- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
- Konu Sahibi philosophergirl
-
gönüllerin 2.siben neyin ikincisi olmusum yaaa :)))
Teşekkür ederim canım bakıyorum şimdiTakımda seabahar analiz sonuçlarını paylaşmış. Diyet gruplarında analiz sonuçlarına girip görebilirsin sanırım tatlım.
puhahagönüllerin 2.si
Ben de gönüllerin birincisi olmuşumpuhaha
artık ban yemesin lütfen..Kızlar Beril Ablamın hepinize çok selami var
artık ban yemesin lütfen..
artık ban yemesin lütfen..
Sanırım geçen gün takıma uzun bir mesaj yazmıştı ya onunla alakalı bir şey. En azından ben o şekilde düşünüyorumKendisi ban yememiş, şikayet etmişler sanırım.
Bende aynı şeyi düşünüyorumSanırım geçen gün takıma uzun bir mesaj yazmıştı ya onunla alakalı bir şey. En azından ben o şekilde düşünüyorum
Kilo bizden korksun veririz inşallah kadın yeter ki istesin dimi amaDoğum kiloları ne olacak peki
Bende öyleyim ve artık birkaç kişi üzerinde dönüyor takım..kimseyi de sordukları yok hani eski düzen olsun denmişti kimse sesini çıkartmadı istemiyorlar makale yorum vs .İşte bende o yüzden sordum tatlım. Bana grup çok itici geliyor artık. İnsanların hiçbir şey olmamış gibi devam etmesini garip karşılıyorum. Bende orda foto paylaşıp kaçıyorum. Böyle makale ile uğraşmıyorum. Tamam belki bende yazmıyorum ama kaç siteyi geziyorum, birinde eksik olanı diğerinden alıyorum. Düzgün birşey okuyun diye uğraşıyorum. Tamamen yazı olmasın sıkılmayın diye uygun fotolar bulup renklendiriyorum ama orası için içimden gelmiyor.
Tamam Canım. Dikkat et kendine çok boşlama bizi..Kızlar geçmişi okuyamıyorum hem vaktim yok hemde şuan arabadayım tele bakamıyorum midem bulanıyor :))) şekersiz kuralına sadığım bilin istedim :))
Sağlıklı beslenme ile gitmeyecek Doğum kilosu yoktur..Doğum kiloları ne olacak peki
Bende öyleyim ve artık birkaç kişi üzerinde dönüyor takım..kimseyi de sordukları yok hani eski düzen olsun denmişti kimse sesini çıkartmadı istemiyorlar makale yorum vs .
Dikkat et canım kendine. Fırsat bulunca gelirsin.Kızlar geçmişi okuyamıyorum hem vaktim yok hemde şuan arabadayım tele bakamıyorum midem bulanıyor :))) şekersiz kuralına sadığım bilin istedim :))
Benim koşturmaca ile geçti bugün canım. Şimdi de eski notlarımi çıkarıp göz gezdirecegim. Iki haftadır boş geçiyormuş okulda dersleri çocukların. Hızlı bir şekilde toparlamam lazım. Sana da Allah kolaylık versin. Bugün ikiz yegenlerimi sevmeye uğradım 2 saat. Birisi kucak delisi diğeri de elinden tutup gezmek istiyor. O iki saat yetti de arttı bana.Nasılsınız kızlar benim çocuklar bu ara fenaaaa telefonu zor aldım elime
Biz kutlamiyoruz o yüzden sıkıntı değil benim için.Sevgiler günü diye çikolata gelsin gitsin falan yok degil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?