çok yüksek çıkmış cnm tokluk 120 nin altında olması gerekiyor.dr.a gidip bir görüşsen ve mutlaka hergün çıkan ölçümleri bir yere not et sabah tokluk, akşam tokluk gibi sonra dr a götür tabii şekerini evde mi ölçüyorsun bilmiyorum ama dr.na bildir mutlaka!
Çok saçma oldu. Yani yemekten 1 saat mi yoksa 2 saat mi sonra ölçüyosunuz?
Kızlar birde birşey soracağım yemeklerden 1 saat sonra kaçın altında çıkması iyi şekerin birde aç ken kaç çıkması iyidir açken belli bir sayının altında çıkması kötümü ben hiç açken ölçmedim çünkü önemlimi bu.
Benim doktorumda 140 ın altında çıkması lazım dedi ama tabi beni zaten bu şartlarda 140 nın altı tatmin etmez dediğin gibi 120 nin altında çıkması beni rahatlatır ancak peki birşey daha soraym açlık 90 nın altında çıkarsa ne olur o neye işarettir.Birde benim şeker ölçüm cihazım yok ödünç bir yerden buldum deneme mahiyetli ölçüyorum şimdilik alacağım yanlız bulduğum cihaz yeni bir cihaz yani yeni alınmış ama sağlık ocağında yaptırdığım ölçümlerle kıyaslayınca bana cihaz daha düşük ölçüyor gibi geldi yarın hatta bir deneme yapacağım sağlık ocağında hem orda hem cihazla aynı zamanda ölçerek bakacağım ama sağlık ocağındaki ölçümler hep daha yüksekdi anlayamadım yanlış çıkması ölçme gibi bir durum söz konusu olabilirmi sonucda dijital bir alet neye güveneceğimki bu durumda.
bende sizin gibi kendim ölçeyim dedim bugün
yemekten önce 71 çıktı 1.saatim 133 çıktı
şuna karar verdim demekki benim kullandığım ilaç açlık şekerim zaten düşük çıktığı için beni çok etkiliyor 1.saatim de yüksek dikkat etmem lazım gerçi dikkat etmeye başlayalı daha 2 gün oldu ama inşallah hepimiz olumlu sonuç alıp sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi dünyaya getiririz
Aslında bu değerler iyi gibi görünüyor. Benimde bu sabah açlık 83 tokluk 1 saat sonrası 137 çıktı.
İnternetten de baktığımda açlık 90 altı tokluk ise 140 altı olmalı yazıyordu. Bu sınırlarda tutabilirsek iyi. Senin ilaçla mı bu halde?
ya kızlar bide kafama takılan şu var ben normal kahvaltı yaptım ki peynir zeytin kaşar domates ve ekmekten oluşan . ama laboratuarda tahlilde bize şekerli su verdiler 50 gr.yada 100 gr. gerçi o şekerli sudan sonra yapılan tahlilde mesela ilk saatin normal değeri daha yüksek sınırlar arasında 160-180 diyor ki bende 181 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?