bak mutlu muyum de mutsuzum dediğin her gün için düzenli beslen ama asla diyetteyim kafasına girme sağlıklı besleniyorm de ki beyin sinyallerini korkutma :KK70: benim 2 ay snra düğünüm var ben bu şeker orucuna 42 bedenle başladım şuan 40 kiloyum 38 e kadar devam :) İste olur canım yaparsın ama ilk bi hafta çok dirayetli ol çünkü en zor günlerin :KK43: ama bir hafta sonrasında canın istememeye başlayacak zaten vucudundaki değişimi görünce sen yemek istemeyeceksin :) bu arada ben ekstradan hergün 1 saat tempolu yürüyorm her akşam da 40 squat yapıyrm belki ondan da bu kdar hıZlı kilo veriyorumdur canım yaz mutlaka devam eden günlerde ,haberdar olmak isterim :)
Hayırlı olsun şimdiden ... mutluluklar ❤️
Benim kilo vermemde sıkıntı yok da daha çok tatlıdan kurtulmak için...
Hayatımda 38-40 bedenden fazla olmadım ama 11 kilo kadar almışım
Bedenim yine aynı
Bacaklarımdan alıyorum
Yürüyüşü ben de yapıyorum o kadar olmasa da
Tamam başarırsam yazarım inşallahh
 
Ben de geliyorum bu topiğe:)
Benim fazla kilom yok(2 kilo sadece) ama son zamanlarda fazla şekerli tükettim, spor da yapmayınca göbek sallandı gitti:(
Şimdiden başladım ben de şeker orucuna, beraberinde spora da başlıyorum. Şimdi bisiklet sürmeye çıkıyorum:spor:
 
Back
X