Şekersiz 7 Gün

Ay ne kalmış şurda yahu :)) rahat rahat verirsin

yok canım dün yapmadımm

Akşamda yeseydin birşey en azından spordan sonra canım.

kaçamaksııız bitttii :)

Haydiii hayırlısıı olsuuun

Gunaydin kizlar

Dun sekersiz ilk gunumdu epey zorladi beni gunduz basim agriyordu ilac ictim dayanamadim etkisi gecince yine basladi gece midem de bulandi cok kotuydu dun gece
Bakalim bugun nasil gecicek
Kahvaltimi 8 de yaptim bu sabah erkenciyim.

Aaa geçmiş olsun canım, neden böyle oldun acaba?

13 subat menum

10.00
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Domates

14.00
1 kase pirasa yemegi
1 kase yogurt
1 dilim wasa

16.30
1 bardak tarcinli sut
3 kuru kayisi
2 tam ceviz

18.30
1 kase pirasa
1 kase yogurt

Su 2 lt.
Spor 3 mil leslie
protein az olmuş sebze ağırlıklı gitmişsin. aslında karbonhidrat var. pırasada pirinç var mıydı. başının neden ağrıdığını çözmeye çalışıyorum.

Kızlar paylaştığınız yazılara bakıcak olursak spor yapanlar mutlaka karbonhidrat tüketmeli.. spordan önce bilhassa, spor sonrası protein alıcak. Ben tozlara pek sıcak bakmıyorum. Sentetik koruyuculu şeylerin uzun vadede zarar vereceğini düşünüyorum. Ama bir dilim et,tavuk,hindi yenmesi yeterli olucaktır.. ehhhh birazda ben araştırayım size döneceğim.

şeker isteğim birazda antidepresan ilaçlardan oluyor vücudumun dengesi çok bozuldu.
Mutfak tartın var mi?
Tam buğday daha iyidir. Evde ekmek yapmayı düşünür musun? Dün ekmek tarifi paylaştık. Daha doyurucu oluyor ve gilisemik indeksi yüksek olmuyor.
aa ekmekte mi yapiyonuz.denerim neden olmasın.

hatunlar günaydın:) bugün benim ilk günüm olcak inşallah :) adet dönemi girdi bide şaka gibi,antidepresan kullanan var mı aranızda? kan şekerimi çok düşürüyor o ilaçlar zaten bu hale onlar yüzünden geldim. tam 10 senedır kullaniyorum ve sonuç ortada

dün bir planımız vardı ama eşimin işyerinde işi çıktı

Olsun canım sevgi ve saygı olduktan sonra hergün sevgililer günü sağlık olsuun, bozma moraliniii..

Günaydın canım, bir dönem bende kullandım ama benim kullandığım ilaçlar bende kilo kaybına sebep oldu çoğunlukla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…