e seninki bayağı doyurucu
bana pilav ya da makarna istersem öğünden 1 dilim ekmek karşılığı 2 kaşık ya da 2 dilim karşılığı 4 kaşık var
nasıl bu kadar farklı olabiliyor ki?
tokluk şekeri yüksek çıkan arkadaşlar açlık şekeriniz kaç çıkmıştıki
Benim diyete başlamadan önce 105 çıkmıştı açlık diyetten sonra 120 110 civarı çıkıyo ilginçtir. Senin kaç çıkmıştı?
benim aç olarak 140 yüklemeden sonra 253 çıktı önceki akşam tatlı bol bol yemiştim. onla alakası yok dendi.diyetlede yüksekmiş onlara göre.insilün verdiler.önceleri çok üzüldüm şeker çıktığı için ama allah başka keder vermesin dedim neler var neler.herşey bebeğim için 2 ay tatlı yemesem ölmem sonuçta. ama doğumdan sonra bir ziyafet çekcem kendime.
Arkadaşlar 25 haftalık hamileyim. Herşey çok güzel gişderken 50 gr şeker yüklemesi sonucum 234 çıktı. Acilen sıkı bir diyete girdim. Eğer düşmezse insüline başlayacakmışım.Aynı durumda olan var mı?
merhaba;hemen 2. 100 gr yüklemesini yaptırın o sonuca göre değerlendirilsin.bazen ilki yüksekse 2. yapılan düşük de çıkabiliyor bunu kesin söylemek için ikinci yüklemeyi yaptırın.benim de durum böyle gelişti ilki yüksek ve 2. 100 gr lık yüksek insülüin ve diyete başladım ama tabii sizin 2. si temiz de çıkabilir.umarım şekeriniz yoktur sizin için bunu diliyorum...
Aslında her doktorun uygulaması çok farklı. Bugün aile hekimine gittim. Bana söylediği birinci saatte ölçümde (tokuluktan sonraki) 150 yi aşarsa ikinci saatteki ölçüme bak dedi. Eğer düşmüyorsa 130 lara o zaman problem olabilirmiş. Sizin evdeki ölçümleriniz kaç çıkıyor. 10 günlük diyet uygulamasından sonra sonuçlarıma bakıp ona göre insülin başlanır dediler bana.
umudum01 vallahi benim dün çok moralim bozuldu benim tamam değerlerim yüksek ama abartı değildi 120-180 arası olması gerekirken 181 gibi . dr.a sordum ne gibi sorun yaratabilir diye ben normal doğum istiyordum dedi ki bebek iri olur kesinlikle sezaryan olur bebeğin ciğerleri gelişmez doğunca küvöze konulur bebek erken doğum riski yüksek olur falan acayip kötü oldum halada pek iyi değilim
Arkadaşlar benim şeker diyete başladığım ilk günlerde 150 lerdeydi. Bir haftadır diyet yapıyorum. Sanki her geçen gün daha da yükseliyor. Bu sabah ölçtüm 197 çıktı yokluk. Sizde de oldu mu öyle şeyler?
kızlar öncelikle hepimize hayırlı doğumlar inşallahhhh
bende 2 hafta sonra yaptıracam kısmet olursa sizce bu şeker yükleme testi ne oluyorrrr sonuç yüksek çıkıp diyet veriyorlarmış galiba yine düşmüyorsa ilaç peki doğmda anneye yada bebeğe zararı varmıymış bu şeker yüksekiğinin...ayrca ben fazla şekerli şey tüketmiyorumm fakat kiloluyum tehlike içerirmiiiiii şimdiden teşekkürlerr
öfffffffff nekadarda soru sordum ben yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?