- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
- Konu Sahibi philosophergirl
-
kesinlikle sana katılıyorum.Kızlar paylaştığınız yazılara bakıcak olursak spor yapanlar mutlaka karbonhidrat tüketmeli.. spordan önce bilhassa, spor sonrası protein alıcak. Ben tozlara pek sıcak bakmıyorum. Sentetik koruyuculu şeylerin uzun vadede zarar vereceğini düşünüyorum. Ama bir dilim et,tavuk,hindi yenmesi yeterli olucaktır.. ehhhh birazda ben araştırayım size döneceğim.
Galeta unu vardi tarifte ben onun yerine yulaf koydum cok iyi olmus tadiphilosophergirl Rakibem ben simdi karnibahar köftesi yaptim fırında pişıyor güzel olursa akşam tarif paylasacagim :)
Bir gunde onu denerim canim sağolCanım karnabahar köftesi süper oluyoır kısırını da tavsiye ederim
evet biliyorum ben olabilir ama 2 porsiyon meyve içeriyor. bunun yerine yanında elma ve 2 ceviz taşıyabilirsin.http://mixmey.com
Bu ürünü biliyormusunuz kızlar.file marketlerinde satılıyor eşim eve almış katkı maddesi ve şeker yok.ara öğünde sıkışık zamanlarda kullanılır mı ne dersiniz?
kurufasulye unu ile dene. yulaftan çok çok daha iyi oluyor.Galeta unu vardi tarifte ben onun yerine yulaf koydum cok iyi olmus tadi
ben hep diyorum ya yasak veya mahrumiyet, diyet olarak düşünmeyin. sağlıksız bana zararlı diye düşünün..http://dosya.co/s2slqlyk7013/ZAYIFLAMADA-SON-SÖZ.pdf.html
Kızlar bu kitabı da okuma fırsatınız varsa okuyun derim. Herşeyin zihinde bittiğini ve güzel düşünerek kilo vermemizi tavsiye ediyor.
Mesela pasta yemek yasak diye söylemeyin, pasta yememem benim için daha sağlıklı deyin diye anlatıyor kitap. Çünkü yasaklar daha cazip gelir ve bütün gün zihninizde pasta resmi canlanır. Akşam da saldırırsınız diye anlatıyor. Ben almıştım. Gerçekten motive edici :)
En yakın zamanda alacağim :)kurufasulye unu ile dene. yulaftan çok çok daha iyi oluyor.
sporda profesyonelsin anladığım kadariyla :)kesinlikle sana katılıyorum.
ben protein tozu kullanıyorum ama her gün değil sadece spora gittiğimde öğün yiyemediğimde ve yetersiz protein almışsam. ama ben çok ciddi ağırlıklara spor yapıp kaslarımda oluşan mikro yırtıkların inşaası için kullanıyorum. normal spor yapanlar için ugun değil. spor sonra mutlaka ama mutlaka protein almak lazım senin dediğin gibi. sadece kardiyo yapılıyorsa öncesinde bir şey yemek şark değil. ama direnç egzersizi ise 1-2 saat önce yenemeli. spor yapan birinin çok düşük karbonhidratlı beslenmesi kas kaybına yol aça bilir.
Bir seyler bilirim. Salonda 3 ay kadar uzak kaldım. O ara 3-4 kilo aldim. O kiloları verdim. Şimdi amacim yağ oranımı azaltıp kas oranını yükseltmek. Ve bu sefer kilomu korumayı başarabilmek.sporda profesyonelsin anladığım kadariyla :)
Ben o kadar güzel çeviriyorum ki görmen lazım rakibem. Ikinciye teklif bile etmiyorlar.Sadece insanları geri çevirmekte zorlanıyorum ona da bi çözüm bulsam süper olacak.
özledim seni.. Beril nerede biliyor musun?Merhaba canlar sabahtan beri bir evrak için oradan oraya koşturdum ama iyi spor oldu benim için. Şimdi ben bir geçmiş yapıp geleyim
özledim seni.. Beril nerede biliyor musun?
Bekliyorum rakibem. Ben de brokoli ve pirasa köftesi tarifleri de var bilgin olsunphilosophergirl Rakibem ben simdi karnibahar köftesi yaptim fırında pişıyor güzel olursa akşam tarif paylasacagim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?