- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Afiyet olsun canim ama bana menun cok az ve yetersiz geldi.
Anladim canim. Yiyecekleri yanimiza almazsak disarida zorlaniyoruz haklisin arkadasim.Dışarıda koşturunca yemek yemeye çok fırsat olmadı canım, hafta sonları böyle oluyor
Hadi canim bizim tanidigimiz bengi yapmaz yapamaz oyle seyler.Hepinizden daha hızlı kilo alabilme kapasitem ve bunu yapmak içinde bolca hevesim var kızlar.
Bu konuda beni hafife almayın. Emin olun sizlerin iradesi bende kat kat iyidir.
Hos geldinTünaydin kizlar
Ben cok seker cikolata yiyorum. Daha evelsi gün dedim 5-6 gün sekersiz besleneyim diye simdi de burasini gördüm tesadüfen :) beni de araniza alirmisiniz?
Hosbuldum cnmHos geldin
Hoş geldin canım.Hosbuldum cnm
Günlerimi sekersiz geciremiyorum
Tatlisiz olmuyoooorrr
Merhaba :)Hoş geldin canım.
Her şey alışkanlıkla alakalı bir şey şeker kullanmakta kötü bir alışkanlık. Ve biz zamanla o aliskanligimizdan kurtulacağız.
Ben de eskiden tatlı ile güne başlayan biriydim. Benim de 1 hafta oluyor şekerli gıdalarla beslenmeyeli.Merhaba :)
Ay insallah basaririz.
2-3 sene önce kardesimle 1 hafta tatli bisey yememeye karar verdik ne pasta ne cikolata ne cips ve buna benzer seyler. 6. günün aksami markete gidip tatli ne varsa aldik
Simdi de yapabilsem cok iyi olacak. Son zamanlarda yine cok yiyorum aklima koydum ya yemicem diye ondan...
Ben bugün malesef skerli yedimBen de eskiden tatlı ile güne başlayan biriydim. Benim de 1 hafta oluyor şekerli gıdalarla beslenmeyeli.
Tatlı krizi gelmiyor mu geliyor tabi. Bu durumlarda benim kurtarıcım tarçın ve hurma. O isteği bastırıyor
tamamen bırakınca 21 gün sonra değişiyor her şey..Ben hala seksersiz yemegi beceremiyorum
evet bunları çoğunu yazmıştık. ama hatırlatma için teşekkürler.Günlük planlarımızı açıklamamız bir yana benim tavsiyem şu, işlenmiş beyaz şekeri hayatımızdan çıkarmak isteyen insanlar olarak içinde beyaz şeker olan ama olduğunuz bilmediğimiz besinleri buradan arkadaşlarımızı bilinçlendirerek paylaşmak ve hayatımızda besleneceğimiz ürünlerimizi nasıl tercih ederiz bunun için neler yapmalıyız bu deneyimleri aktarmak olmalı.
1- hazır gıdalar uzak durumları
2- raf ürünlerinden uzak durulmalı
(hazır gıda ve raf ürünü alınacaksa da içindekiler kısmına bakılıp şeker kontrol edilmeli)
3- fast food tarzı olan hamburger, pizza ve diğer yurt dışından hayatımıza giren gıdalardan uzak durulmalı, bizim mis gibi kebabımı lahmacunumuz dururken iş mi bunlarzira bu gıdaların hamurlarında bol miktarda şeker kullanıldığını ve de çin tuzu ile bağımlı bir hal için insanları zıvanadan çıkardığını bilmeyenimiz yoktur. :)
4- fırından aldığınız ekmeğin meyasına da şeker koyulduğunu biliyor muydunuz ? :)
öncelikli olarak guruba katkım bu şekilde. Umarım zaman geçtikçe kendime ve size daha faydalı olurum. Bu arada hedefim sağlıklı beslenerek 60 kg'ı görmek. Hepinizi seviyorum sağlıklı kalın sağlıklı beslenin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?