- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Çok tatlı bir kadın ben çok sevdim. Bu programı yazın haziran temmuz ağustos olmak üzere 3 ay tekrar edicem şuan okuldan dolayı elimden geldiği kadar yapmaya çalışacağım ama kaçmaz artıkonun eski halini görsen inanamazsınnnn, çok kiloluymuş, instagram hesabında vardı sanırım
kesinlikle güzel bi eğitmenÇok tatlı bir kadın ben çok sevdim. Bu programı yazın haziran temmuz ağustos olmak üzere 3 ay tekrar edicem şuan okuldan dolayı elimden geldiği kadar yapmaya çalışacağım ama kaçmaz artıksabah Karatay yaptım hala acıkmadım
Ben de şimdi tam Orkide neredeee, sattı mı bizi yoksa diyecektimBu hafta işlerim çok yoğun bide işyerine müfettiş geldi rahat edemedim telden yazıyorum 8 gundur kacamaksiz devam ediyom:)
Akşam yemeğimi de hatzrlıyorum tavuk göğsü haşladım kesip
Afiyet olsun kızlarrrpofu günü kapatıyorum.
Sabah pastırmalı yumurta, biri salçalı 3 adet karabuğday patlağı ve bol yağlı roka + tere yedim.
İşe gelince çayın yanında yulaf gevreği atıştırdım.
Şimdi de kekli zeytinyağlı peynir, 2 adet patlak, ve yine karabuğday keki yedim, limonlu ıhlamur da içtim kekle
Spor günü bol bol proteinAfiyet olsun kızlarrr
Bn de sporu anca bitirdim yemek yicm birazdan
aypare ackerman bn de daavukk yicciimmm
Didem fitness ve squat plank bence yeterli Summer-girl Leslie ye gerek yok sanki09.04.2019-Muhteşem Programın 20. Günü:
- Kahvaltı (tost, peynir, zeytin, domates, salatalık, ceviz)
- Ara (kahve)
- Akşam (mercimek koftesi, ayran, cilek)
- Spor: Didem Fitness 5. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 50 squat + 25 sn plank (saat 7 gibi hepsini yapmaya baslayacagim, degisiklik olursa yazarim)
20 gunu devirmisiz. Helal olsun bize!
20. günüm tamamdırpofu .
Didem fitness ve squat plank bence yeterli Summer-girl Leslie ye gerek yok sanki
Didem fitnessdan sonra cardio yapmanız gerrk kuzum o bölgesel antrrman kardiyo da yağ yakımını hızlandırmak içinDidem fitness ve squat plank bence yeterli Summer-girl Leslie ye gerek yok sanki
Ben pertim çıktı üstüne hiç bişey yapamamAma Didem Fitness der ki her videonun sonunda en az 30 dakika kardiyo yapin. Bence disarida yurumektense Leslie coook daha etkili, bir de epey keyifli.
Simdi sen yeni basladin, vucudun hasattir. Biraz kendine gelince o videonun yetmedigini, yuruyusle tamamlandigini goreceksin.
Ben de 1 mil mi yapayım mademDidem fitnessdan sonra cardio yapmanız gerrk kuzum o bölgesel antrrman kardiyo da yağ yakımını hızlandırmak için
Yap madem:))Ben de 1 mil mi yapayım madem
Ben pertim çıktı üstüne hiç bişey yapamam
Pofu bişey derse güvenirim spor üstadmiz oBen basladigimda 2. dersten sonra birakmistim, bacaklarim oyle kotu olmustu ki destek almadan kalkamiyordum, o derece yani. Biraz ara verdim, bomba gibiyim su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?