Şeker Yüklemesi Sonucu Yüksek Olanlar...

Ben insüline başladım arkadaşlar. Buna rağmen tokluk değerlerim 150 civarında. Aranızda insülin kullanan var mı? Varsa dozlar ve değerleriniz ne çıkıyor insülin sonrası?

Talham2008 tokluk 2. satte şeker düşüyor zaten. Doktorlar gebelikte genelde tokluk 1.saate bakıyorlar. O zaman pik yapıyor. Benim tokluk 1.saatlerim yüksek. 2.ler 120 altı hep. Ama yine de insüline başlandı. Dr. a neden ikinci saate bakmıyorsunuz dedim. Gebelikte 1.saat önemli dedi. İstersen arada 1.saate de bak. Tabi her dr. un uygulaması farklı.

BEnim dr um da kesinlikle sadece insülin kullanabilirsin dedi. Ama sonuçta korkma hap kulllanan gebeler de var duyduğum kadarıyla. Sadece bundan sonrasına bak bence. Yani başka bir drla görüş.

Sece senin diyetin nasıl? Müsait olduğunda yazabilir misin?

halaycım ben özellikle diyet yapmıyorum ama her akşam kestaneden vazgeçtim sütlüde olsa tatlı yemiyorum ama meyva canım ne isterse yiyorum hap içmiyorum ama değerlerimi günde 4 defa aç karnına bide yemekten sonra 1.saate ölçüyorum iki günde bir öğünlerin birinde 130 lu değeri görüyorum genelde 110 ve altı çıkıyor değerlerim açlık zaten hep düşük

Bencede burda önemli olan yemekden sonraki 1. saat ölçümleri çünkü en yüksek seviyeye ozaman çıkıyor daha sonra eğer birşey yenmemişse düşüyor amaçda zaten en yüksek seviyeyi görmek değilmi.

Günaydıııın,

Benim 50 grlık sonuç sınırda çıktığı için doktor tekrar yaptırmamı istedi.
Maalesef o iğrenç şeyi :bbo:cumartesi bir daha içmek zorundayım.
Bazıları içine limon sıkarak içiyormuş.Sizler limonu denediniz mi?

Bana zaten hastanede testten önce limon istemişlerdi 3 tane yani limonata gibi yapıp verdiler ve aynen limonata gibiydi rahat içdim hatta olsa yine içerdim:)

kızlaaar benim de yüksek 50 mg lık yüklemem yüksek çıkmış,senağlamasenağlama

babamda diyabetli, yüksek risk grubundaydım zaten ama sağlığımı çok iyi hissetiğim içn birşey çıkmaz diye düşünüyordum,

yarın 100 mg lık yükleme yapılcak çok korkuyorum

ya diyabetliysem:1no2::1no2:

bebeğime bişey olmaz inşallah, riskleri arasında ani bebek ölümleri de var, Allahım sen koru yarabbimmsenağlamasenağlama

ben yarın aç gideceği ama kızlar bişey içemeyecek miyim? akşam saat 8 den sonra bişey yeme dediler ama içme dediklerini hatırlamıyorum, su içsem ne olur ki?

Herdefasında sağlıkla ilgili bir konuyu internetten araştırmıycam diyorum ve hep pişman oluyorum, arkadaşlar lütfen iç ürperten senaryoları bu kadar aleni bir dille paylaşmayalım , benimde bugün kan şekerim biraz yüksek çıktı ve doktorumla görüştüm, birbirimize fikir verelim ama, psikolojilerimizi altüst etmeyelim..

Ben diete razıyım. İnşallah insülin vermezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…