Şekersiz 7 Gün

Bende öyleyim ve artık birkaç kişi üzerinde dönüyor takım..kimseyi de sordukları yok hani eski düzen olsun denmişti kimse sesini çıkartmadı istemiyorlar makale yorum vs .

Bende öyleyim ve artık birkaç kişi üzerinde dönüyor takım..kimseyi de sordukları yok hani eski düzen olsun denmişti kimse sesini çıkartmadı istemiyorlar makale yorum vs .

Aynen. Herkes eskiden etiketleme yapardı. Şimdi herkes direk yeni kişiyi etiketliyor. Neyse ben burda mutluyum. Oraya da ara ara girer diskalifiye olmamak için yazarım.

Kızlar geçmişi okuyamıyorum hem vaktim yok hemde şuan arabadayım tele bakamıyorum midem bulanıyor :))) şekersiz kuralına sadığım bilin istedim :))
Dikkat et canım kendine. Fırsat bulunca gelirsin.
Nasılsınız kızlar benim çocuklar bu ara fenaaaa telefonu zor aldım elime
Benim koşturmaca ile geçti bugün canım. Şimdi de eski notlarımi çıkarıp göz gezdirecegim. Iki haftadır boş geçiyormuş okulda dersleri çocukların. Hızlı bir şekilde toparlamam lazım. Sana da Allah kolaylık versin. Bugün ikiz yegenlerimi sevmeye uğradım 2 saat. Birisi kucak delisi diğeri de elinden tutup gezmek istiyor. O iki saat yetti de arttı bana.
Sen nasılsın şekersiz hayat nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…