ŞekerPancarı'nın zayıf ve fit olma günlüğü:)))

1 kupa sade nescafe ve 1 elma yeyip günü noktaladim 7 gibi şuan mide gurultularimla yarinki protein gününün hayalini kuruyoruz

Merabalaaar günlüğüm haftasonu hić diyet modunda değildim o yüzden hić ugramadim ama sadece 100 gr artim var bu sabah diyete devam kahvaltimi 4 mandalinayla yaptim bugün protein günü

Slmlar sporumu yaptim
♥ 30 twist haraketi ( 2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 kedi pozisyonunda arkaya tekme(2kilo ağrlkla)
♥ 30 köpek işeme haraketi ( 2 kilo ağrlkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 selülit savar haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 köprü haraketi (2kilo agirlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı (2kilo agrlkla)
♥ 30 makas (2kilo agrlikla)
♥ 50 yarim mekik
♥ 50 squat (2kilo ağrlkla)
♥ 100 thing master aletiyle iç bacak çalışma(yarisi minik paslar halinde)
♥ 35 thing master aletiyle göğüs çalışma
Ve soğuma
Öğle yemegimi 1 de yedim 2 parça (el kadar) domatesli biberli soganli et yeşillik salatalik ve 1 dilim çavdar ekmeğiyle

Bu arada dün hiç kaçamak yapmadım ikindi vakti biraz daha et yedim akşam da et ve salata yedim bugün 200 gr eksiyle uyandim bugün nişasta günüm

9 da 2 küçük muzla kahvaltımi yaptim tabi sabah az kremalı Nescafe de ictim muzlar elimin büyüklüğündeydi
Şimdide bir tabak kısır 1 salatalık ve 2 küçük havuçla öğle yemeğimi yiyorum :)

Günaydındün niyetliydim sahurda iki küçük muz bir çay kaşığı keçiboynuzu yedim
Iftara kitir ekmek bir buçuk kase tarhana çorbası içtim
Ama akşam kurabiye ve abur cubur yedin yine de sabaha eksiyle uyandim bu 90lik diyette verdiğim hiç bir grami geri almadim bence çok etkili bi diyet bugün devam tabi sabah koca bi kupa az kremali nescafe içtim daha yeni 2 tane el büyüklüğünde muz yedim tarçınlı bugün meyve günü bütün gün meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…