Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anlamadım ki kastettiğin şey hipoglisemi mi? yoksa diyet yapıyosun ve canın tatlı istiyo böyle bişiy mi? yani kan şekerin mi düşüyo?
yok canım diyet sayılmaz midemden dolayı dikkat ediyorum ama birden şekerim düşüyo ve napcamı şaşaırıyom elime ne geçerse tatlı yiyiyorum onun için
sevgili merve ken şekerin düşüyor yani hopoglisemi atakların oluyor .ve tatlı istiyor canın ...kızlar bu şekeriniz düşünce ne yapıyorsunuz tatlı isteğinizi kesmek için arkadaşlar tarçın falan demişler ama bende hiç etki yapmıyor daha etkili yöntem var sa yazar mısınız? teşekkürler
bende de hipoglisemi oluyo, habire acayip bir yeme isteği ve en sonunda kendini tutamama oluyor. diyetisyen bana mutlaka ara öğün önerdi meyve + yoğurt şeklinde. meyvenin şekerinin hızla kana karışmasını engellemek için yoğurtla birlikte yememi tavsiye etti. tabi aynı anda değil de hemen sonrasında :)
mutlaka 3 ana+3 ara öğün olacak. bir de bana pilav makarna yerine ekmek ye 2-3 dilim dediler o da şekerin daha geç düşmesini sağlıyormuş..
kızlar bu şekeriniz düşünce ne yapıyorsunuz tatlı isteğinizi kesmek için arkadaşlar tarçın falan demişler ama bende hiç etki yapmıyor daha etkili yöntem var sa yazar mısınız? teşekkürler