- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Bugün evrak işlerini hallettim canım. Ders programını da aldım. Bir tek salı günleri evdeyim.philosophergirl bugün yeni işin için evrak hazırlığı günü mü yoksa hemen başladın mı?
ders programın oluşunca konuşalım. neler yapıp ayanında taşıya bilirsin..
yoğurt vs.. bir şeyler yemelsin. sarmayı ekmek kabul edebilirsin 2 sarma 1 dilim ekmek bu doğrultuda listende oynamalar yap.kizceler akşama lahana sarması yaptım bulgur la.ama yaparken bi kaç tane de yedim sıkıntı olur mu:) öğle yemeği yerine olsa :) temizlik yapınca enerjim bitti yemekte yoktu :)
O zaman tarifi bekliyorum canımGaleta unu vardi tarifte ben onun yerine yulaf koydum cok iyi olmus tadi
Ben de ben de özledim. Banliydi o canım. En son dün akşam üzeri whatsapptan konuştum. Şimdi mesaj atarım ona ben durumu öğrenirimözledim seni.. Beril nerede biliyor musun?
Teşekkür ederim ama ne analizi acaba merak ettimphilosophergirl Analizde 1. olmuşsun güzellik. Tebrik ederim.
keryneia Hem mezun hem 2. olmuş güzellik :) Tebrik ederim.
Bende 6. olmuşum fena değil ha kızlar
ben merhaba falan yazıp çıkıyorum. havadan su dan yazabilirsin. makaleler konusunda sen bilirsin?Kızlar burda paylaştığım makaleleri takımda da paylaşabilir miyim? Beril abla bırakmayın günlük msj limitini doldurun demişti. Ben menüm dışında birşey paylaşmıyorum. Bunları paylaşsam olur mu?
Teşekkür ederim ama ne analizi acaba merak ettim
ben merhaba falan yazıp çıkıyorum. havadan su dan yazabilirsin. makaleler konusunda sen bilirsin?
sonuçta senin emeğin. hak ediyorlar mı?
Ben gülerek oluyorum o mesajlarıbenim 10 kere yazdığım söylediğim şeyleri tekrar yazdığı zaman kaptan hayretle bakıyorlar..
benim 10 kere yazdığım söylediğim şeyleri tekrar yazdığı zaman kaptan hayretle bakıyorlar..
içinden gelmeyen şeyi paylaşma canım. merak eden gelip burdan okur. herkese açık platformİşte bende o yüzden sordum tatlım. Bana grup çok itici geliyor artık. İnsanların hiçbir şey olmamış gibi devam etmesini garip karşılıyorum. Bende orda foto paylaşıp kaçıyorum. Böyle makale ile uğraşmıyorum. Tamam belki bende yazmıyorum ama kaç siteyi geziyorum, birinde eksik olanı diğerinden alıyorum. Düzgün birşey okuyun diye uğraşıyorum. Tamamen yazı olmasın sıkılmayın diye uygun fotolar bulup renklendiriyorum ama orası için içimden gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?