Şeker yüklemesi sonuçları

ben hemen hemene 3 hafta oldu şeker yüklemem ve 125 çıktı dr normal dedi.demesinede idrar tahlilimdeki sonuca görede biraz kum döküyomuşum umarım atlatırım.şimdilik bu umarım herkesin normal seviyede çıkar diyorum

Işik Belki Ayni Tarihe Doğum Yapariz Bu Arada Benimde şeker Yüklemem Normal çikti

İŞALLAHH SAĞLIKLA DOĞSUN BEBİŞLERİMİZ
BURDAN GÜZEL HABERLERİNİ VERELİM BİRBİRİMİZE

"GÜZELLER GÜZELİ KIZIM SAĞLIKLA GEL ANNECİM..."

selam kızlar,
bende sabah şeker yüklememi yaptırdım.az önce doktorum aradı sonuçlarım iyiymiş.bir sorun yokmuş.çok şükür.

Kizlar sekerim cok yuksek cikmis yarin alicaz sonuclari ama doktorun dedigine gore hemen sekeri tamamen kesmem gerekiyormus.Korkuyorum yaa ne olucak bundan sonra.Bebege zarar vermismidir simdiye kadar.Cok kotuyum yaaa senağlama

annıs adayı kac cıktı yok canım dıyet verıyor doktor benımde arkadasımın yuksek cıktı dıyete dıkkat edınce kontrol altında oluyorr

Canim sayisinin yarin ogrenicez ama doktor cok dedi.Yani tamamen birakicaksin sekerli seyleri dedi.Hatta dedim vucudun sekeri ihtiyaci olur nasil olcak adam resmen bana masallah sende 3 ay yetecek kadar seker var dedi senağlama

anniş adayı benim bir arkadaşımında çok yüksek çıkmıştı.şu anda sağlıklı bir bebeği var.merak etme birşey olmaz.
benimde 126 çıktı doktorum normal dedi.başka tahlillerde yaptırdım bir tanesini yarın alıcam inşallah oda iyi çıkar.

banada bugün seker yüklemesi yapildi, sinirdaymisim 144 cikti, bundan sonra daha az tatli yicem. Birde doktorda fenalastim, ac karnina glikozlu suyu icince gözlerim karardi, midem bulandi bugün evde dinlendim. Doktor böyle reaksiyonlara alis artik, 6 ay bitiyor artik, gayet normal dedi. Fakat benim ödüm koptu bir aksilikmi var diye. Allah a sükür hersey yolunda.

Insallah eminecim valla dunden beri kendimde degilim kafam cok bozuk

ya kızlar ben şerbet içmeyi hiç sevmem.glukozu nasıl içeceğim.yarın tahlil yaptırcam şimdi onu düşünüyorum

zeliscik şerbeti bende sevmem ama bunu mecbur hissediyorsun.içtikten sonra hemen hastaneden dışarı çıkma istersen benim tansiyonumu düşürdü ve terledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…