senın gercekten dusuk cıktı doktor ne dedı
canım ya az kaldı ama bebıslerımız ıcın katlanıyoruzSekerli olan hersey yasak canim en baslica kural.Sonra gazli icicekler yasak.Meyvelerden muz armut mandalina falan yasak.Hamurisi cok az yiyebilirim.Sonra kepek ekmek yemem lazim.
Yani kisacasi hayatim ot gibi olucak.Cunku bende toxoplazmo ciktigi icin cig peynirde yiyemiyorum.Valla kahvaltida sadece yesil ve siyah zeytin ve domates salata.Ve araliklarla yumurta.Cok zorlaniyorum valla cunku sekerli herseye cok duskundum aniden hepsini kesince cok zor oldu ama hersey kizim icin ne yapayim :çok üzgünüm:
Ben geç kalmıyorum dimi.26 + 2 günlüktüm 2 hafta sonra yaptır dedi.
28i geçecek.24-28 arası yapılıyor değil mi.Herkes yaptımış bi ben kalmışım:)
normal cıkmasına sevındım canımmmARKADAŞLAR BEN GLUKOZ YANİ ŞEKER YÜKLEME TESTİMİ 28. HAFTADA YAPTIRDIM İLK 50GR BAŞLIYORSUNUZ EGER İLK ÖLÇÜMDE 140 ÜZERİ ÇIKARSA 100GR İLE TEKRAR ÖLÇÜM YAPILIYOR. AYRICA GÜNDELİK HAYATTA ÇOK TATLI YEMEYLE ALAKASI YOK. BENİM 50GR YÜKLEMEDE AÇLIK KANŞEKERİ 83 50GR İÇTİKTEN 1 SAAT SONRADA 105 ÇIKTI YANİ NORMAL İNŞALLAH HERKESİN NORMAL ÇIKAR. :asigim:
kibela teşekkür ediyorum sagolasın.darısı herkesin başına :hooray:
arkadaşlar ben de 26 haftalık hamileyim 50 gramlık şekerli su içtikten bi saat sonra kan tahlili yaptırdım
160 çıktı doktora gösteremedim ama bana fazla gibi geldi siz deneyimlisiniz bana bi ön bilgi verseniz doktora sonucu göstrene kadar hiçmi şekerli bişey yiyip içmemen lazım ya normaldede tatlıyı seven biri değilimki neden böle bi sonuç çıktı hiç anlamadım bilmiyorumkismile
merhabalar.aynı şeyleri yaşayan biri olarak yazmak istedim.canım gebelik şekerinin yemeyle içmeyle alakası yok.ben hamileliğim boyunca bulantı sorunu nedeniyle 9 ay boyunca doğru dürüst bişey yemedim.tatlı tuzlu canım bişey de çekmemişti.
ama 50 gr şeker yüklemem 140 ın üzerindeydi.böyle olunca 100 lük yaptırdım o da yüksek çıktı ve hamileliğimin son 3 buçuk ayı diyetisyen kontrolünde sıkı bi diyetle geçti.şükür şu an sağlıklı bi bebeğim var.
ama çok dikkat etmek gerekiyo.
Arkadaşlar ben cumartesi günü sabah evde aç karnına kan şekerimi ölçtüm 77 çıktı sonra hastaneye gittim bişey yemeden kan şekerim ölçülecek diye ama dr umun acil bi doğumu çıkmış öğlen gelin dediler bende kahvaltımı güzelce yaptım ( yağ bal vs :) ) sonra şeker yüklemesi yapıldı bi saat sonrada tahlil yaptırdım sonuç 118 sizce nasıl düşük mü biraz o kadar tatlı yemeye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?