- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
- 408
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Ay ne kalmış şurda yahu :)) rahat rahat verirsinEvlendigimde 54 kiloydum hatta gelinliği cakistigim yerde diktirmistim memlekete gidince kosusturmayla 52ye dusmustum gelinligin göbegi pot durdu diye pamuk koymuştum:) sonra hamile kalana kadar bir sürü kan ilaci vitamin vs kullandım ve ilk hamileligimde 3 aylikken bebegin kalbi durdu ama ben tabi coktan 59 olmustum bile tam onun kilolarini vermeye calisirken hamile oldugumu ogrendim ve 79 ile doguma girdim. 67 ile topige basladim cok yavas ilerledigimi düsünüyorum nedense eski hallerimi özledim yani:)) 60 ilk hedefim hala varamadım bile
Bol yag yakmalar canim :))Günaydın kızlar aç karnına sporumu yapacağım şimdibu sabah karnımdaki şişlik inmiş, cumaya kadar süper ilerlemem gerekiyor :))
Spor yok mu canım ?
Oncelikle çok geçmiş olsun canım. Mutlaka doktora git. Gerçi stres de arttirmis olabilir. Kızinda en kisa zamanda onun iyiligini düşünüp bu şekilde devam ettiğini anlayacaktir. Şu an babasına kizginliginin yanında senin bunu ona soylememene kızmıştır. Babasının kötü birsey yapmasına rağmen senin onunla görüşmesi konusundaki ısrarını anlamıyordur. İnşallah en kisa surede aranız düzelir. Haberdar et bizi. Hatta kızına bir mektup yaz neden bu şekilde bir karar alıp söylemediGine dair.
Canim birazdan bir foto atacağım spor sonrası yenilecek şeyler için. Yarın da detaylı bir makale paylasimi yaparım
13.02.18 menü
Kahvaltı 09.30
2 yumurtadan yağsız otlu omlet
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
Salatalık
Cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Öğle 16.00
4 dilim kabak mücveri yulaflı
4 yk yoğurt
Aksam 20.30
Çok toktum yiyemedim hic birsey rakibem sağol
Su en az 2 lt
Spor mükemmel 10 egzersiz
Bengi__ philosophergirl
Gunaydin kizlar
Dun sekersiz ilk gunumdu epey zorladi beni gunduz basim agriyordu ilac ictim dayanamadim etkisi gecince yine basladi gece midem de bulandi cok kotuydu dun gece
Bakalim bugun nasil gecicek
Kahvaltimi 8 de yaptim bu sabah erkenciyim.
yumurta beyazı yiyebiliyorsun diye biliyorum birde lor?Tamam olur yaparım vejeteryanım ve emziriyorum ona göre biseyler soylersen yaparim yarin
dün bir planımız vardı ama eşimin işyerinde işi çıktıSevgililer gününüz kutlu olsun bayanlaaar, var mı akşama planlar? :)
protein az olmuş sebze ağırlıklı gitmişsin. aslında karbonhidrat var. pırasada pirinç var mıydı. başının neden ağrıdığını çözmeye çalışıyorum.13 subat menum
10.00
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Domates
14.00
1 kase pirasa yemegi
1 kase yogurt
1 dilim wasa
16.30
1 bardak tarcinli sut
3 kuru kayisi
2 tam ceviz
18.30
1 kase pirasa
1 kase yogurt
Su 2 lt.
Spor 3 mil leslie
Ne eksik yendiğinde baş ağrısı yapıyor canım.. eşimde böyle bir sorun var maalesefprotein az olmuş sebze ağırlıklı gitmişsin. aslında karbonhidrat var. pırasada pirinç var mıydı. başının neden ağrıdığını çözmeye çalışıyorum.
aa ekmekte mi yapiyonuz.denerim neden olmasın.Mutfak tartın var mi?
Tam buğday daha iyidir. Evde ekmek yapmayı düşünür musun? Dün ekmek tarifi paylaştık. Daha doyurucu oluyor ve gilisemik indeksi yüksek olmuyor.
Inşallahh:)Ay ne kalmış şurda yahu :)) rahat rahat verirsin
Evet baharat katarak yiyebiliyorumyumurta beyazı yiyebiliyorsun diye biliyorum birde lor?
Sen kendine güvendikten sonra sorun yok :)Inşallahh:)
Biraz fazla tez canliyim hemen olsun istiyorumSen kendine güvendikten sonra sorun yok :)
dün bir planımız vardı ama eşimin işyerinde işi çıktı
hatunlar günaydın:) bugün benim ilk günüm olcak inşallah :) adet dönemi girdi bide şaka gibi,antidepresan kullanan var mı aranızda? kan şekerimi çok düşürüyor o ilaçlar zaten bu hale onlar yüzünden geldim. tam 10 senedır kullaniyorum ve sonuç ortada
Öylesi hiç sağlıklı olmazdı :) spor ile sarkmamış gergin bir cildin olucakBiraz fazla tez canliyim hemen olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?