canım benim de 50lik yüklemem 220 lerde çıkmıştı
1 hafta sonra 100 lük yapıldı
onda da değerler sınırların üzerinde çıkınca 2000 kalorilik bir diyet verdiler
hafta bu diyeti yaparken sürekli tokluk şekerimi ölçtürdü
dün ölçüm sonuçlarını götürdü eşim dra ve iyi bulmuş
ben de sonuçlar iyi aman ne güzel normal yemek düzenime döneceğim diye düşünmüştüm ama
o güzellik sadece bu diyetle kontrol edebildiğim ilaca başlamaya gerek olmadığı içinmiş(
bebişler için mecburen dikkat edeceğiz
çikolataya gofrete hasret kaldım
kızlar benimde fazla çıktı hem diyetteyim hem insilün kullanıyorum korkulacak birşey yok bebeğimiz doğana kadar tatlılara elveda sadece.
aşkolsun halay o ne demek
ben hemen diyete başladım
ölçümler sadece tokluk şekeri üzerineydi ve genelde 100 ile 130 arasında seyretti değerler
2000 kal.lik diyet listem şöyle
SABAH:
şekersiz çay
2 dilim beyaz peynir
3 dilim ekmek
domates -salatalık
ARA:
2 porsiyon meyve
ÖĞLEN:
8 yemek kaşığı etsz sebze yemeği
(1kg sebze yemeğine 3 çorba kaşığı sıvıyağ koyulmalıdır)
1 kase yoğurt
3 dilim ekmek
İKİNDİ:
1 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
1 porsiyon meyve
AKŞAM:
1 kase yağsız çorba
3 köfte büyüklüğünde et/tavuk/balık
salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağlı)
2 dilim ekmek
GECE:
1 su bardağı süt
2 porsiyon meyve
tabi listedekileri değişim listesine göre çeşitlendirebiliyorsun
bu arada keşke bana da 1800 lük verselerdi diyorum
bendeki 1800 kalorlik diyette zeytin börek falan var
Ben bana verilen listeye tam uyamıyorum kepek ekmeği yağsız olayına uyuyorum zaten şeker tatlı namına hiç birşey yemiyorum ama kalori olayına uymuyorum çünkü aç kaldımmı bayılacak gibi oluyorum doymuyorum daha fazla öğün yiyorum normal çıkıyor ölçümler en fazla çıkan 115 ama ben kasılmalarım için magnezyum diasporal kullanıyordum doktorada sordum diyet verildiğinde iç dedi bende bir ölçümden bir saat önce bir poşet içdim ve bir saat sonraki ölçüm 150 çıkdı acaba dedim magnezyumdan olabilirmi sonra yine magnezyum içmediğim ölçümler normal çıkdı bir kere daha deneyeceğim dedim ve ölçümden yine 1 saat önce bir poşet içdim ve ölçüm 188 çıkdı herhalde yanılmıyorum bu magnezyum diasporalda şeker var demekki yükseltiyor şimdi şaşırdım kaldım kessem kasılma için verdi kesmesem şeker fırlıyor naapacağımı bilmiyorum pazartesi kontrolümde soracağım.
canım iyide önemli olan ölçümde iyi sonuç almak değilki o insanın kendini kandırması olur önemli olan şekerin hiç yükselmemesi ben ona göre yiyeyim ölçümler iyi çıksın ölçüm yapmadığım zamanlarda yiyeyim yasak olan şeyleri gibi bir şey bu sonuçda şeker yükseliyormu yükseliyor ne yükseltiyor bunu görmek öğrenmek lazımki onları hayatımızdan uzaklaştıralım ilaç içinde farklı bir çözüm bulacağız içinde şeker olmayanı gibi yada kar zarar hesabı yapılacak bakalım doktor ne diyecek.
anladım canım sağol birde açken içeyim bakayım tek başına ne kadar yükseltecek ilaç eğer yine öyle 140 ları geçiriyorsa başka bir alternatif bulcağız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?