Bizde de kimse gelmedi çocuklar yani şeker toplamak için, ama çok Haklısınız çocuğum olsa ben de yollamazdım,Yıllar önce bayramda şeker toplamak için çıkan çocuklar aklıma geliyor her bayram komşularının evinde bulunmuştu 3 küçük çocukBugün on defadan fazla kapım çaldı
Her defasında kapıda bayramınız kutlu olsun diyen çocuklar vardı 5 ile 13 yaş arası tahmini bunlar
Her kapıyı açtığımda ürperdim
Hergün duyuyoruz çocuklara yapılan olaylar zincirini ülke bu konuda kronolojik vaka
Hadi anne baba olarak cahil olabilirsiniz yahu her evde en az bi tv var asgari bu gibi bir habere rastlamama olasılığınız yok gibi birşey
Nasıl evladınızı onun bunun kapısına gönderip açık hedef yaparsınız
Hadi kapıyı katil tecavüzcünün biri açtı
Paroyaya bağladım heralde
Ben o çocuklar adına korkuyorum
O kadar haklısınız ki korkmakta.. Neredeyse her gün çocuk kaçırma, istismar, öldürme haberleri duyuyoruz. Ben de büyük bi şehirde yaşıyorum ancak oturduğum bölgede küçücük çocuklar sürekli sokaklarda oynuyor sabahtan akşama kadar. Gördükçe içim sızlıyor Rabbim korusun diye dua ediyorum. Kızımla dışarı çıktığımda elini sımsıkı tutuyorum. Elimi tutmak istemese acayip huzursuz oluyorum. Ne hale geldik böyle eskiden bütün çocuklar sokaklarda büyürdü...Bugün on defadan fazla kapım çaldı
Her defasında kapıda bayramınız kutlu olsun diyen çocuklar vardı 5 ile 13 yaş arası tahmini bunlar
Her kapıyı açtığımda ürperdim
Hergün duyuyoruz çocuklara yapılan olaylar zincirini ülke bu konuda kronolojik vaka
Hadi anne baba olarak cahil olabilirsiniz yahu her evde en az bi tv var asgari bu gibi bir habere rastlamama olasılığınız yok gibi birşey
Nasıl evladınızı onun bunun kapısına gönderip açık hedef yaparsınız
Hadi kapıyı katil tecavüzcünün biri açtı
Paroyaya bağladım heralde
Ben o çocuklar adına korkuyorum
O kadar haklısınız ki korkmakta.. Neredeyse her gün çocuk kaçırma, istismar, öldürme haberleri duyuyoruz. Ben de büyük bi şehirde yaşıyorum ancak oturduğum bölgede küçücük çocuklar sürekli sokaklarda oynuyor sabahtan akşama kadar. Gördükçe içim sızlıyor Rabbim korusun diye dua ediyorum. Kızımla dışarı çıktığımda elini sımsıkı tutuyorum. Elimi tutmak istemese acayip huzursuz oluyorum. Ne hale geldik böyle eskiden bütün çocuklar sokaklarda büyürdü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?