- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Kızlar ben regl olmuşum ama öyle tatlı krizim falan yok çok fazla. Azıcık var onu da şimdi türk kahvesi yanına 10 gr hurma ile çözdüm işi
Nasılsınız kızlar benim çocuklar bu ara fenaaaa telefonu zor aldım elime
Sevgiler günü diye çikolata gelsin gitsin falan yok degil mi??
Ben günlük 5 mesajımı yazar yoluma bakarımBende öyleyim ve artık birkaç kişi üzerinde dönüyor takım..kimseyi de sordukları yok hani eski düzen olsun denmişti kimse sesini çıkartmadı istemiyorlar makale yorum vs .
neresi ki :)İşte bende o yüzden sordum tatlım. Bana grup çok itici geliyor artık. İnsanların hiçbir şey olmamış gibi devam etmesini garip karşılıyorum. Bende orda foto paylaşıp kaçıyorum. Böyle makale ile uğraşmıyorum. Tamam belki bende yazmıyorum ama kaç siteyi geziyorum, birinde eksik olanı diğerinden alıyorum. Düzgün birşey okuyun diye uğraşıyorum. Tamamen yazı olmasın sıkılmayın diye uygun fotolar bulup renklendiriyorum ama orası için içimden gelmiyor.
bütün atistirmaliklari kanepenin altına koydum.artık almayalım dedim evdekilere dayanamam çünkü :)Sevgiler günü diye çikolata gelsin gitsin falan yok degil mi??
o nasil yapılıyor kiKızlar siz şu boy yaş etiketleme işini yapacak mısınız?
Ben yarışmadan mezun oldum, maksak arkadaşlara motivasyon vermekKızlar siz şu boy yaş etiketleme işini yapacak mısınız?
Ben günlük 5 mesajımı yazar yoluma bakarım
Benim de amacım 21 gün yapmak daha sonra da ömür boyu devam ettirmek. Zaten bugün bile basardiysam tamam olmuşumdur ben
Sevgililer gününü kutluyor heralde bizim çıtırlarKızlar nerdesiniz ya tam ben müsait oldum gruba geldim grup dağıldı. Şimdi buraya yazıyorum yoksunuz. Valla beni istemediğinizi düşüncem hee ağlıyorum bak....
Ben yaptım tatlım. Yoksa etiketleyip yine isteyeceklerKızlar siz şu boy yaş etiketleme işini yapacak mısınız?
Niye boşuna olsun ki canim. Hem gelmek isteyene kapımız her zaman açık.Kızlar...siz burdamisin Iz. Askolsun insan bi msj atar.beni yazmamisiniz şekersiz 7 güne 3 gündür boşuna mı şeker tüketmiyirum ben hahaha.....
Bizim için de oranın pek tadı yok canım o yüzden takım kurallarını yerine getirmeye çalışıyoruz sadece. Şu an tek hedefim bir an önce hedef kiloya gelip mezun olabilmekKızlar sizsiz olmuyor ki hiç bi tadı kalmadı inanın ki.yazıyorum yazıyorum benginin o güzel yorumları yok.
Ben zavallı yine sanat felsefesi çalışıyorum rakibem bu gün spor da yapamadım zatenSevgililer gününü kutluyor heralde bizim çıtırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?