- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi SekerPancarii
-
Kuzuummm ne kadar guzel bir bildirim aldim ve hop burdayim. Ne tesaduf ben de gecen cuma diyetisyene gittim ve 5 gundur diyete basladim, cok sukur iyi gidiyor. Takibe aliyorum hemen
1 kilo almışım sanırım kuzumBugunden itibaren benden düzenli bildirim sözühadi sende başla balim kilo alabildin mi bakalım
Kuzum günlüğün hayırlı olsuun canım zaten çok fitsin ve hoşsun fazlalıklar da çabucak gider umarıımBu arada kilo vememe ve spor yapmama destek olan arkadaşlarımı burda anmadan olmaz hepinizi çok seviyorum ve destekleriniz için teşekkür ederim canlarimn
Canim diyet arkadaşlarım @oynakbasi34 @adayaren38 @yst38glsbrs @perihan00 @MRTMUHASEBE demlicaykeyfi unuttuklarim varsa kusura bakmayin hepinize teşekkür ederim
Canim spor arkadaşlarımLa Lune @PrensesSsNil Tikkabilla @tatlibikiz @deadline @N o r w e g i a n koza16 @Sekerbikiz iyki varsiniz özledim sizi
Tekrar fit olmak zayif olmak ve hep böyle kalmak dileğiylehaydi başlasin maraton
Kuzum günlüğün hayırlı olsuun canım zaten çok fitsin ve hoşsun fazlalıklar da çabucak gider umarıımAy ben de bildirim vermeyi özledim topik canlıyken ne güzeldii Şu sıralar durgun ne yazık kii
Kolay gelsin canimmm.2 elmayla kahvaltımı yaptım ev işleri beni bekler
Canımmm günlüğüme uğramışsın çok sevindim. ben de seni takipteyim. eski grubumuz özellikle demliçaykeyfi nerelerde acep?
Canim arkadaşim benim seni cok seviyorumCanım şekercim günlüğün hayırlı olsun, umarım eski fitliğine kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?