ŞekerPancarı'nın zayıf ve fit olma günlüğü:)))

Kuzuummm ne kadar guzel bir bildirim aldim ve hop burdayim. Ne tesaduf ben de gecen cuma diyetisyene gittim ve 5 gundur diyete basladim, cok sukur iyi gidiyor. Takibe aliyorum hemen

Kuzuummm ne kadar guzel bir bildirim aldim ve hop burdayim. Ne tesaduf ben de gecen cuma diyetisyene gittim ve 5 gundur diyete basladim, cok sukur iyi gidiyor. Takibe aliyorum hemen

Caniiiimmmm çok sevindim iyi gitmesine her zaman beklerim günlügüme hepimiz çıtır olalim

Akşam yemeğim
4 minik but (2 normal but kadar) firin posetinde salcali soğan ve sarimsakli 2 de arpacik soğan yedim içinden
Ve yeşil çay içtim
Bugün süper geçti bu saatten sonra sadece suu

Kuzum günlüğün hayırlı olsuun canım zaten çok fitsin ve hoşsun fazlalıklar da çabucak gider umarıım Ay ben de bildirim vermeyi özledim topik canlıyken ne güzeldii Şu sıralar durgun ne yazık kii

Saol canım tekrar haraketlendirebiliriz aslinda az olsa bildirim vermeye çalış canim sporsuuz olmaz biliyosun

Öğle yemeğimi yiyorum çok acıktım
1 tabak firin posetinde pişmiş salcali patates (bununla hiç doymadim)
1 haşlanmış patatesle bol yeşillikli patates salatası(şimdi doydum işte )

Canımmm günlüğüme uğramışsın çok sevindim. ben de seni takipteyim. eski grubumuz özellikle demliçaykeyfi nerelerde acep?

Canim benim bende seni takipteyim çok güzel kilolar verip fit bi anne olcaz inşallah demlicaykeyfi uğradı benim topiğe canim oda diyetisyene gitmiş iyi gidiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…