Şekersiz 7 Gün

kesinlikle sana katılıyorum.
ben protein tozu kullanıyorum ama her gün değil sadece spora gittiğimde öğün yiyemediğimde ve yetersiz protein almışsam. ama ben çok ciddi ağırlıklara spor yapıp kaslarımda oluşan mikro yırtıkların inşaası için kullanıyorum. normal spor yapanlar için ugun değil. spor sonra mutlaka ama mutlaka protein almak lazım senin dediğin gibi. sadece kardiyo yapılıyorsa öncesinde bir şey yemek şark değil. ama direnç egzersizi ise 1-2 saat önce yenemeli. spor yapan birinin çok düşük karbonhidratlı beslenmesi kas kaybına yol aça bilir.

http://mixmey.com

Bu ürünü biliyormusunuz kızlar.file marketlerinde satılıyor eşim eve almış katkı maddesi ve şeker yok.ara öğünde sıkışık zamanlarda kullanılır mı ne dersiniz?

1 kilo karnabahar ( 1 küçük karnabahar )
1 yumurta
1 çay bardağı yulaf kepeği( büyük boy çay bardağı )
1 kuru soğan
1 tutam maydanoz
tuz
karabiber
pulbiber
kimyon

Üzeri için:

Çok az sıvı yağ

Karnıbahari haslayıp süzdükten sonra catal ile ezdim. Soğanı rondodan gecirdim. Tum malzemeleri karistirip kofte seklini verdim. Yağlı kağıt serdigim tepsiye dizip üzerine firca ile azıcık yağ sürdüm. Üzeri kızarana kadar fırında kaldı.

Şimdi sorum şu hepsini yesem çok mu kalorili olur:))okula göturecegim bos dersimde oğle olarak yogurtla tüketecegim.

http://dosya.co/s2slqlyk7013/ZAYIFLAMADA-SON-SÖZ.pdf.html

Kızlar bu kitabı da okuma fırsatınız varsa okuyun derim. Herşeyin zihinde bittiğini ve güzel düşünerek kilo vermemizi tavsiye ediyor.

Mesela pasta yemek yasak diye söylemeyin, pasta yememem benim için daha sağlıklı deyin diye anlatıyor kitap. Çünkü yasaklar daha cazip gelir ve bütün gün zihninizde pasta resmi canlanır. Akşam da saldırırsınız diye anlatıyor. Ben almıştım. Gerçekten motive edici :)

http://mixmey.com

Bu ürünü biliyormusunuz kızlar.file marketlerinde satılıyor eşim eve almış katkı maddesi ve şeker yok.ara öğünde sıkışık zamanlarda kullanılır mı ne dersiniz?
evet biliyorum ben olabilir ama 2 porsiyon meyve içeriyor. bunun yerine yanında elma ve 2 ceviz taşıyabilirsin.
üründe problem yok ama az geliyor insana. 1 elmayı yemek daha uzun sürüyor.

ben hep diyorum ya yasak veya mahrumiyet, diyet olarak düşünmeyin. sağlıksız bana zararlı diye düşünün..

sporda profesyonelsin anladığım kadariyla :)

sporda profesyonelsin anladığım kadariyla :)
Bir seyler bilirim. Salonda 3 ay kadar uzak kaldım. O ara 3-4 kilo aldim. O kiloları verdim. Şimdi amacim yağ oranımı azaltıp kas oranını yükseltmek. Ve bu sefer kilomu korumayı başarabilmek.
Günün nasıl gidiyor? Açlık tokluk durumun. Şeker krizi durumu?
Eğer elin şekerli bir seye giderse nefes al bir bardak su iç ve ordan sessizce uzaklaş. Daha olmadı çık dışarıya biraz yürü..

Tatlı isteğini kesen çay tarifi

Tatlı isteğini kesen çay tarifini gün içerisinde istediğiniz zaman ve istediğiniz miktarda içebilirsiniz. Bir süre sonra yemekten sonra gelen tatlı krizinin yok olduğunu ve buna bağlı olarak da kilo verdiğinizi göreceksiniz.

Aşırı miktarda tatlı yemek hem yağlanmanıza hem de ilerleyen yaşlarda erken bunama, felç geçirme gibi hastalıklara sebep olur. Tatlı isteğini kesmek vücudunuza yapacağınız en büyük iyiliklerden biridir. Canınız tatlı isteğinde, bunu bastırmak için verdiğimiz çay tarifini için.

Malzemeler,

1 bardak sıcak su
1 dilim limon
1 dilim elma (hangi renk olduğu fark etmez; yeşil, sarı ya da kırmızı olabilir)
1 parça çubuk tarçın (toz tarçın asla olmaz, çayı acılaştırır; illa ki çubuk olacak)
1 çay kaşığı elma sirkesi (üzüm sirkesi olmaz çünkü şeker oranı ve kalorisi elmaya göre yüksektir)

Hazırlanışı,
Tüm malzemeleri çaydanlık demliğine alıp bir taşım kaynatın ve ocaktan indirin. 5 dakika demlenmesini bekleyin ve sıcak olarak tüketin.

“Tatlı isteği nasıl giderilir?” diyenler için ayrıca aşağıdaki püf noktalarını uygulamalarını tavsiye ediyoruz;

1. Karbohidratlı ve proteinli besinleri az miktarlarda ve tüm gün tüketin, böylece serotoninizi dengeleyebilirsiniz. Asla kahvaltıyı atlamayın, bu sadece sizin isteklerinizi arttırır.

2. Gün içinde yağlı öğünler ve atıştırmalıklardan uzak durun, çünkü bu akşam daha fazla tatlı yeme isteğini arttırır.

3. Sakin olun ve diyet programınızda ani değişiklikler yapmayın.

4. İsteklerinizi planlayın. Belki ufacık bir kaçamak yapabilirsiniz, bu da daha büyük kaçamaklar yapmanızı engeller

5. Şekeri, kafeini ve beyaz unu azaltın. Bunlar hızlı enerji pompalayıcı olabilirler, ama daha fazla aclık hissi uyandırırlar.

6. Atıştırma isteği bir alışkanlık ise, besleyici, düşük kalorili yiyecekler tüketebiliriz. Yürüyüşe çıkarak, duşa girerek, oje sürerek dikkatimizi başka yerlere verebiliriz.

7. Egzersiz! Aktif olan insanlar daha az yemek düşünürler ve böylece kilolarını dengede tutmuş olurlar. Egzersiz yapmak aynı zamanda beynin endorfin hormonu salgılamasına yol açar, bu da stresi azaltmak, hatta yok etmek demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…