Şeker yüklemesi sonuçları

kızlar bende sonucu bugün aldım 50gr 1 saatlik testte açlık kan şekerim 76 1 saat sonraki 100 çıktı doktor sorun yok dedi banada sanki düşükmüş gibi geldi ama normal herhalde. Hamileliktede yüksek çıksa bir dert düşük çıksa bir dert insan herşeyi kafasına takıyor.

Kizlar doktor hatasi yuzunden cok stresli birgun gecirdim.Ben gunlerce 50 mglik glikozla yapilan testin sonucu 214 sanarak kabus dolu gunler gecirdim.Meger salak doktorum 100 mg lik gllikozla test yapmis.Bende gunlerdir sizin sonuclarinizi okudukca kahroluyordum.Cunku 130 nereeee 214 nere.

Dun dogru test yapildi ve sonuc 160 yine yuksek ama ben 214 saniyordum ve kafayi yemek uzereydim.Suan diyetisyen kontrolundeyim ve dikkat ettigim surece sorun olmiyacagini ogrendim.Hem bebegim icin hemde kendim icin.

Sekerli olan hersey yasak canim en baslica kural.Sonra gazli icicekler yasak.Meyvelerden muz armut mandalina falan yasak.Hamurisi cok az yiyebilirim.Sonra kepek ekmek yemem lazim.

Yani kisacasi hayatim ot gibi olucak.Cunku bende toxoplazmo ciktigi icin cig peynirde yiyemiyorum.Valla kahvaltida sadece yesil ve siyah zeytin ve domates salata.Ve araliklarla yumurta.Cok zorlaniyorum valla cunku sekerli herseye cok duskundum aniden hepsini kesince cok zor oldu ama hersey kizim icin ne yapayim :çok üzgünüm:

Ben geç kalmıyorum dimi.26 + 2 günlüktüm 2 hafta sonra yaptır dedi.
28i geçecek.24-28 arası yapılıyor değil mi.Herkes yaptımış bi ben kalmışım:)

canım ya az kaldı ama bebıslerımız ıcın katlanıyoruz

rabbım yardımcın olsun sag salım bebısını kucagına almayı nasıp etsın

Ben geç kalmıyorum dimi.26 + 2 günlüktüm 2 hafta sonra yaptır dedi.
28i geçecek.24-28 arası yapılıyor değil mi.Herkes yaptımış bi ben kalmışım:)

canım bende 26 haftalıgım ıkı hafta oluyor yaptıranlı.
doktorun neden o kadar sonraya attı kı

ARKADAŞLAR BEN GLUKOZ YANİ ŞEKER YÜKLEME TESTİMİ 28. HAFTADA YAPTIRDIM İLK 50GR BAŞLIYORSUNUZ EGER İLK ÖLÇÜMDE 140 ÜZERİ ÇIKARSA 100GR İLE TEKRAR ÖLÇÜM YAPILIYOR. AYRICA GÜNDELİK HAYATTA ÇOK TATLI YEMEYLE ALAKASI YOK. BENİM 50GR YÜKLEMEDE AÇLIK KANŞEKERİ 83 50GR İÇTİKTEN 1 SAAT SONRADA 105 ÇIKTI YANİ NORMAL İNŞALLAH HERKESİN NORMAL ÇIKAR. :asigim:

normal cıkmasına sevındım canımmm

arkadaşlar ben de 26 haftalık hamileyim 50 gramlık şekerli su içtikten bi saat sonra kan tahlili yaptırdım

160 çıktı doktora gösteremedim ama bana fazla gibi geldi siz deneyimlisiniz bana bi ön bilgi verseniz doktora sonucu göstrene kadar hiçmi şekerli bişey yiyip içmemen lazım ya normaldede tatlıyı seven biri değilimki neden böle bi sonuç çıktı hiç anlamadım bilmiyorumkismile

merhabalar.aynı şeyleri yaşayan biri olarak yazmak istedim.canım gebelik şekerinin yemeyle içmeyle alakası yok.ben hamileliğim boyunca bulantı sorunu nedeniyle 9 ay boyunca doğru dürüst bişey yemedim.tatlı tuzlu canım bişey de çekmemişti.
ama 50 gr şeker yüklemem 140 ın üzerindeydi.böyle olunca 100 lük yaptırdım o da yüksek çıktı ve hamileliğimin son 3 buçuk ayı diyetisyen kontrolünde sıkı bi diyetle geçti.şükür şu an sağlıklı bi bebeğim var.
ama çok dikkat etmek gerekiyo.

Çok Teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için canım.
Bende Bugün yaptırdım 100lük test bişey çıkmadı ALLAHA şükür.
Diyette Vermedi Doktor .

Arkadaşlar ben cumartesi günü sabah evde aç karnına kan şekerimi ölçtüm 77 çıktı sonra hastaneye gittim bişey yemeden kan şekerim ölçülecek diye ama dr umun acil bi doğumu çıkmış öğlen gelin dediler bende kahvaltımı güzelce yaptım ( yağ bal vs :) ) sonra şeker yüklemesi yapıldı bi saat sonrada tahlil yaptırdım sonuç 118 sizce nasıl düşük mü biraz o kadar tatlı yemeye ?

bence normal düşük değil benim tokluk 103 çıkmıştı dr düşük demedi..zaten düşüklüğü değil yüksekliği sorun oluyo bildiğim kadarıyla..

benim de 50 lik 157 çıktı..
100 lük yapılacak şimdi..
inşallah 100 lükte bişey çıkmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…