Şeker yüklemesi sonuçları

kızlar yanınızda mutlaka tuzlu bısey goturun, ıcdıkden sonra ıcınız kıyılıyor ve saldırıyorsunuz. hersey bebisler icin

Ben gorgusuz gibi hemencecik iceyimde bitsin dusuncesiyle siseye daldim ve sonunda oksuruk krizine girdim.O kadar tatliydiki bogazimi yakti ve doktor su getirmek zorunda kaldi.Aman diyim yavas icin

aç karnınıza mı gittiniz kaç defa kan alıyorlar acaba bende pazartesi gidicem nasıl oluyor ?

aç karnına gıdıyorsun once kan alıyorlar
eczaneden 50 gr gılıkoz alıyorsun

onu ıcıp bır saat beklıyorsun sonra tekrar kan verıyorsun

ıkı sonucu kıyaslıyorlar canım

off kızlar hiç sormayın yaw benim sonuçlarım çok yüksek çıktı diyet verdi doktor.offf off ben ne yapacağım yaw

100 gr lık glukoz içtim 2 değerim 200 küsür bebk iri olabilir doğumda zorluk olabilir dedi doktorum.normal doğum istiyordum ama korktum büyük ihtimal sezeryan olurum doğum travması olabilir dedi

Zeliscik üzülme Canim Yaa Yediklerine Dikkat Edersen Diyetini Uygularsan Düşer Canim
Hem Sezeryan Normal Doğum Farketmez Yeter Ki Sağlikla Gelsin Bebişlerimiz
Sen Bunlar Için Hiç Sikma Canini

aç karnına gıdıyorsun once kan alıyorlar
eczaneden 50 gr gılıkoz alıyorsun

onu ıcıp bır saat beklıyorsun sonra tekrar kan verıyorsun

ıkı sonucu kıyaslıyorlar canım

sağol canım canım acayip tatlı istiyor ve devamlı yiyiyorum inşallah yüksek çıkmaz.

bu ne ya benim3.doğumum olacak ve yeni duyoyurum bunu.allah budamı varmış.eyi ya sorak bakim gidince.

:1rolleyes:evet buda varmış.banada yaptılar bu gün ama sonucuçları alamadık onuda yarın alacaz .yarın tekrar yazarım işimin adı ne.:dance:

bana önce 50 lik yapıldı ve 140 max. olması gerkirken 144 çıktı
ama yüklemeden 1 gün önce epeyce şeker yemiştim,yükleme günü de 1 gofret yedim yüklemeyi unuttuğum için ve kahvaltı yapıp gitmiştim
ondan yüksek çıktı herhalde
ama dr. 100 gr. da yapalım içimiz rahatlasın dedi,pazarda onu yaptırdım
yüklemeden önce 75
1.saat 164
2. saat 136
3. saat de 94 çıktı ve çok şükür iyi çıktı
yoksa rejim falan zor iş,Allah yüzüme güldü

ne güzel seninki düşük çıktı.benimki yüksek.bugün tekrar tahlil yaptırcaktım ama glukozu içtikten yarım saat sonra kustum şimdi endokrine muayene oldum öğleden sonra tokluk kanı vercem bişey çıkmasa bari.

inşallah ii çıkar canım
ama o tahliil esnasında mümkün mertebe hareket etmiceksin
aklında bulunsun

benim 94 çıktı kızlar canım sürekli tatlı istiyor herhalde bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…